PsychoGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Γεια σας φίλοι μου. Πήρα το θάρρος να αναρτήσω κι εγώ ένα απόσπασμα απ' το βιβλίο που έχω έτοιμο. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή, στα 1122μΧ. μετά την πρώτη σταυροφορία. Θα παραθέσω την εισαγωγή του κειμένου, όπου μπορείτε να διαβάσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας. Δεν έχω έρθει σε επαφή με εκδοτικό οίκο ακόμα και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι. Κατοχυρώσεις και τα σχετικά είναι όλα οk. Μπορώ να πω ότι το φόρουμ εδώ με βοήθησε αρκετά!!! 0 Εισαγωγή.rtf
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 μπραβο φιλε μου! εχεις σκεφτει και την ποίηση;
eu@ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 αρκετά ενδιαφέρουσα η περιόδο!(δεν διάβασα ακόμη το απόσπασμα-ήταν μια 1η άποψη )
PsychoGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 μπραβο φιλε μου! εχεις σκεφτει και την ποίηση; Χαίρομαι φίλε Dbzakia που σου άρεσε. Αυτό κατάλαβα δηλαδή! Τώρα για ποίηση, την έχω σκεφτεί. Έχω γράψει και μερικά ποιήματα, όπως και ένα φιλοσοφικό (ή κάτι τέτοιο) διήγημα, αλλά δεν προσπάθησα να τα βγάλω προς τα έξω. Το μυθιστόρημα με ελκύει περισσότερο. Το διάβασε άλλος κανείς να μας πει τη γνώμη του;
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Το μυθιστόρημα με ελκύει περισσότερο. οντως και εκφράζεσαι καλυτερα! κατι που θα σε βοηθησει πολυ ετσι οπως το κοβω ειναι η σειρα game of thrones που εχει θεμα στυλ σταυροφοριες κτλ κτλ γεικα ιπποτικα σε ενα φανταστικο μεσαίωνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.