DreadKnight Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Φίλε αν είχε γάλα μέσα ο καφές, δε τα βλέπω καλα τα πράγματα! Θα σε φάνε οι μύγες!!! :lol:
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Κοίτα αν δεν φαίνεται οτι έχει πέσει καφές ίσως να έχεις μια πιθανότητα να σου αλλάξουν την motherboard που ειναι στην εγγύηση χωρίς να πληρώσεις κατι.
Adam Mimikidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα δοκίμασα και με την onboard τη γραφικών και κάνει παλι τα ίδια.Αρα έχει πάρει και μητρική και δεν ξέρω και τι άλλο μπορεί.Τα parts τα έχω πάρει από διαφορετικά καταστήματα και δεν μπορώ να τρέχω για αλλαγές.Αν και όλα έχουν εγγύηση δεν μπορώ να το κάνω διοτι για λόγους υγείας η μετακινηση μου δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Καλησπέρα Σημερα το μεσημερι πηγα και πήρα καινούργια κομμάτια.Εκτός cpu κουτί και σκληρούς,Τα συνέδεσα κανονικά όπως ξέρω και τον ανοίγω και πάλι τα ίδια επανεκινήσεις όπως πριν.Τι να φταίει άραγε?Οι σκληροί ή το κουτί δεν εχω συνδέσει σωστά και βραχυκυκλώνει και γι'αυτο οι επανεκινήσεις?
spanovaggelis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πως επεσε ο καφες μεσα? απο ποιο σημειο μπηκε? Απ οτι καταλαβα δεν πηγε στο τροφοδοτικο, γιατι αυτο θα ηταν και το χειροτερο.
Adam Mimikidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Πως επεσε ο καφες μεσα? απο ποιο σημειο μπηκε? Απ οτι καταλαβα δεν πηγε στο τροφοδοτικο, γιατι αυτο θα ηταν και το χειροτερο. Απο πάνω απο το κουλεράκι αλλά το κουτί πάνω είναι σχεδόν ανοικτό.Αλλά έτσι και αλλιώς πήρα άλλο τροφοδοτικό εννοώ .Εχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι μου γλινεται
spanovaggelis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν θα επρεπε να εχεις ανοιχτο το κουτι. Εννοεις το κουλερακι πισω της ραχης? Χωρις να εχω διαβασει το thread, πρεπει να τσεκαρεις ενα-ενα τα εξαρτηματα για να δεις ποιο ή ποια εχουν προβλημα.
Adam Mimikidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν θα επρεπε να εχεις ανοιχτο το κουτι. Εννοεις το κουλερακι πισω της ραχης? Χωρις να εχω διαβασει το thread, πρεπει να τσεκαρεις ενα-ενα τα εξαρτηματα για να δεις ποιο ή ποια εχουν προβλημα. Το κουλεράκι πάνω στο κουτί.Τα τσέκαρα και τίποτα απλά; πηρα καινούργια εκτός επεξεργαστή σκληρούς και κουτι και κάνει πάλι τα ίδια, επανεκινήσεις.
vdanasto Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν θα επρεπε να εχεις ανοιχτο το κουτι. Εννοεις το κουλερακι πισω της ραχης? Χωρις να εχω διαβασει το thread, πρεπει να τσεκαρεις ενα-ενα τα εξαρτηματα για να δεις ποιο ή ποια εχουν προβλημα. Δεν εννοεί ότι έχει το κουτί ανοιχτό, απλά το κουτί του έχει στο πάνω μέρος τρύπες και ανεμιστήρες για εξαγωγή αέρα. Είναι πολύ εύκολο να γίνει ζημιά αν σου πέσει υγρό πάνω στο κουτί, καθώς το εσωτερικό του δεν είναι προστατευτμένο. Το κουλεράκι πάνω στο κουτί.Τα τσέκαρα και τίποτα απλά; πηρα καινούργια εκτός επεξεργαστή σκληρούς και κουτι και κάνει πάλι τα ίδια, επανεκινήσεις. Μήπως όπως κάηκε η παλιά μητρική πήρε μαζί της και τον επεξεργαστή;
driftingcris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μήπως όπως κάηκε η παλιά μητρική πήρε μαζί της και τον επεξεργαστή; fixed
spanovaggelis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Το κουλεράκι πάνω στο κουτί.Τα τσέκαρα και τίποτα απλά; πηρα καινούργια εκτός επεξεργαστή σκληρούς και κουτι και κάνει πάλι τα ίδια, επανεκινήσεις. Eαν τα τσεκαρησες ενα-ενα τοτε και μονο ξερεις ποιο/ποια εξαρτηματα εχουν προβλημα. Ελπιζω να μην εκανες καποια αχρειαστη αγορα. Δεν εννοεί ότι έχει το κουτί ανοιχτό, απλά το κουτί του έχει στο πάνω μέρος τρύπες και ανεμιστήρες για εξαγωγή αέρα. Είναι πολύ εύκολο να γίνει ζημιά αν σου πέσει υγρό πάνω στο κουτί, καθώς το εσωτερικό του δεν είναι προστατευτμένο. Υπαρχουν κουτια που εχουν τρυπες στο πανω μερος? δε θα επαιρνα ποτε κατι τετοιο, σκεψου και τη σκονη που μπαινει μεσα καθημερινα.
Jorjis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε 1 νέο HDD υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει αυτο.
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Σε όλα τα καλά κουτιά, πλέον, το τροφοδοτικό μπαίνει κάτω και έχουν άνοιγμα στο πάνω μέρος για την αποβολή του ζεστού αέρα. Έτσι είναι. Αλλά δεν έχουν λάβει υπ' όψιν εμάς τους Ελληνάρες με τους φραπέδες μας On-topic τώρα. Νομίζω ότι βιάστηκες να πάρεις καινούριο HW. Θα έπρεπε να πας σε έναν φίλο σου να δοκιμάσεις ένα-ένα τα Parts να δεις τι κάηκε. Ελπίζω να βρεις γρήγορα άκρη...
Adam Mimikidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν εννοεί ότι έχει το κουτί ανοιχτό, απλά το κουτί του έχει στο πάνω μέρος τρύπες και ανεμιστήρες για εξαγωγή αέρα. Είναι πολύ εύκολο να γίνει ζημιά αν σου πέσει υγρό πάνω στο κουτί, καθώς το εσωτερικό του δεν είναι προστατευτμένο. Μήπως όπως κάηκε η παλιά μητρική πήρε μαζί της και τον επεξεργαστή; Αυτό έγινε πήρε μαζί της και τον επεξεργαστή δυστηχώς.
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σας. Σήμερα το πρωί είχα ένα ατύχημα στο pc της υπογραφής μου. Χύθηκε ενα ποτηρι φραπέ μέσα στον υπολογιστη. Αμέσως φυσικά έκλεισε η οθόνα. Τον έχω ανοιξει και τον έχω κάνει κομμάτια και τα καθαρίζω. Λέτε να έχει καεί κάτι? Και αν ναι, τι μπορεί? Γραφικών,μητρική ή ότι άλλο μπορεί να έχει επηρεαστεί. Ευχαριστώ ριχτου μπολικο νερο να τον καθαρισεις,να φυγει τελειως ο καφες.κοιτα ομως να ειναι ζεστο,οχι κρυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα