nikoskon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Θα έλεγα και το SAR στα πλεονεκτήματα του Galaxy S αλλά δεν γνωρίζω το αντίστοιχο του Nexus S. Πάντως στα 0.24 w/kg νομίζω δεν έχει αντίπαλο. Ή μάλλον έχει το Nexus S όταν κάποιος μιλάει με ανοιχτή ακρόαση.
akatadektos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Επειδη βρεθηκα κ εγω σε αυτο το διλλημα αναμεσα στα 2 κινητα θα σας πω την αποψη μου. Μην τρελαινεστε και διαφωνειτε εντονα για το πιο ειναι καλυτερο η οχι.Αν παρεις το nexus s απο εξωτερικο (με samoled), τοτε εχεις 2 σχεδον ιδια κινητα. Εχουμε και λεμε: Τα κατασκευαζει η samsung.Εχουν ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη και την ιδια ΡΑΜ. Το ενα εχει 16Gb ενσωματομενη ,το αλλο 8 αλλα παιρνει καρτα (ε και?).Το galaxy εχει ενσωματομενο ραδιο, στο nexus μπορεις να βαλεις.Το galaxy τραβαει βιντεο 720ρ αλλα δεν εχει φλας, το nexus δεν τραβαει hd βιντεο (θα επρεπε εδω που τα λεμε), αλλα εχει φλας.Το μεγαλο μειον εδω στην Ελλαδα ειναι η οθονη του nexus.Παρ ολα αυτα, επειδη χρησιμοποιησα κ τις 2 συσκευες, σιγα την τρελη διαφορα.Μονο στο μαυρο του καταλαβαινεις διαφορα (ειναι πιο βαθυ στο galaxy).Κατα τ αλλα αυτα που προσφερουν ειναι σχεδον πανομοιοοτυπα.Εγω διαλεξα nexus s για του εξης λογους.Μου αρεσει περισσοτερο η εμφανιση, φοραει την τελευταια εκδοση (2.3) και επειδη ειναι κινητο της google ,θα παρει τις επομενες εκδοσεις που θα βγουν και γρηγορα.Κ κυριοτερος λογος ειναι τα 299Ε.Και το galaxy να επελεγα παλι ικανοποιημενος θα ημουν.Sorry αν κουρασα με το μεγαλο μνμ..
flik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το nexus S και όσα Nexus βγαίνουν έχουν ένα κύριο πλεονέκτημα για πολύ κόσμο. Παίρνουν πρώτα τις αναβαθμίσεις του android. Stock όμως....καλώς ή κακώς. Απο κει και πέρα, εφόσον, ευτυχώς για όσους θέλουν να τα συγκρίνουν, και τα δύο είναι απο samsung, η ποιότητα δε διαφέρει. Άρα βάζουμε μόνο την εξωτερική εμφάνιση, και είναι υποκειμενικό. Αν θέλεις να έχεις stock android επίσημα (ανεπίσημα γίνεται και στο sgs), τότε το nexus παίρνει τρίποντο εδώ. Αν βγάζει και φωτογραφίες γενικά ταυτόχρονα, τότε υπερισχύει γενικά το nexus. Αλλά αν δε βγάζεις φωτογραφίες πολλές, ώστε το flash να μη σου λείψει, όπως σε εμένα, τότε μένουν τα updates. Που ακόμα και να μη το πειράξεις ποτέ το κινητό, πάλι νομίζω της samsung τα builds είναι πολύ καλύτερα απο το stock android. Το stock είχε το + της ταχύτητας, συνήθως συγκρινόμενο με το sense, αλλά για τη samsung δεν ισχύει αυτό, είναι πολύ γρήγορο με μια 2.3.4 rom, εξίσου με τη stock version, πιο όμορφη, και πιο πλήρης. Και η samsung το υποστήριξε πολύ καλά το sgs, σε σημείο που εξέπληξε πολλούς. Αυτό για συμπλήρωμα στο post του privateer.
karteo24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 nexus s με κλειστα ματια στα 299.πολυ πιο γρηγορο και δεν λαγκαρει.ξερεις σιγουρα οτι θα παρεις αρκετες αναβαθμισεις ακομη και θα τις παιρνεις πρωτος.ηδη φοραει 2.3.4 το κινητο.το galaxy s αν δεν εχει σκοπο να το ρουταρεις και να βαλεις αλλες ρομ λαγκαρει παρα πολυ το κινητο.και στο quadrant οι επιδοσεις του ειναι απογοητευτηκες.στο μονο που υπερτερει ειναι η amoled οθονη αλλα δεν σενδιαφερει και τοσο αφου και η οθονη του nexus μια χαρα χρωματα εχει.nexus s με κλειστα ματια αυθεντικο ξερο android κινητο
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 το galaxy s αν δεν εχει σκοπο να το ρουταρεις και να βαλεις αλλες ρομ λαγκαρει παρα πολυ το κινητο.και στο quadrant οι επιδοσεις του ειναι απογοητευτηκες. Δεν θα το ελεγα. Κατ'αρχην γιατι να μην το ρουταρεις? Στο pc σου δεν εχεις δικαιωματα administrator? Αυτο ακριβως ειναι το root. Eπισης με τις τελευταιες ρομ μια χαρα γρηγορο ειναι. Το quadrant προσωπικα το αγνοω. Δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα το αποτελεσμα του.
