Προς το περιεχόμενο

Windows 7 installation error

krinos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Προσπαθω να κανω format και να εγκαταστησω τα windows 7 στο pc μου, bootaρει κανονικα απο το dvd,μετα επιλεγω Windows Ultimate x64 (εχει και x86 νομιζω...δεν ξερω τι ειναι το μονο που ξερω ειναι οτι τα windows που εχω και θελω να βαλω ειναι 32 bit αρα δεν ξερω τι ειναι το x64 που επιλεγω), install, μετα εχει αλλες 2 επιλογες upgrade και μια αλλη ( που νομιζω η 2η ειναι αυτη που κανεις και format)παταω τη 2η και μετα που θα αρχισει η εγκατασταση ...στο δευτερο tick κατω απο το Copying New Files... μου πεταει ενα error ως εξης :

"Windows Cannot Install required files.Make Sure all files required for installation are available, and restart the installation.

Error Code:0x80070001" .Μηπως γνωριζετε τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Το cd παίζει σε άλλον υπολογιστή; Μήπως έχει γρατζουνιές/δαχτυλιές/βρωμιές;

φιλε το CD πριν λιγο το εφτιαξα

Δημοσ.

Μήπως δε γράφτηκε καλά τότε; Μετά το κάψιμο, το έβαλες να ελέγξει αν γράφτηκε σωστά το cd; Δοκίμασε επίσης να το ξαναγράψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα

Δημοσ.

Μήπως δε γράφτηκε καλά τότε; Μετά το κάψιμο, το έβαλες να ελέγξει αν γράφτηκε σωστά το cd; Δοκίμασε επίσης να το ξαναγράψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα

οκ φιλε θα το ξανα δοκιμασω...μαλλον αυτο με την ταχυτητα φταιει.

Δημοσ.

Υπάρχει το κλασσίκο το NERO, εσύ ποιο χρησιμοποιείς ?

και γω το nero χρησιμοποιω και δεν εχω καποιο προβλημα αλλα εχω ακουσει οτι υπαρχουν και καλυτερα :P

Δημοσ.

κοιτα αν εχεις κατεβασει τα windows: θα τα γραψεις σε ενα cd με nero.....μετα οταν τελειωσει η εγγραφη δεν θα βαλεις το cd μεσα και μετα θα κανεις επανακκινιση...αυτο ειναι το προβλημα για αυτο σου βγαζει το μηνυμα θα πας και θα τα εγκαταστησεις οπως ενα παιχνιδι......δηλαδη βαζεις το cd και μετα θα πας στο υπολογιστης μου και θα κανεις εγκατασταση....

και εγω αυτο το προβλημα ειχα και μετα εκανα το απο πανω και εφτιαξε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...