Προς το περιεχόμενο

Πόσο κοστίζει?

PavlaraS18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , έχω σχεδιάσει ένα intro website . Το θέμα είναι πως θέλω να του βάλω κάτι , ώστε να είναι αρκετά προσιτό . Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι styles με CSS .

Κατι τέτοιο πχ . Δείτε τα χρώματα αριστερά .

Απο ότι κατάλαβα και όλας , μιας και μίλησα με έναν πιο έμπειρο απο εμένα , το να κάνει code σε HTML το intro με όχι 2 mouse over και 4 εικονίτσες είναι λεπτά δεκαλέπτου . Το CSS είναι σίγουρα παραπάνω . Οπότε περίπου πόσο θα μου κοστίσει? Δεν θέλω να πληρώσω πολλά , γιατί δεν ξέρω αν το intro θα μου αποφέρει κέρδη . Είναι πάρα πολύ ώρα δουλειά που σημαίνει και πολλά λεφτά ? :/

Δημοσ.

Βασικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Θέλεις να σου βγάλει κάποιος κοστολόγιο χωρίς να έχει δει το psd? δείξε μας για παράδειγμα τι ακριβώς έχεις υπόψη σου.

Επίσης έχει υπόψη ότι τα intro pages είναι κάτι που τα χρησιμοποιούσαμε πριν από μια πενταετία και βάλε. Ούτε από πλευράς seo σε ευνοούν, ούτε εξυπηρετούν τον χρήστη, αφού χρειάζεται να κάνει περιττά clicks, κάτι που αυξάνει το bounce rate...

Δημοσ.

Σωστά μιλάει ο alexitsios, τα intro/splash pages πρέπει να αποφεύγονται πλέον. Ρίξε μια ματιά εδω: http://eric.jost.free.fr/_scrapbook/data/20090209142305/index.html, πρόσεξε την ημερομηνία του θέματος.

Aν όμως επιμένεις, μόνο στο into η σ' ολόκληρο το site θα "πέσει" styling με CSS καθως και τo accesibility που θες να πετύχεις με την επιλογή διαφορετικών styles σε ποιές σελίδες θα γίνει;

Δημοσ.

Σωστά μιλάει ο alexitsios, τα intro/splash pages πρέπει να αποφεύγονται πλέον. Ρίξε μια ματιά εδω: http://eric.jost.free.fr/_scrapbook/data/20090209142305/index.html, πρόσεξε την ημερομηνία του θέματος.

Aν όμως επιμένεις, μόνο στο into η σ' ολόκληρο το site θα "πέσει" styling με CSS καθως και τo accesibility που θες να πετύχεις με την επιλογή διαφορετικών styles σε ποιές σελίδες θα γίνει;

Μόνο στο intro . Ξεχάστε σιτε κτλπ , μιλάμε για ένα απλο intro , το οποίο έδειξα κι πιο πάνω

Δημοσ.

Βασικά δεν μου το βγάζει ολόκληρο. Μόνο το header βλέπω. Τώρα για τιμές δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να κοστίζει. Ο κάθε ένας το κοστολογεί από την πλευρά του. Πάρε τιμές από διάφορους. Σίγουρα πάντως 10 λεπτάκια δεν θα πάρει. Γιατί σκέψου ότι πχ δεν θα σου αρέσουν κάποια πράγματα, θα θες revisions κλπ, όπως οι περισσότεροι. Γιατί δεν λες στο φίλο σου που ξέρει από css να στο κόψει?

Δημοσ.

Βασικά δεν μου το βγάζει ολόκληρο. Μόνο το header βλέπω. Τώρα για τιμές δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να κοστίζει. Ο κάθε ένας το κοστολογεί από την πλευρά του. Πάρε τιμές από διάφορους. Σίγουρα πάντως 10 λεπτάκια δεν θα πάρει. Γιατί σκέψου ότι πχ δεν θα σου αρέσουν κάποια πράγματα, θα θες revisions κλπ, όπως οι περισσότεροι. Γιατί δεν λες στο φίλο σου που ξέρει από css να στο κόψει?

Τι εννοείς ?

Δημοσ.

φίλε μου... εαν σου ζητήσουν χρήματα για μία τέτοια σελίδα intro όπως γράφεις στο pds η οποία είναι plain css/html, θα σου το κάνω δωρεάν εγώ προσωπικά.

(εαν βέβαια θες μόνο αυτό...:Ρ)

Δημοσ.

