Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζικό καθάρισμα σε offtopic μηνύματα και trolls.

Παρακαλώ θερμά για σοβαρότερο επίπεδο συμμετοχής σε θέματα που ζητούν τη βοήθειά μας.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ριχτου μπολικο νερο να τον καθαρισεις,να φυγει τελειως ο καφες.κοιτα ομως να ειναι ζεστο,οχι κρυο.

Καλησπέρα χαχαχαχαχα έβαλα και κλινέξ.Ευχαριστώ

Το πρόβλημα ελήθη.Αλλα δεν ξέρω πως να το γράψω.

Δημοσ.

Τι εννοείς; Βρήκες τι φταίει;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είχα ένα παρόμοιο θέμα με καφέ... Έχει πέσει μόνο στην μισή κάρτα γραφικών σε λιγότερο από 10 λεπτά το καθάρισα όπως είπατε με οινόπνευμα καθαρό και μπατονέτες. Το καθάρισα αρκετή ωρίτσα αλλά νομίζω ότι είχε ήδη "στεγνώσει" ο καφές πάνω... Θέλω να κάνω 3 ερωτήσεις πρώτον πόση ώρα περίπου να το αφήσω; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Άμα την βάλω στην μητρική και δεν έχει στεγνώσει απόλυτα μπορεί να κάψει τίποτα άλλο;

Δημοσ.

Bγαλε εξω την μητρικη ,παρε απο το φαρμακειο ενα μπουκαλακι ισοπροπυλικη αλκοολη(εχει μεγαλο μπουκαλι και σου γεμιζει ενα μικρο μπουκαλακι)αν δεν βρεις,παρε κανονικο οινοπνευμα,ποτησε ολο το motherboard και κολυμπησε το.

Παρε ενα πινελο και αρχισε να περνας ενα ενα τα εξαρτηματα που ειναι στο board και ειναι βρεγμενα με την αλκοολη.

Το αφηνεις και στεγνωνει,το ιδανικο ειναι να βρεις πιεστικο (οπως βενζιναδικο)και να στεγνωσεις την motherboard με αυτο,απο μακρυα και χωρις πολυ πιεση στα εξαρτηματα.

Καλη τυχη

Ολα αυτα που ανεφερα κανε τα για την καρτα γραφικων,μετα ειδα οτι εχεις θεμα μονο εκει.

Δημοσ.

εμ περα απο τη πλακα καθαρισε καλα γιατι αμα ειχε ζαχαρη δεν σε βλεπω καλα ο μονος τροπος παντως να επιβεβαιωσεις ειναι να δοκιμασεισς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...