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Όλα ξεκινάνε από την αλλαγή του launcher, μετά οδηγούν στο root για το Adfree, μετά καταλήγουμε να φλασάρουμε official rom(δήθεν για να είμαστε εγγυημένοι), στη συνέχεια παίζουμε με custom ROMs βλέποντας το φως το αληθινό και τέλος καταληγούμε με MIUI!!!!!!! Αν έχεις κινητό Android και δεν πειραματιστείς για να το φέρεις 100% στα μέτρα σου, είναι κρίμα και για το ιδιοκτήτη και για το κινητό. btw ο stock Gingerbread launcher είναι χάλια!
oldnew Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Όλα ξεκινάνε από την αλλαγή του launcher, μετά οδηγούν στο root για το Adfree, μετά καταλήγουμε να φλασάρουμε official rom(δήθεν για να είμαστε εγγυημένοι), στη συνέχεια παίζουμε με custom ROMs βλέποντας το φως το αληθινό και τέλος καταληγούμε με MIUI!!!!!!! Αν έχεις κινητό Android και δεν πειραματιστείς για να το φέρεις 100% στα μέτρα σου, είναι κρίμα και για το ιδιοκτήτη και για το κινητό. btw ο stock Gingerbread launcher είναι χάλια! Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι ακριβώς είναι, απλα πολλοί βρίσκονται σε αρχικό στάδιό και δεν το καταλαβαίνουν. Αργα ή γρήγορα θα τα κάνουν όλα αυτά..
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Θα έλεγα και το SAR στα πλεονεκτήματα του Galaxy S αλλά δεν γνωρίζω το αντίστοιχο του Nexus S.Πάντως στα 0.24 w/kg νομίζω δεν έχει αντίπαλο.Ή μάλλον έχει το Nexus S όταν κάποιος μιλάει με ανοιχτή ακρόαση. το nexus s εχει 0.37 sar Δεν θα το ελεγα. Κατ'αρχην γιατι να μην το ρουταρεις? Στο pc σου δεν εχεις δικαιωματα administrator? Αυτο ακριβως ειναι το root.Eπισης με τις τελευταιες ρομ μια χαρα γρηγορο ειναι.Το quadrant προσωπικα το αγνοω. Δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα το αποτελεσμα του. απλα λεμε οτι το κινητο με stock ρυθμισεις ειναι πολυ ελευθερο και δεν χρειαζεται να το ρουταρεις! btw το nexus s εχει τον καλυτερο ηχο που εχω ακουσει ever!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 το nexus s εχει 0.37 sar απλα λεμε οτι το κινητο με stock ρυθμισεις ειναι πολυ ελευθερο και δεν χρειαζεται να το ρουταρεις! Εισαι σιγουρος πως ξερεις τι ειναι το root?
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εισαι σιγουρος πως ξερεις τι ειναι το root? Ναι! και ειμαι εξισου σιγουρος οτι ουτε που εχεις ακουμπήσει το nexus s!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ναι! και ειμαι εξισου σιγουρος οτι ουτε που εχεις ακουμπήσει το nexus s! Kαι ναι και οχι. Το εχω ακουμπησει αλλα ως εκει. Απλως με βαση τα specs το galaxy ειναι καλυτερο, no harm σε αυτο Αλλα αφου ξερεις τι ειναι το root και αφου το Nexus ειναι τοσο ελευθερο και δεν το χρειαζεται, θα σε πειραζε να μου πεις πως θα βγαλω τις διαφημισεις απο τις εφαρμογες αν το αγοαρασω? Επισης θα ηθελα να μαθω πως θα μπορουσα να επαναφερω τις εφαρμογες μου και τα δεδομενα τους σε περιπτωση που φορμαρω την εσωτερικη μνημη. Ή αν χρειαστει να περασω καποιο mod? Κλπ κλπ κλπ κλπ Για να ξεκαθαριζουμε. Το root ειναι απειρως χρησιμο σε ΟΛΕΣ τις android συσκευες. Ας συμφωνησουμε σε αυτο