φίλε μου... εαν σου ζητήσουν χρήματα για μία τέτοια σελίδα intro όπως γράφεις στο pds η οποία είναι plain css/html, θα σου το κάνω δωρεάν εγώ προσωπικά.

(εαν βέβαια θες μόνο αυτό...:Ρ)

Αυτό απλα . Εγώ θεωρούσα πως να έχει styles το background θα είναι κάτι δύσκολο , αλλά έχω καταλάβει πως είναι μία εύκολη δουλειά .. Πραγματικά θα μπορούσες να το κάνεις?

Δημοσ.

Αυτό απλα . Εγώ θεωρούσα πως να έχει styles το background θα είναι κάτι δύσκολο , αλλά έχω καταλάβει πως είναι μία εύκολη δουλειά .. Πραγματικά θα μπορούσες να το κάνεις?

ναι, και βέβαια θα μπορούσα. δεν μου αρέσει το γεγονός ότι θα σου ζητήσουν 150 ευρώ (γιατί λιγότερο αποκλείεται) για μια δουλειά που δεν αξίζει τόσο.

αν μου στείλεις τις φωτογραφίες κομμένες θα σου ετοιμάσω ένα html/css tableless προφανώς. θες να σου στείλω email ?

Δημοσ.

ναι, και βέβαια θα μπορούσα. δεν μου αρέσει το γεγονός ότι θα σου ζητήσουν 150 ευρώ (γιατί λιγότερο αποκλείεται) για μια δουλειά που δεν αξίζει τόσο.

αν μου στείλεις τις φωτογραφίες κομμένες θα σου ετοιμάσω ένα html/css tableless προφανώς. θες να σου στείλω email ?

Μπορώ να σου στείλω το psd μην μπερδέψουμε τα μπούτια μας :D ! Αν μπορείς και δεν σου είναι κόπος , τότε στείλε το email

Δημοσ.

Μπορώ να σου στείλω το psd μην μπερδέψουμε τα μπούτια μας :D ! Αν μπορείς και δεν σου είναι κόπος , τότε στείλε το email

ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς όπως το ήθελες, και ότι έχει στοιχεία html5/css3 μέσα αλλά ελπίζω να σου αρέσει.

http://www.esolutions.gr/proposals/PavlosEmon/

αλλά αυτό είναι το βέλτιστο που μπορώ να κάνω σε ποιότητα/χρόνο

τώρα... όντως... το να κάτσει κάποιος να κόψει επ ακριβώς στο pixel το psd... θέλει πολύ ώρα=)

υ.γ η σελίδα είναι optimized γι webkit/chrome/firefox

αλλα παίζει κανονικά και σε internet explorer απλά χάνει τις γωνίες...

ελπίζω να σου αρέσει φίλε pavlo και εαν χρειαστείς μικροαλλαγές/βοήθεια είμαι στη διάθεσή σου.

Δημοσ.

Αρχικά συγχαρητήρια για τη δουλειά αλλά κυρίως για τη θέληση να βοηθήσεις.

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με τις γωνίες:

>-moz-border-radius:25px;
-webkit-border-radius:25px;
border-radius:25px;

(και 12px αντίστοιχα για τα κουμπιά)

Επίσης το κουμπί της εισόδου ο chrome και ο safari το διαβάζουν διαφορετικά από ffx και explorer..

Σε κάθε περίπτωση και πάλι μπράβο για τη πρωτοβουλία!

Φιλικά

Δημοσ.

ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς όπως το ήθελες, και ότι έχει στοιχεία html5/css3 μέσα αλλά ελπίζω να σου αρέσει.

http://www.esolutions.gr/proposals/PavlosEmon/

αλλά αυτό είναι το βέλτιστο που μπορώ να κάνω σε ποιότητα/χρόνο

τώρα... όντως... το να κάτσει κάποιος να κόψει επ ακριβώς στο pixel το psd... θέλει πολύ ώρα=)

ελπίζω να σου αρέσει φίλε pavlo και εαν χρειαστείς μικροαλλαγές/βοήθεια είμαι στη διάθεσή σου.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει το κύριο μέρος που ήθελα , δηλαδή να αλλάζει χρώμα το background με κάποια κουμπιά . Παρόλα αυτά είναι παρα πολυ ωραίο . Σε ευχαριστω φίλε μου , μιας και με γλίτωσες απο πολλά :) .. Σου έστειλα και ενα email με κάτι άλλα μικροπράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...