Προς το περιεχόμενο

samsung NEXUS S ή samsung GALAXY S????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα το nexus εχει φως φλας και πιο ωραια οθονη ^^

Μην ξεχνατε οτι η amoled του galaxy s δεν ειναι τοοοοσο ομορφη. Απλα εχει τελειο μαυρο. Απο εκει και περα ουτε τα χρωματα ειναι καλα ουτε το λευκο.

Πρωί πρωί βρε συ orlox;

Από όλα όσα έγραψες μόνο στο flash light είσαι μέσα.

Σ'όλα τ'αλλα, κουκουρούκου...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οθόνη του galaxy s είναι καλύτερή από την super lcd του nexus. Από εκεί και περα αμα design και flashlight έχουν μεγάλη σημασία παίρνεις το nexus.

android.png

Δημοσ.

Συμφωνώ, η οθόνη το Galaxy είναι εξαιρετική, αν το λευκό δεν είναι το λευκό του Tide που ξεχωρίζει, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που μπορεί να δει το μάτι εύκολα.

Δημοσ.

καλα ντε μην με φατε. Γουστα ειναι αυτα rolleyes.gif

Απλα ηθελα να τονισω οτι δεν ειναι και τοσο τρομερη η διαφορα + οτι χανει αλλου λιγο

Δημοσ.

Το μόνο αρνητικό του Galaxy είναι η έλλειψη, flash... εάν σε προβληματίζει τόσο πολύ, απλά πάρε το Nexus...Αλλά εγώ ξαναλέω...Το galaxy είναι πολύ καλύτερο...

Δημοσ.

δεν είναι μόνο αυτό, μην ξεχνάμε ότι το Galaxy S γράφει 720p@30fps video ενώ το Nexus S γράφει WVGA@30fps ψάξτε το λίγο το θέμα.

Δημοσ.

Προσωπικά flash light ακόμα να μου λείψει.

Το Galaxy S είναι από τα πλέον αξιόπιστα smartphone.

Το μόνο αρνητικό που είχε στην αρχή ήταν η εν Ελλαδι κακή software υποστήριξη(τις 2.2.1 ακόμα τις περιμένουμε!).

Κατά τˊάλλα το κινητό φυσάει.

Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα πουλάει.

android.png

Δημοσ.

ρε σεις μας δουλευετε; το nexus s ειναι κλασεις ανωτερο απο το Galaxy s απλα δειτε εδω http://www.knowyourmobile.com/comparisons/691983/google_nexus_s_vs_samsung_galaxy_s.html και γενικα στο google! και οντως το nexus s ειναι καλυτερο απο το galaxy s! συν του οτι το nexus s εχει ηδη 16gb μνημη οποτε δεν χρειαζεται να σκας αλλα τοσα για μνημη! ακομα και η ιδια η samsung που και τα 2 ειναι κινητα της ειπε πως το nexus s ηταν (τοτε) μεχρι στιγμης οτι καλυτερο ειχε βγαλει!

Δημοσ.

ρε σεις μας δουλευετε; το nexus s ειναι κλασεις ανωτερο απο το Galaxy s απλα δειτε εδω http://www.knowyourm...g_galaxy_s.html και γενικα στο google! και οντως το nexus s ειναι καλυτερο απο το galaxy s! συν του οτι το nexus s εχει ηδη 16gb μνημη οποτε δεν χρειαζεται να σκας αλλα τοσα για μνημη! ακομα και η ιδια η samsung που και τα 2 ειναι κινητα της ειπε πως το nexus s ηταν (τοτε) μεχρι στιγμης οτι καλυτερο ειχε βγαλει!

Το Nexus S εν προκειμένω,

δεν έχει SuperAMOLED,

δεν έχει Ραδιόφωνο,

δεν έχει TV-out,

δεν παίρνει κάρτα μνήμης,

δεν έχει Bluetooth v3.0 (θα μου πεις so what?!)

έχει flash,

έχει 16GB έναντι 8GB του Galaxy S.

Κόστος για 8GB MicroSD HC Class 4 = 10€

Κόστος για 8GB MicroSD HC Class 6 = 16€

Κόστος για 8GB MicroSD HC Class 10 = 24€

Δημοσ.

δεν έχει SuperAMOLED,

δεν έχει Ραδιόφωνο,

δεν έχει TV-out,

έχει flash,

Επειδη καποτε ειχα και Galaxy S με 2.2.1 απανω το Nexus S ειναι 100 φορες πιο γρηγορο σε ΣΤΟΚ παντα.

Εχει πολυ πιο γρηγορη μνημη καμια σχεση με το Galaxy S. Τωρα για το βιντεο που τραβαει το Galaxy S και το ραδιο..ε δεν καιγομαι προσωπικά.

Ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο το Nexus S και ας ειναι με την Slcd.

Δημοσ.

δεν έχει SuperAMOLED,

δεν έχει Ραδιόφωνο,

δεν έχει TV-out,

εχει super amoled (αλλα ειναι λιγο πιο ακριβο)

δεν εχει ραδιοφωνο αλλα υπαρχει εφαρμογη (και απο το να εχω το προβληματικο του galaxy s προτιμω να μην εχω καθολου)

tv-out υποστηριζει αλλα μεσω της θυρας micro usb του

καρτα μνημης δεν παιρνει αλλα μπορεις να επεκτεινεις την μνημη του σε οποιοδηποτε καταστημα

σε γενικες γραμες (ταχυτητα, browsing κτλ κτλ) το nexus s ειναι καλυτερο! τωρα αμα τον αλλον τον νοιαζει περισσοτερο το ραδιοφωνο ας παρει το galaxy s αλλα εγω δεν θα εσκαγα 350€ μονο και μονο για ραδιοφωνο! να αρχισω να λεω εγω τωρα ολα τα θετικα του nexus s και τα αρνητικά του galaxy s; δεν συμφερει τους κατοχους του gs

Δημοσ.

εχει super amoled (αλλα ειναι λιγο πιο ακριβο)

δεν εχει ραδιοφωνο αλλα υπαρχει εφαρμογη (και απο το να εχω το προβληματικο του galaxy s προτιμω να μην εχω καθολου)

tv-out υποστηριζει αλλα μεσω της θυρας micro usb του

καρτα μνημης δεν παιρνει αλλα μπορεις να επεκτεινεις την μνημη του σε οποιοδηποτε καταστημα

σε γενικες γραμες (ταχυτητα, browsing κτλ κτλ) το nexus s ειναι καλυτερο! τωρα αμα τον αλλον τον νοιαζει περισσοτερο το ραδιοφωνο ας παρει το galaxy s αλλα εγω δεν θα εσκαγα 350€ μονο και μονο για ραδιοφωνο! να αρχισω να λεω εγω τωρα ολα τα θετικα του nexus s και τα αρνητικά του galaxy s; δεν συμφερει τους κατοχους του gs

+1

Δημοσ.

δεν έχει SuperAMOLED,

δεν έχει Ραδιόφωνο,

δεν έχει TV-out,

έχει flash,

+ Εγγραφή video στα 720χ480 gia to Νexus

Δημοσ.

Προβληματικό ραδιόφωνο;

Σε ποιόν γαλαξία;!

Το Nexus S, δεν έχει δέκτη ραδιοφώνου.

Internet radio δεν έχει καμία σχέση.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...