Προς το περιεχόμενο

Ειναι σωστες οι αναβαθμυσεις που θα κανω για να μπορω να παιξω το bf3?

κωστας574

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,παιδια εχω μαζεψει 230 ευρω και θελω να κανω τι εξης αναβαθμυσεις.πειτε μου αν μπορω να κανω καλυτερες απο αυτες που σκεφτομαι με τα λευτα που εχω μαζεψει.

cpu:δυπηρηνο e7400 (2x2.8 ghz)

gpu:geforce gts 450 ddr5 1gb directx11

2gb ram

οι αναβαθμυσεις που θελω να κανω ειναι να κανω τετραπυρηνο και να παρω αλλο ενα στικ 2gb ram και τελος να αλαξω σε 64bit.πειτε μου παιδια τι σκεφτεστε αν ειναι σωστα αυτα που σκευτομαι η αν μπορω να κανω κατι καλυτερο με τα χρηματα που εχω.(θα κανω οτι ειναι μονο και μονο για να μπορω να παιξω το bf3).

θα εκτιμησω την βοηθεια,

κωστας574.

Δημοσ.

ο τυπας απο πανω εννοει την αναλυση της οθονης σου (εκτος αν ξερεις το μοντελο), διοτι απ'οτι φαινεται προβληματίστηκες λιγο...

Δημοσ.

ο τυπας απο πανω εννοει την αναλυση της οθονης σου (εκτος αν ξερεις το μοντελο), διοτι απ'οτι φαινεται προβληματίστηκες λιγο...

Ο τυπας απο πανω που τωρα ειναι απο κατω θελει να σου δωσει μια κλοτσια να πας ακομη πιο κατω :devil:

Δημοσ.

Ο τυπας απο πανω που τωρα ειναι απο κατω θελει να σου δωσει μια κλοτσια να πας ακομη πιο κατω :devil:

και ο τυπας που τωρα ειναι απο κατω θελει να παει για υπνο! τα λεμε!

Δημοσ.

Λίγο δύσκολα τα πράγματα φίλε μου.Η motherboard σου δεν υποστηρίζει τους καινούριους τετραπύρηνους παρά μόνο κάτι Core 2 Quad που ήταν οι πρώτοι που βγήκαν και κοστίζουν περισσότερο και απο τους σημερινούς (250+ ευρώ).

Μνήμη μπορείς να αγοράσεις άλλα 2GB με 20 ευρώ.

Κάρτα γραφικών για το bf3 πρέπει να έιναι καινούρια γιατί φαίνεται ζόρικο και υπάρχει πρόβλημα οικονομικό αφού μια 6950 κοστίζει ~220 ευρώ δηλαδή σχεδόν όλα σου τα χρήματα.

Αν ξέρεις overclοcking να ανεβάσεις επεξεργαστή στα 3+GHz και αγοράσεις 2 γίγα μνήμη και κάρτα γραφικών την 6950 ίσως κάνεις κάτι αλλά θες και άλλα 80-90 για Windows.Λέω να περιμένεις μέχρι να βγεί, να μαζέψεις κάποια παραπάνω χρήματα, να βγούνε και νέες κάρτες που λένε πως θα αρχίσουν τότε να εμφανίζονται και να φτιάξει τον υπολογιστή απ'την αρχή.

Δημοσ.

Καλημέρα!

2GB ram επιπλέον θεωρούνται must για το pc σου ειδικά αν θέλεις να πας σε 64bit. Τώρα, αν η οθόνη σου δεν είναι απο 23'' και πάνω full hd και κάνεις μερικές υποχωρήσεις στα γραφικά νομίζω πως θα καταφέρεις να το παίξεις με το υπάρχον σύστημα μέχρι να καταφέρεις να μαζέψεις μερικά χρήματα ακόμα και να κάνεις μια πιο ουσιαστική αναβάθμιση!

Αλλιώς η αγορά των μεταχειρισμένων νομίζω είναι μονόδρομος!

Δημοσ.

Για μένα η καλύτερη λύση είναι .Πουλάς ολόκληρο το pc σου και αγοράζεις καινούριο θα ξοδέψεις τα ίδια χρήματα με αυτά που έδινες και θα έχεις μια αύξηση της απόδοσης γύρο στα 60%+.Και εκτός από αυτό θα μπορείς και στο μέλλον να κανείς αναβάθμιση

Δημοσ.

Για μένα η καλύτερη λύση είναι .Πουλάς ολόκληρο το pc σου και αγοράζεις καινούριο θα ξοδέψεις τα ίδια χρήματα με αυτά που έδινες και θα έχεις μια αύξηση της απόδοσης γύρο στα 60%+.Και εκτός από αυτό θα μπορείς και στο μέλλον να κανείς αναβάθμιση

το αυτο!

Δημοσ.

πάντως αυτο το παιχνιδι θα μπορεις να το παιξεις και με τα τωρινά specs σου

Minimum requirements

Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHzRAM2GB

Video Card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card

πηγη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...