ZELDA Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 καλησπερα , εχω αγοράσει πριν μερικες μέρες ενα smartphone htc Desire s και έχω ενα πρόβλημα με τις επαφές μου (το προηγουμενο μου τηλ ήταν ενα Ε66 Νοκια )στο οποιο είχα τις επαφές μου αποθηκευμενες στην κάρτα sim , μόλις άλλαξα ομως τηλ και έβαλα την καρτα sim στο τηλεφωνο τότε παρατήρισα οτι μερικα ονοματα γραφοταν Αποστολος/Μ κτλ προσπαθησα να τα κανω μεταφορα στη καρτα κτλ μετα εγιναν όλα διπλά , καθησα ενα ενα τα έσβησα και τωρα ανακαλυπτω οτι αν κανω νεα επαφή με ελληνικους χαρακτήρες μπορώ να γραψω μονο μια λέξη πχ αν θελω να γράψω πρασινη πιπεριά θα γραφεί μόνο το πρασινη ενω με αγγλικους χαρακτήρες γραφεται prasini piperia κανονικα ,μπορει να μου πει καποιος τι συμβαίνει και αν φταιει που το εχω αγοράσει απο expansys δηλ παιζει που εχει αγγλική rom ?
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ακου τι θα κανεις. Θα πας απο τον υπολογιστη στο gmail σου και θα περασεις εκει τις επαφες σου. Μετα θα δωσεις το gmail στο κινητο και οι επαφες θα μπουν αριστα στη συσκευη. Επειτα οποια νεα επαφη θελεις να βαλεις, θα επιλεγεις να αποθηκευεται στο gmail. Αν δεν σε βολευει αυτο, θα πρεπει να περασεις τις επαφες χειροκινητα στη μνημη του τηλεφωνου. Ετσι θα μπορεις να εχεις δυο λεξεις.
ZELDA Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 τα νουμερα τηλεφωνου δεν τα εχω gmail η οπουδηποτε αλλου τα είχα μονο στο κινητο μου και προσπαθω να κανω νεα επαφή με το χέρι , επισεις με το που παταω απο το μενου τηλ (εκει που βγαζει τα νουμερα τηλ) εκει ειναι όλα διπλα 1 πχ σαν επαφη και 1 vcart και πρεπει να πατησω το κουμπι για να εμφανιστει ο τηλεφωνικος καταλογος που εχω ολα τα νουμερα μονο πραγματικα το ποιο δυσχρηστο τηλ για επαφες έχω απογοητευθει ασχημα με βλέπω να γυρναω στο νοκια ξανά..
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Eμμενω στο πρωτο. Περνα τις επαφες σου στο gmail και θα λυθουν τα προβληματα.
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Τα android έχουν εξωφρενικά εύχρηστο σύστημα επαφών, δεν φταίει το κινητό (εκτός κι αν είναι κανένα ανόητο bug επειδή δεν έχει ελληνικά, αλλά θα είναι η πρωτη φορά που το ακούω αν πράγματι είναι έτσι). Ακολούθησε αυτό που σου λέει ο storm για αρχή.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 πως ακριβως θα περασω τις επαφες μου στο gmail apo το κινητο γινεται εχει καποια αυτοματοποιημενη διαδικασία η manual ? Βασικα αυτο που θα προτεινα εγω ειναι (βεβαια δεν ξερω ποσες επαφες εχεις) να τις περασεις πρωτα στο gmail μεσω του υπολογιστη και μετα θα περασουν αυτοματα στο κινητο. Τωρα αυτο που θελεις να κανεις θα λειτουργησει μεν (θα περασουν δλδ οι επαφες στο gmail) αλλα μετα θα πρεπει παλι να τις διορθωσεις απο το pc. Για να κανεις το δευτερο λοιπον, θα πας στις επαφες του κινητου, θα πατησεις το κουμπακι που ανοιγει το μενου και εκει θα πρεπει να σου γραφει μια επιλογη Megre with Gmail. Μετα θα πανε μονες τους εκει. Αν δεν βλεπεις αυτην την επιλογη περιμενε να δει το thread καποιος με desire γιατι εγω εχω το SGS2 και δεν μπορω να βρω ακριβως τις επιλογες, αλλα φανταζομαι πως ειναι οι ιδιες/αναλογες. Ελπιζω να βοηθησα.
ZELDA Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 μαλιστα το εψαξα λιγο περισσοτερο δηλαδη πρεπει να κατσω να περασω στο gmail πανω απο 200 επαφες με το χέρι , δεν υπάρχει κανενα προγραμματακι η κατι τελοςπαντων να σου κανει csv τον τηλεφωνικο μας καταλογο, είναι σοβαρά πραγματα αυτα ρε παιδια λοιπων τραβηξα μερικες φωτογραφίες για να καταλαβεται το προβλημα καλυτερα μολις παταω το κουμπι τηλεφωνο μου βγαζει τις επαφες διπλες https://picasaweb.google.com/roropoulos/100HDR__?authkey=Gv1sRgCJuM_4jNp43YNQ#5627724454062471554 εαν μετα πατησω το κουμπακι που φαινετε και διαλεξω τηλ κατάλογος ολα είναι οκ , το προβλημα είναι οτι θελω να μπαινω κατευθειαν στον τηλ καταλογο https://picasaweb.google.com/roropoulos/100HDR__?authkey=Gv1sRgCJuM_4jNp43YNQ#5627725242353056642 o οποιος ειναι οπως πρεπει . νομιζω το βρήκα κανω αποστολη vcard με email και μετα import απο gmail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.