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Kαι ναι και οχι. Το εχω ακουμπησει αλλα ως εκει. Απλως με βαση τα specs το galaxy ειναι καλυτερο, no harm σε αυτο Αλλα αφου ξερεις τι ειναι το root και αφου το Nexus ειναι τοσο ελευθερο και δεν το χρειαζεται, θα σε πειραζε να μου πεις πως θα βγαλω τις διαφημισεις απο τις εφαρμογες αν το αγοαρασω? Επισης θα ηθελα να μαθω πως θα μπορουσα να επαναφερω τις εφαρμογες μου και τα δεδομενα τους σε περιπτωση που φορμαρω την εσωτερικη μνημη. Ή αν χρειαστει να περασω καποιο mod? Κλπ κλπ κλπ κλπ Για να ξεκαθαριζουμε. Το root ειναι απειρως χρησιμο σε ΟΛΕΣ τις android συσκευες. Ας συμφωνησουμε σε αυτο το οτι ειναι χρήσιμο, ειναι! αλλα τον απλο χρηστη δεν τον νοιαζει τοσο πολυ να περασει κανα mod! αν θελει ας το ρουταρει! δλδ αν πηρε τι κιν για να βλεπει καμια ταινια και για να σερφαρει στο google's net ( ) τοτε δεν το εχει αναγκη! απλα το n.s εχει διαφορες λειτουργιες (πως αλλιως να το πω) που σε αλλα κινητα χρειαζεσαι ρουτ για να εχεις προσβαση! τα ιδια σχεδον ειναι απλα το καθενα υπερτερει σε κατι διαφορετικο απο το αλλο! btw το nexus s υποστηριζει tv-out αλλα μεσω την micro usb του!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 το οτι ειναι χρήσιμο, ειναι! αλλα τον απλο χρηστη δεν τον νοιαζει τοσο πολυ να περασει κανα mod! αν θελει ας το ρουταρει! δλδ αν πηρε τι κιν για να βλεπει καμια ταινια και για να σερφαρει στο google's net ( ) τοτε δεν το εχει αναγκη! απλα το n.s εχει διαφορες λειτουργιες (πως αλλιως να το πω) που σε αλλα κινητα χρειαζεσαι ρουτ για να εχεις προσβαση! Διαφωνω απειρως με αυτο που λες για την χρησιμοτητα του root στον απλο χρηστη, αλλα καταλαβαινω την λογικη σου Ποιες λειτουργιες εχει το Nexus χωρις root που αλλα κινητα χρειαζονται ρουτ? Σοβαρα, δεν το ξερω αυτο, name some.
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Διαφωνω απειρως με αυτο που λες για την χρησιμοτητα του root στον απλο χρηστη, αλλα καταλαβαινω την λογικη σου Ποιες λειτουργιες εχει το Nexus χωρις root που αλλα κινητα χρειαζονται ρουτ? Σοβαρα, δεν το ξερω αυτο, name some. καταρχας το πιο απλο! παινει πρωτο την καθε νεα εκδοση android! (και ειναι ολες official) ενω στο sgs (και σχεδον σε ολα τα αλλα) πρεπει να περασεις custom rom οπου και χανεις την εγγυηση! δεν πιστευω οτι χρειαζεσαι κι αλλα!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 καταρχας το πιο απλο! παινει πρωτο την καθε νεα εκδοση android! (και ειναι ολες official) ενω στο sgs (και σχεδον σε ολα τα αλλα) πρεπει να περασεις custom rom οπου και χανεις την εγγυηση! δεν πιστευω οτι χρειαζεσαι κι αλλα! Eιδες που σου λεω οτι δεν ξερεις τι ειναι το root? Γιατι επιμενεις να το συνδεεις με την αλλαγη ρομ? Γραφεις "σε αλλα κινητα χρειαζεσαι ρουτ για να εχεις προσβαση" σε καποιες λειτουργιες. Σε ρωταω ποιες ειναι αυτες και μου πετας την αλλαγη ρομ? Επισης ας δουμε και ενα αλλο συγκριτικο. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3910&idPhone2=3115 Διαβαζοντας το αυτο λοιπον εγω καταλαβαινω πως αν επιλεξω το Nexus εναντι του SGS, θα εχω μια οχι τοσο καλη οθονη (σε σχεση με το sgs ε). Θα εχω μια πιο βαρια συσκευη. Δεν θα εχω gorilla glass. Δεν θα μπορω να του βαλω εξτρα μνημη αν δεν με φτασουν τα 16 GB. Δεν θα εχω ραδιοφωνο. Δεν θα εχω εγγραφη βιντεο 720p@30fps. Δεν θα εχω TV out. Aντιθετα, αν παρω το Galaxy, θα εχω ολα τα παραπανω, αλλα δεν θα εχω flash, και θα εχω μικροτερο αποθηκευτικο χωρο. Επισης δεν θα παιρνω τα updates τοσο γρηγορα. Αλλα ειπαμε ειμαι απλος χρηστης και δεν θελω καν να κανω root, οποτε δεν ξερω καν τι παιζει με τα updates και το ποτε θα μου τα δωσει η samsung. Καταλαβαινω κατι διαφορετικο απο αυτο που ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα