Προς το περιεχόμενο

best scifi series

akisbalanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά ακούω πολλούς που λένε για το Dr who πόσο ωραίο είναι. Μιλάμε για την βρετανική σειρά που δειχνει το skai ετσι? Το πέτυχα κάνα δυο φορές και είπα να κάτσω να το δω. Ότι ποιο άθλιο έχω δει στην ζωή μου. Άθλιο acting, άθλια σκηνικά, άθλια εφέ, άθλιο σενάριο. Μήπως είδα άλλη σειρά και δεν το κατάλαβα?

Δημοσ.

Ρε παιδιά ακούω πολλούς που λένε για το Dr who πόσο ωραίο είναι. Μιλάμε για την βρετανική σειρά που δειχνει το skai ετσι? Το πέτυχα κάνα δυο φορές και είπα να κάτσω να το δω. Ότι ποιο άθλιο έχω δει στην ζωή μου. Άθλιο acting, άθλια σκηνικά, άθλια εφέ, άθλιο σενάριο. Μήπως είδα άλλη σειρά και δεν το κατάλαβα?

Ειναι θεμα γουστου και κουλτουρας και επειδη ειναι βρεττανικη σειρα,και στους Βρεττανους περισσοτερο αρεσουν οι διαλογοι και το σεναριο και οχι τα οπτικα εφφε,αν τα Αγγλικα σου δεν ειναι πολυ καλα,δυσκολο να σου αρεσει το Dr.Who. Και επειδη στην Ελλαδα ολοι ξερουν Αγγλικα,αλλα λιγοι πολυ καλα,ειναι απολυτα φυσιολογικο να τους αρεσουν πιο απλες σειρες οπως το supernatural που εχει μεν την πλακα του,αλλα ειναι για τον απλο θεατη.Παντως ο καλυτερος dr Who ηταν μεχρι τωρα αυτος: (και με βαση ψηφισμα που εγινε απο fan της σειρας.)

http://www.youtube.com/watch?v=lNPhX565xnM&feature=related

Δημοσ.

ρε παιδια ολα θεμα γουστου ειναι και προσωπικης αποψης και γω δηλαδη δεν μπορω να δω με τιποτα star trek και τα συναφη ξερναω μεχρι αηδιας!!!οσο για το V τα εχεις δει ολα φιλε η ειδες ενα επεισοδιο και το εκοψες γιατι πραγματικα στην δευτερη σαιζον δινει ρεστα!και επισης flash forward best ιδεα σεναριου οχι τα καρακοινοτυπα και κατι τελευταιο dr who????το αλλο με τον τοτο το ξερεις που μου εγραψε και ενας φιλος???σοβαρα δηλαδη αγγλικη σειρα?????υπνος μεχρι τελικης πτωσεως!!!

Δημοσ.

Ειναι θεμα γουστου και κουλτουρας και επειδη ειναι βρεττανικη σειρα,και στους Βρεττανους περισσοτερο αρεσουν οι διαλογοι και το σεναριο και οχι τα οπτικα εφφε,αν τα Αγγλικα σου δεν ειναι πολυ καλα,δυσκολο να σου αρεσει το Dr.Who. Και επειδη στην Ελλαδα ολοι ξερουν Αγγλικα,αλλα λιγοι πολυ καλα,ειναι απολυτα φυσιολογικο να τους αρεσουν πιο απλες σειρες οπως το supernatural που εχει μεν την πλακα του,αλλα ειναι για τον απλο θεατη.Παντως ο καλυτερος dr Who ηταν μεχρι τωρα αυτος: (και με βαση ψηφισμα που εγινε απο fan της σειρας.)

Δεν με ξένισαν μόνο τα οπτικά εφεε όπως είπα και πριν, το σενάριο μου φάνηκε ερασιτεχνικο και παιδικό ενώ οι διάλογοι και οι ερμηνείες ήταν για γέλια. Μάλιστα στην αρχή πριν καταλάβω ότι ήταν το Dr. Who νόμιζα ότι έβλεπα ένα είδος κωμωδίας... Ειδικά αυτός που έκανε τον Dr (αυτός που έχεις και στο λινκ) έπαιρνε κάτι γκριμάτσες εντελώς γελοίες.

Τι να πω δεν ξέρω, ίσως το δείγμα που είδα να μην ήταν αρκετό για να την εκτιμήσω, πάντως μου φάνηκε εντελώς παραπληγική σειρά...

Δημοσ.

Συμφωνω ,ειναι θεμα γουστου καθαρα και τιποτε αλλο.

