Προς το περιεχόμενο

Pirelli Discus Wireless VoIP AG v1-t

jimn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,έπεσε στα χέρια μου το παραπάνω ρούτερ αλλά απ΄ότι ακούω είναι μόνο για συνδρομητές της ΟΝ και δεν μπορείς να περάσεις u/n kai password από άλλον provider όπως την Forthnet που είμαι εγώ.Σε ένα παλαιότερο πόστ που βρήκα εδώ λέει για κάποιο pdf ρώσικο αρχείο που έχει κωδικούς και το ξεκλειδώνεις αλλά το λίνκ δεν λειτουργεί :( . Έχει κάποιος τους κωδικούς αυτούς ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το φλασάρω με άλλο firmware και να ανοίξει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

συνηθως οσα ειναι voip κλειδωνουν το voip οχι τα στοιχεια.εσυ μπηκες μεσα στο μενου και δεν σε αφηνει να βαλεις Username password?και να μην το ξεκλειδωσεις παντως δεν χανεις τιποτα δεν ειναι κανα σοβαρο ρουτερ.ναι αν καταφερεις να φτασεις στο σημειο να το κανεις firmware update εκει ναι θα μπορουσες να το flashareis με καποιο official.το βασικο ειναι οτι δεν εχεις admin privileges?οτι δεν σε αφηνει να κανεις firmware update?οτι δεν εχεις αλλο firmware?οτι μπαινεις σαν User?

Δημοσ.

ναι αμα δεν βοηθησεις λιγακι που κολλας δεν μπορω να πω?εχεις προσβαση να μπεις στον ρουτερ η δεν μπορεις καν να μπεις μεσα στο μενου του?δεν σου βγαζει καρτελλα username password για την συνδεση οταν μπεις μεσα(αν εχεις καταφερει να μπεις στο μενου) ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...