newtech Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Μενω Θεσσαλονικη και επιδει θα φτασει σε 1 βδομαδα μια φιλη μου αθηνα θελω να ρωτισω αν υπαρχει καποιο νιση σχετικα κοντα στην αθηνα , οχι παρα πολυ ακριβο και να ειναι σε σχετικα κοντινη αποσταση. Ελεγα να κατεβω δλδ με τρενο ή λεοφορειο αθηνα και απο εκει να παρουμε καποιο καραβι. Βεβαια δεν θα με χαλουσε πχ απο αλλου (στην διαδρομη Θεσσαλονικη αθηνα) να κατεβω με το αμαξι αυτη με τρενο και να παμε σε καποιο αλλο νιση απο καποιο αλλο λιμανι. (οχι ιονιο).. Εχετε καμια προταση? Εβλεπα αρκετες προσφορες απλα δεν ξερω καθολου τιμες κτλ για ακτοπλοικο (με αμαξι ή χωρις) Με λιγα λογια Θελω μια πρωταση για φτινο σχετικα νησί σε κοντινη αποσταση (1-2 ωρες ΜΑΧ) απο πειραια.. ή Καποιο αλλο νησι (παλι 1-2 ωρες) απο καποιο αλλο λιμανι που να ειναι ΚΟΝΤΑ στον δρόμο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (εγω να κατεβω με αμαξι κ αυτι να ανεβει με τρενο). Ευχαριστω.
Marria Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αιγινα ή Πορο απο Αθηνα.. Για καποιο αλλο νησι στον δρομο σας, Σκιαθο ή Σκοπελο, εχει και με απλο πλοιο και με δελφινι.
newtech Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αιγινα ή Πορο απο Αθηνα.. Για καποιο αλλο νησι στον δρομο σας, Σκιαθο ή Σκοπελο, εχει και με απλο πλοιο και με δελφινι. Ειναι καλα εκει εχει διλαδη νυχ. ζωη κ ωραιες παραλιες? Ναι σκιαθο ειδαμε αλλα ειναι απο βολο κ αθηνα βολος ειναι παρα πολλες ωρες (εκτος αν μου διαφευγει κατι) Που μπορω να δω τιμες για εισιτιρια? (ακτοπλοικα)
Par1s* Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πρέπει στο modem router σου να ελέγξεις το port του Πειραιά, μετά να μπεις στο postaroopounanai.gr και μετά με χρήση google maps να βρεις τον προορισμό σου.
djcat Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Στην αθήνα δες και για αγκίστρι η σπέτσες. Σπέτσες, τέλεια, αλλά ακριβά, τουλάχιστον όταν πήγα.
newtech Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια τι να πω.. Ευχαριστω... εμανα μου ειπαν ΚΕΑ.. (ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν το ηξερα καν) λενε κοντα και νησι και ωραιο.. Ζω στο εξωτερικο για αυτο ρωταο τωρα ειμαι θεσσαλονικη... Οτι προτασεις εχετε δεκτες.. Μιας και ποτε δεν εμενα ΑΘΗΝΑ σιγουρα καθε πρωταση δεκτη. Και παλι σας ευχαριστω παιδια ολους!
djcat Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια τι να πω.. Ευχαριστω... εμανα μου ειπαν ΚΕΑ.. (ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν το ηξερα καν) λενε κοντα και νησι και ωραιο.. Νήσος Κέα ( Τζια ). Έχει δύο ονόματα.
newtech Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Νήσος Κέα ( Τζια ). Έχει δύο ονόματα. Ειναι καλα εκει? Για σκιαθο κτλ απο που πανε καραβια? που εχει λιμανι? Γενικα η ΚΕΑ φενεται κοντα στο πειραια.. απο τα κοντινα ειναι καλη επιλογη η εχει και καλυτερα? Ευχαριστω
cosmos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Θα σου πρότεινα να φύγεις απο Θεσσαλονίκη με το καράβι εσύ και η κοπέλα απ τον Αγ.Κωνσταντίνο (1:30 ώρα από Αθήνα έχει λεωφορείο-πάει και καράβι και δελφίνι) και να συναντηθείτε Σκιάθο.Μπορείτε να επισκεφτείτε και Σκόπελο και Αλόννησο που είναι δίπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.