Προς το περιεχόμενο

best scifi series

akisbalanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 σελίδες, και ακόμη δεν αναφέρθηκε μια σειρά σταθμός. Ο λόγος για το The Outer Limits.

Ότι και να πω για την σειρά αυτή είναι πολύ λίγο. Οι παλιότεροι, σίγουρα θα την θυμούνται.

Καταπιανόταν με οτιδήποτε υπερφυσικό, και το καλό που είχε, είναι πως σε έβαζε σε σκέψεις. Αρκετά από τα επεισόδια, ήταν πολύ πάνω του μετρίου, και η πλειοψηφία τους ήταν αυτοτελή, με αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς, να έχουν λάβει μέρος.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα Αγγλική σειρά είναι το Primeval. Το κακό είναι ότι αλλάζουν συχνά οι κεντρικοί χαρακτήρες (με μερικές εξαιρέσεις). Κάπου διάβασα ότι έχουν πάρει τα δικαιώματα οι Καναδοί μετά το τέλος του 5ου κύκλου. Τώρα για remake ή κάτι άλλο δεν ξέρω. Θα δείξει.

Δημοσ.

all aboard the FAIL TRAIN...

που είναι το BSG?

καταρχην επειδη παρεξηγηθηκα απο την αρχη ισως λαθος διατυπωση...αυτες που ειπα ειναι απο τις πιο καινουριες που αν θελει να δει καποιος δεν ειπα οτι ειναι οι καλυτερες ολων των εποχων οκ???ουτε τις εβαλα με μετρο συγκρισης...απλα τις ειδα μου κρατησαν ενδιαφερον μεχρι τελος και τις εγραψα....και μην κρινεται μια σειρα με το πρωτο επεισοδιο αν την φτασεις στο 5-6 και δεν σου αρεσει οκ αλλα οχι απο το pilot...επισης ρε παιδια ελεος που μου βαζετε το παλιο V με το καινουριο ελεος!!!που οι στολες ηταν σαν το καρναβαλι της πατρας!!οκ ειπαμε καλες οι παλιες σειρες εννοο 70-80s αλλα για την εποχη τους και τοτε που ειχαμε μονο ετ1 και υενεδ!!αν την δεις τωρα θα ξερνας απο τα γελια...ας τις αφησουμε στο μυαλο τελειες οπως ηταν τοτε γιατι αν τις δουμε τωρα θα ξενερωσουμε αφανταστα!!και φυσικα το xfiles ηταν τελειο για ενα φιλο που ρωτησε απλα μιλουσα για πιο καινουριες

Δημοσ.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα Αγγλική σειρά είναι το Primeval. Το κακό είναι ότι αλλάζουν συχνά οι κεντρικοί χαρακτήρες (με μερικές εξαιρέσεις). Κάπου διάβασα ότι έχουν πάρει τα δικαιώματα οι Καναδοί μετά το τέλος του 5ου κύκλου. Τώρα για remake ή κάτι άλλο δεν ξέρω. Θα δείξει.

Μεγάλη πατάτα και αυτό. Τίγκα στο κλισέ, κακές ερμηνείες, μέτριο σενάριο. Για κάποιο λόγο την σειρά αυτή την έχω δει όλη, μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο που έδειξε πρόσφατα.

Respect πάντως σε αυτούς που έκαναν τα εφέ της σειράς, σε μια κατά τα άλλα "ερασιτεχνική" παραγωγή.

Δεν κάνουν οι Βρετανοί για τέτοια πράγματα ρε παιδί μου. Για κριτές σε talent show, με το ειρωνικό στιλάκι που έχουν όλοι τους, μια χαρα είναι, αλλά για action movies-series δεν την παλεύουν... :P

Δημοσ.

Όντως η σειρά είχε αδύναμο σενάριο και σοβαρό πλήγμα ήταν η αποχώρηση του Douglas Henshall.

Τουλάχιστον ο Ben Miller ήταν πολύ καλός στον ρόλο του κυβερνητικού γραφειοκράτη.

Δημοσ.

Όντως η σειρά είχε αδύναμο σενάριο και σοβαρό πλήγμα ήταν η αποχώρηση του Douglas Henshall.

Τουλάχιστον ο Ben Miller ήταν πολύ καλός στον ρόλο του κυβερνητικού γραφειοκράτη.

Σου άρεσε γιατί έπαιζε τον ρόλο του κλασικού Άγγλου μουρτζούφλη που συχαίνεται και ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα αλλά κατά βάθος έχει καλή καρδιά...

Από τους ποιο κλισέ χαρακτήρες δηλαδή που τον συμπαθείς θες δεν θες.

• Super Moderators
Δημοσ.

καταρχην επειδη παρεξηγηθηκα απο την αρχη ισως λαθος διατυπωση...αυτες που ειπα ειναι απο τις πιο καινουριες που αν θελει να δει καποιος δεν ειπα οτι ειναι οι καλυτερες ολων των εποχων οκ???

θα παθετε πλακα και με τις 4 σειρες...εθιστικες μεχρι αηδιας!!!!για τους λατρεις του μεταφυσικου,εξωγηινων,συνομωσιων

1 . THE EVENT 2010

2 . V 2010-2011

3 . HAVEN 2010-2011

4 . FLASH FORWARD

sorry ξέχασα να διαβάσω την αόρατη πρόταση για να το καταλάβω αυτό :rolleyes: :P

Δημοσ.

The Eleventh Hour είναι καλή και η Αγγλική και η US version. Ξεκινάει παλαβά και σε στέλνει αλλά υποτίθεται ότι υπάρχει μια επιστημονική (!) εξήγηση σε όλα.

Δημοσ.

Φαντάζομαι θα εννοείς το Battlestar Galactica: Blood & Chrome. Θα αργήσει λίγο. Διάβασα ότι η παραγωγή ξεκίνησε στις 10 Φεβρουαρίου. Ημερομηνία πρώτου επεισοδίου (;;;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά ακούω πολλούς που λένε για το Dr who πόσο ωραίο είναι. Μιλάμε για την βρετανική σειρά που δειχνει το skai ετσι? Το πέτυχα κάνα δυο φορές και είπα να κάτσω να το δω. Ότι ποιο άθλιο έχω δει στην ζωή μου. Άθλιο acting, άθλια σκηνικά, άθλια εφέ, άθλιο σενάριο. Μήπως είδα άλλη σειρά και δεν το κατάλαβα?

To να δεις σκορπια επεισοδεια, λογικο ειναι να εχεις σχηματισει τετοια αποψη...Το θεμα ειναι να το δεις απο την αρχη..

Γενικα, σε οσους αρεσουν τα χρονικοπαραδοξα κτλ, θα την λατρεψει την σειρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...