Προς το περιεχόμενο

smartphone μεχρι 200€

vasilis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω ισχύει αλλά έχω την εντύπωση ότι τα Windows Phones (που πολύ συμπαθώ) τουλάχιστον της HTC ΔΕΝ έχουν μνήμη nand αλλά ουσιαστικά μια sd "κολλημένη" στην πλακέτα της συσκευής και για αυτό δεν έχουν και επεκτάσιμη μνήμη. (Δεν το βγάζω από το μυαλό μου κάπου το είχα διαβάσει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει).

Όσο για το αν θα πάρουν το update είναι 99% σίγουρο ότι θα πάρουν το update όλα τα τηλέφωνα με windows phone 7. Μόνο για τα SAMSUNG έχω εγώ προσωπικά έναν ενδοιασμό γιατί με το NoDo update είχε παρουσιαστεί πρόβλημα.

Δημοσ.

ΌΛΑ θα πάρουν το mango update. Δεν απαιτεί καλύτερο hardware. Και είναι δεδομένο οτι θα τα πάρουν όλα.

Με nodo update παίζεται, αλλά με mango το opt7 ή καλύτερα το trophy είναι αρκετά καλύτερο.

Δημοσ.

όλα τα windows phone 7 της αγοράς τρέχουν mango. Σε όλα έχουν ήδη βάλει την beta. Δεν είναι android εδώ να περιμένεις αν θα πάρει την 2.3 το κινητό σου μετά από 9 μήνες ή να παρακαλάς στο forum των xda developers να υποστηρίξουν την συσκευή σου.

Δημοσ.

Ακόμα μια περίπτωσή που ότι πληρώνεις παίρνεις. Το optimus7 σαφέστατα ανώτερη ποιότητα κατασκευής (αυτό δε σημαίνει ότι είναι λάθος ότι πχ το ideos έχει καλύτερή κάρτα γραφικών, ούτε ότι χαλάει, αλλα όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής είναι πολλά πράγματά). Το πουλάνε όμως σε τιμή "χώμα" ακριβώς γιατί το software είναι ανώριμο. Από την άλλη το ideos έχει καλύτερό hardware, ωριμοτατο software και με πολυ μεγαλύτερες δυνατότητές σήμερα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το mango θα τρέχει στο παραπάνω. Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα λυσει όλα τα προβλήματά. Θα λυσει κάποιες τεράστιες ελλείψεις, αλλα να είστε σίγουροι ότι αυτό το λειτουργικό έχει πολυ δρόμο, και πολλές αναβαθμησεις ακόμα για να φτάσει κάποτε στο σημείο που είναι το android σήμερα. Τις οποίες αναβαθμησεις πολυ αμφιβάλω αν θα πάρει ποτε το παραπάνω. Μονο ανεπίσημα, αν υποστηριχθεί. Οποτε το xda που κοροιδευει κάποιος παραπάνω μακροχρόνια δεν το γλυτώνεις.. Εκεί που είσαι ειμουνα, και εκεί που παω θαρθεις! :) :) Οπότε καθένας βάση του τι θεωρεί σημαντικότερο γι αυτον, παίρνει οποίο νομίζεις χρησιμότερο.

Άσχετο: Η huawei (η οποία είναι όντως μια χαρά εταιρία για κινεζική) είναι 2η παγκοσμίως σε τι; Πωλήσεις; κέρδη; whatever; Και τοτε ποια είναι 1η και ποια 3η; :) :)

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...