sokra_1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σας παιδια, εχω ενα προβληματακι... οταν βλεπω καποιο βιντεο στο ιντερνετ απο youtube κτλ εκει που παιζει το βιντεο αρχιζουν να χαλανε τα γραφικα αναβοσβηνει μια φορα γρηγορα η οθονη και μου πεταει ενα μηνυμα οτι το προγραμμα οδηγησης της καρτας γραφικων σταματησε να λειτουργει... ενω αν βαλω και μια ταινια η κανενα βιντεακι απο στικ δεν κανει τιποτα ολα ειναι οκ. υποψιν εχω κανει και αναβαθμιση τους drivers μηπως και διορθωθει το προβλημα αλλα τιποτα. Σας ευχαριστω προκαταβολικα....
stm00192 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πες μας αναλυτικά το σύστημα σου και κυρίως ποια καρτα έχεις!! Επίσης πες μας τι θερμοκραίες πιανει η κάρτα σε idle και κυρίως σε full load. Τις θερμοκρασίες τις τσεκάρεις με αυτό! http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
sokra_1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Το pc μου ειναι AMD ATHLON 64 X2 DOUAL CORE 4800+ 2.51GHz 2GB RAM VGA NVIDIA GEFORCE 8500GT ΚΑΙ 4 ΣΚΛΗΡΟΥΣ SATA.... Η ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 69 ΒΑΘΜΟΥΣ οC.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Βασικά αυτο που σου προτείνω ειναι να βγάλεις την κάρτα να της ρίξεις ενα καθάρισμα απο σκόνες κτλπ και μια αλλαγή πάστα δεν θα ηταν κακό. Κοίτα 69 βαθμούς για youtube κτλπ θα έλεγα οτι ειναι λίγο ανεβασμές οαι θερμοκρασίες. Αμα βάλεις κάποιο παιχνίδι έχεις παρόμοιο πρόβλημα η μόνο στα videos απο youtube κτλπ ?
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 - Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό το πακέτο με Codecs: Klite - Επίσης κάνε update τον Adobe Flash Player. Κι αν είσαι updated, κάντον unistall και ξανά από την αρχή - Πόσους explorer έχεις δοκιμάσει? Αν μπαίνεις με IE δοκίμασε και με Firefox. Αν μπαίνεις με firefox δοκίμασε με Chrome/Opera κλπ Και ποια VGA έχεις? Αν έχεις ΑΤΙ και έχεις βάλει τους 11.6, έχουν θέματα. Βάλε αυτούς: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=347384. Σε 3 παιδιά που είχαν προβλήματα (κι εγώ ένας από αυτούς) λύθηκαν
sokra_1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Θα δοκιμασω να την καθαρισω.... οσο για το αν το κανει και σε αλλη χρηση οχι, ακομα και παιχνιδια που επαιξα δε μου το εκανε.... θα δουμε ...
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Νοιώθω ότι με "πήδηξες" (σε αυτά που έλεγα πάντα) Δεν βρίσκεις πιο λογικό, προτού βγάλεις την κάρτα (και την ψύκτρα της ίσως) να κάνεις αυτά που λέω εγώ? Αν στο κάνει στο youtube και όχι σε game δεν είναι θέμα θερμοκρασιών ώστε να θέλει καθάρισμα. Είτε κάποιος codec είναι είτε πηδήχθηκε (για να μην το πως αλλιώς) ο explorer σου. Ή ακόμα και τα Windows σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.