Προς το περιεχόμενο

samsung NEXUS S ή samsung GALAXY S????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβληματικό ραδιόφωνο;

Σε ποιόν γαλαξία;!

δεν τα ξερεις; :confused: googlαρε το βαριεμαι να τα ξαναλεω...

+ Εγγραφή video στα 720χ480 gia to Νexus

απ'οτι φαινεται δεν το εχεις χρησιμοποιησει... τραβαει και 1280χ720

Το Nexus S, δεν έχει δέκτη ραδιοφώνου.

Internet radio δεν έχει καμία σχέση.

android.png

το ξερω αλλα αμα παρεις αλλα ακουστικα (3€ εκαναν αυτα που πηρα εγω) χρησιμοποιουνται σαν κεραία και εχεις fm και χωρις internet!

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μάγκες το γ@μήσατε τελείως...Από πότε τραβάει 720p βίντεο το Nexus...? Διαβάστε λίγο specs πριν αρχίσετε και γράφετε από εδώ και από κει...

Edit: Το Nexus ΔΕΝ έχει ράδιο αλλά μπορεί με κάποια ειδικά ακουστικά με δέκτη, να έχει ράδιο χωρίς internet...

Δημοσ.

Edit: Το Nexus ΔΕΝ έχει ράδιο αλλά μπορεί με κάποια ειδικά ακουστικά με δέκτη, να έχει ράδιο χωρίς internet...

αυτο δεν ειπα και λιγο πιο πριν;

Δημοσ.

ΟΚ. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου τραβάει βίντεο σαν του Galaxy S. Μπράβο.

ποτε ειπα κατι τετοιο; απλα ειπα τι με <<πειραγμενες>> ρυθμισεις τραβαει και 1280χ720, δλδ οτι ειναι κλειδωμενο εως μια αναλυση!

Δημοσ.

Τοση αντιπαράθεσή για το ότι το ένα είναι κλάσεις ανώτερό του αλλού,για 2 σχεδόν ιδία κινητά... ή τουλάχιστον με αλλαγή rom, σχεδόν ολόιδια.. Είναι γνωστό ότι το nexus μέσα έχει την πλακέτα του galaxy s, με λίγες διάφορές.

android.png

Δημοσ.

Τοση αντιπαράθεσή για το ότι το ένα είναι κλάσεις ανώτερό του αλλού,για 2 σχεδόν ιδία κινητά... ή τουλάχιστον με αλλαγή rom, σχεδόν ολόιδια.. Είναι γνωστό ότι το nexus μέσα έχει την πλακέτα του galaxy s, με λίγες διάφορές.

android.png

ναι αλλα το θεμα ειναι αν αυτες οι λιγες διαφορες κανουν το nexus s λιγο καλυτερο ή χειροτερο!

Δημοσ.

οντως δεν το εχεις χρησιμοποιήσει και οπως ειπα τραβαει και 1280χ720 με τις σωστες ρυθμισεις http://www.google.com/support/forum/p/Google%20Mobile/thread?tid=746017e6abe70f09&hl=en

καλα μας δουλευεις?

Ειναι αυτο λινκ που εδωσες σοβαρη αποδειξη οτι τραβαει 720p?

Και ποια ειναι αυτα τα σωστα settings? Να ξερω να τα βαλω αν το παρω

Δημοσ.

καλα μας δουλευεις?

Ειναι αυτο λινκ που εδωσες σοβαρη αποδειξη οτι τραβαει 720p?

Και ποια ειναι αυτα τα σωστα settings? Να ξερω να τα βαλω αν το παρω

οκ κατσε να βγαλω φωτο το κιν μου να ανεβασω να δεις!

edit πως ειπαμε τραβαμε screenshot το κινητο;

Δημοσ.

Αδικα το συζηταμε, ΙΔΙΑ ειναι τα κινητα απλως το καθενα υπερτερει σε καποια σημεια.

Εαν θελεις ενα ΠΟΛΥ γρηγορο κινητο πας σε Nexus S,Εαν θελεις ενα κινητο με Ραδιο και να τραβας βιντεο 720 ( σε κινητο αν τραβηξα ποτε βιντεο ηταν μονο σε φαση "μπιπ"

πας σε Galaxy S . Οποτε ...Διαλεγεις και παιρνεις. Εγω εχω αγορασει 2 φορες Galaxy S και 1 Nexus S .

Πιο σταθερο βγαζω το Nexus S . Απο εκει και περα αν κατσει κανεις απο εσας να δει ταινια στο Galaxy S ...Ε τι να πω..

Δημοσ.

Αδικα το συζηταμε, ΙΔΙΑ ειναι τα κινητα απλως το καθενα υπερτερει σε καποια σημεια.

Εαν θελεις ενα ΠΟΛΥ γρηγορα κινητο πας σε Nexus S,Εαν θελεις ενα κινητο με Ραδιο και να τραβας βιντεο 720 ( σε κινητο αν τραβηξα ποτε βιντεο ηταν μονο σε φαση "μπιπ"

πας σε Galaxy S . Οποτε ...Διαλεγεις και παιρνεις. Εγω εχω αγορασει 2 φορες Galaxy S και 1 Nexus S .

Πιο σταθερο βγαζω το Nexus S . Απο εκει και περα αν κατσει κανεις απο εσας να δει ταινια στο Galaxy S ...Ε τι να πω..

πεστα φιλε μου το θεμα ειναι αν θα το καταλαβουν ποτε!

Δημοσ.

Πάμε παλι γιατι δεν τα πας καλα με τα μαθηματικα μου φαινεται :P

Galaxy S

SAmoled

Radio

Gorilla Glass

720p Native (ακομη περιμενω τι πρεπει να κανεις για να γραφει 720 το Nexus)

Upgradable στα 40GB

TV out

Bluetooth 3.0

Nexus S

Flash

16GB

Σκορ

7-2 υπερ Galaxy :D

• Moderators
Δημοσ.

Συγγνωμη, αλλα ειναι σοβαρο επιχειρημα το οτι το Nexus S εχει ραδιοφωνο ΑΝ του βαλεις ακουστικα με δεκτη?

Mε την ιδια λογικη να πω πως το Galaxy εχει οθονη 42 ιντσων επειδη αν το συνδεσω με το TV out σε μια 42ρα οθονη θα βλεπω τεραστιο το μενου του?

Δεν προσπαθω να ριξω λαδι στην φωτια, αλλα θεωρω πως πρεπει να μιλαμε αντικειμενικα οταν παιζει συγκριση συσκευων.

Το ποστ του privateer παντως ειναι το πιο σαφες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...