Ας πουμε στο imdb χιλιαδες ανθρωποι εχουν δωσει στο dr Who αριστη βαθμολογια.Ειναι μεσα στα πιο δημοφιλη ολων των εποχων.

http://www.imdb.com/title/tt0436992/

σιγουρα αλλα και αυτες που προτεινα αρχικα δεν ειναι του 2-3 ειναι πανω πο 7,5 βαθμολογια δεν ειναι λοιπον ολοι αυτοι ασχετοι που τις βλεπαν...επισης ρε παιδια μην μου μιλατε για σειρες του 60 και του 70 ελεος...και γω δεν ειμαι μικρος με μυστηριο του χρυσου πιθηκου μεγαλωσα με ομαδα g, star wars και ολα τα αλλα που εδειχνε h ετ1 τοτε γιατι δεν ειχαμε και αλλα καναλια!!! αλλα πηγα να δω κατι που εβλεπα φανατικα τοτε και επαθα πλακα λεω καλα πως το εβλεπα αυτο το πραγμα!!!!αλλαξαν οι εποχες τα εφε ολα πλεον σημερα σε μια scifi σειρα θες το εφε σου αλλιως ξενερωνεις!εδω υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει σημερα η οδυσσεια του διαστηματος ελεος!!!!!1 ωρα εδειχνε ενα διαστημοπλοιο να τριγυρναει!!

Δημοσ.

σιγουρα αλλα και αυτες που προτεινα αρχικα δεν ειναι του 2-3 ειναι πανω πο 7,5 βαθμολογια δεν ειναι λοιπον ολοι αυτοι ασχετοι που τις βλεπαν...επισης ρε παιδια μην μου μιλατε για σειρες του 60 και του 70 ελεος...και γω δεν ειμαι μικρος με μυστηριο του χρυσου πιθηκου μεγαλωσα με ομαδα g, star wars και ολα τα αλλα που εδειχνε h ετ1 τοτε γιατι δεν ειχαμε και αλλα καναλια!!! αλλα πηγα να δω κατι που εβλεπα φανατικα τοτε και επαθα πλακα λεω καλα πως το εβλεπα αυτο το πραγμα!!!!αλλαξαν οι εποχες τα εφε ολα πλεον σημερα σε μια scifi σειρα θες το εφε σου αλλιως ξενερωνεις!εδω υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει σημερα η οδυσσεια του διαστηματος ελεος!!!!!1 ωρα εδειχνε ενα διαστημοπλοιο να τριγυρναει!!

Η Νοσταλγία φίλε μου είναι μεγάλη πουτ@ν@. Για πολλούς το παλιότερο είναι πάντα καλύτερο.

Δημοσ.

Η Νοσταλγία φίλε μου είναι μεγάλη πουτ@ν@. Για πολλούς το παλιότερο είναι πάντα καλύτερο.

σαν αναμνηση μονο...και καλυτερα να μενει τελειο σαν αναμνηση γιατι αμα το ξαναδεις σου χαλαει ολη την εικονα που ειχες μεχρι σημερα....λες καλο αλλα οχι με την μεγαλοσυνη που το ελεγες τοτε που σου φαινοταν απαιχτο

Δημοσ.

συμφωνω με αυτα που λετε για τι dr who, απλα ψαξτε το επεισοδειο blink (το 10ο απο την 3η σεζον), ειναι ψιλοασχετο με τη σειρα, και ειναι μαλλον ενα απο τα καλυτερα επεισοδεια των τελευταιων ετων γενικοτερα...

• Super Moderators
Δημοσ.

θα παθετε πλακα και με τις 4 σειρες...εθιστικες μεχρι αηδιας!!!!για τους λατρεις του μεταφυσικου,εξωγηινων,συνομωσιων

1 . THE EVENT 2010

2 . V 2010-2011

3 . HAVEN 2010-2011

4 . FLASH FORWARD

all aboard the FAIL TRAIN...

που είναι το BSG?

Δημοσ.

!για τους λατρεις του μεταφυσικου,εξωγηινων,συνομωσιων

καλα ρε τοπικ σταρτα κανεις τετοια ερωτηση και δεν αναφερεις πρωτα πρωτα τα x-files ????? :-(

:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

μιας και το θυμήθηκα

First Wave

http://www.imdb.com/title/tt0160277/

την έδειχνε πριν καμιά 8ετία ο ant1 , 2-3 επεισόδια μαζεμένα κατά τις 3-4 το βράδυ . Τπτ το ιδιαίτερο οκ , αλλά εγώ γούσταρα αρκετά

(έπαιζε και η Traci Lords λολ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...