Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Σήμερα το πρωί είχα ένα ατύχημα στο pc της υπογραφής μου. Χύθηκε ενα ποτηρι φραπέ μέσα στον υπολογιστη. Αμέσως φυσικά έκλεισε η οθόνα. Τον έχω ανοιξει και τον έχω κάνει κομμάτια και τα καθαρίζω. Λέτε να έχει καεί κάτι? Και αν ναι, τι μπορεί? Γραφικών,μητρική ή ότι άλλο μπορεί να έχει επηρεαστεί.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε αν είχε γάλα μέσα ο καφές, δε τα βλέπω καλα τα πράγματα! Θα σε φάνε οι μύγες!!!

Οχι ρε συ αν δεν δούλευε δεν νομίζω να εχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Μπορεί να μην κάηκε τίποτα μπορεί και οτιδήποτε δηλαδή δίσκος κάρτα γραφικών η και κάποιο βραχηκύκλωμα επάνω στην motherboard ειναι θέμα τύχης τώρα.

Όπως ειπες και κάνεις βγάλε τα όλα καθάρισε τα προσεκτικά και πάλι μέσα προσευχόμενος για το καλύτερο :fear:

Και την άλλη φορά προσοχή με τους καφέδες και τα νερά γιατι μπορεί να αποβούν καταστροφικά

Δημοσ.

Για να σου λέει ότι αμέσως έκλεισε η οθόνα μάλλον λειτουργούσε οπότε μπορεί να καήκανε τα πάντα θα πρέπει μόλις στεγνώσουν όλα καλά αφού τα καθαρίσεις ακόμα ποιο καλά να δεις τη δουλεύει και τι όχι με δοκιμές.

Δημοσ.

Φίλε αν είχε γάλα μέσα ο καφές, δε τα βλέπω καλα τα πράγματα! Θα σε φάνε οι μύγες!!!

Οχι ρε συ αν δεν δούλευε δεν νομίζω να εχει πρόβλημα.

Ο υπολογιστής ήταν ανοιχτός άκουγα μουσική.Ήρθε η γυναίκα μου μου έφερε τον καφέ και με το χεράκι της επήλθε η καταστροφή!

Τα έχω ήδη βγάλει όλα απο το κουτί και τα καθαρίζω. Η γραφικών έσταζε καφέ. Πως να την καθαρίσω? Με μπατονέτα και οινοπνευμα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αμα η καρτα γραφικων εσταζε καφε...μαλλον γεια σας.αλλα καθαρισε την και δες.με μπατονετα και οινοπνευμα οπως λες.καθαρο απο το φαρμακειο.

Ελπιζω να την γλυτωσε η γυναικα σου...

Δημοσ.

ο καλυτερος τροπος να καθαρισεις ηλεκτονικα ειναι με καθαρο οινοπνευμα.. αλλα επρεπε ακριβως οταν εγινε πριν στεγνωσει ο καφες απανω. εγω απειρες φορες εχω καθαρισει με οινοπνευμα και μαλιστα χωρις μπατονετες και τα λοιπα! με τιν πιεση του μπουκαλιου. και δεν υπαρχει προβλημα μετα διοτι εξατμιζεται αμεσως

Δημοσ.

Ο υπολογιστής ήταν ανοιχτός άκουγα μουσική.Ήρθε η γυναίκα μου μου έφερε τον καφέ και με το χεράκι της επήλθε η καταστροφή!

Αυτές φταίνε για όλα! :-D :-D :-D :-D

Αμα η καρτα γραφικων εσταζε καφε...μαλλον γεια σας.αλλα καθαρισε την και δες.με μπατονετα και οινοπνευμα οπως λες.καθαρο απο το φαρμακειο.

+1

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στναρμολόγησα τον υπολογιστή. Η μητρική παίρνει ρεύμα. Η γραφικών δεν ανάβει και γυρνάει μόνο το κουλεράκι. Όταν ανοιγω τον υπολογιστη μου κάνει συνεχως επανεκινήσεις χωρίς να κάνει το χαρακτηριστικό "μπιπ".

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών να σιγουρευτείς ότι έχει αυτή το πρόβλημα, καθάρισε την να μη κολλάει και πήγαινε τη να στην αλλάξουν με την εγγύηση. Πάντως μπορεί να τα έχει παίξει και motherboard.

Δημοσ.

Το θέμα με τα ατυχήματα με υγρά (με νερό βασικά, γιατί αυτό είναι το πρόβλημα) είναι ότι δεν ξέρεις αν δεν περάσει ικανός χρόνος αν έχει γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα η όχι. Τώρα βέβαια τα έδεσες, αλλά θα συνιστούσα καθαρισμό με καθαρό ασετόν σε καλά αεριζόμενο χώρο και τουλάχιστον 2 μέρες στέγνωμα. Το ότι η κάρτα δεν δουλεύει τώρα, από την πείρα μου, δείχνει ότι δεν πρόκειται να δουλέψει...

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών να σιγουρευτείς ότι έχει αυτή το πρόβλημα, καθάρισε την να μη κολλάει και πήγαινε τη να στην αλλάξουν με την εγγύηση. Πάντως μπορεί να τα έχει παίξει και motherboard.

Καλησπέρα

δοκίμασα και με την onboard τη γραφικών και κάνει παλι τα ίδια.Αρα έχει πάρει και μητρική και δεν ξέρω και τι άλλο μπορεί.Τα parts τα έχω πάρει από διαφορετικά καταστήματα και δεν μπορώ να τρέχω για αλλαγές.Αν και όλα έχουν εγγύηση δεν μπορώ να το κάνω διοτι για λόγους υγείας η μετακινηση μου δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...