vasilis123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 καλησπέρα, μια και το Satio μας άφησε χρονους χτες παμε σε αγορα αλλου κινητού, smartphone κατα προτίμηση. η χρηση που το θελω ειναι internet, Και apps, και καμια φορα λιγο gps και καμια φώτο. μεχρι 200€+- PS εγω ειμαι ανάμεσα σε galaxy 3, galaxy mini kai optimus 7. ευχαριστω!
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Σε αυτά τα χρήματα ακούω ιδιαιτέρως καλά λόγια για το Huawei Ideos X5. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει.
vasilis123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 κι εγω εχω ακουσει καλα λογια γι αυτη την συσκευη, αλλα σαν μαρκα δεν μ εμπνέει εμπιστοσύνη, ισως και να κανω λαθος... καμια γνωμη για τις 3 συσκευες που αναφερω υπαρχει?
privateer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 optimus 7 πολυ καλυτερο απο Ideos Χ5 ξεκλειδωνει πολυ ευκολα και για gps υπαρχει λύση αν ξερεις που να κοιταξεις
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 πολυ καλυτερο απο Ideos Χ5 :confused: το opt. 7 ειναι λιγο καλυτερο αλλα ο φιλος μας το θελει το κινητο για τωρα και οχι για το αν καποτε βγει κανα update (που δεν ξερουμε και αν θα υποστηριζει αυτη την συσκευη) που θα τα κανει ελληνικα! το ideos x5 απο μενα και ειναι μια χαρα! κι εγω εχω ακουσει καλα λογια γι αυτη την συσκευη, αλλα σαν μαρκα δεν μ εμπνέει εμπιστοσύνη, ισως και να κανω λαθος... μπορω να πω οτι κανεις λαθος και οτι επειδη δεν ηταν πολυ γνωστη στην ελλαδα δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλη, τα ιδια λεγαμε και για την zte η οποια τωρα ειναι η δευτερη παγκοσμίως καλυτερη! ideos x5 φιλε μου!
privateer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εχουμε πει 100 φορες ολα τα wp7 κινητα θα παρουν το Mango update Και δεν ειναι καποτε αλλα σε 2-3 μηνες Και οχι δεν ειναι λιγο αλλα πολυ καλυτερο απο την κινεζια το Χ5
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 κινεζια γιατι το optimus 7 τι νομιζεις οτι ειναι; :devil:
privateer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 κορεατια Σε ποιοτητα δεν συγκρινονται Το μεν Χ5 το παιρνεις στα 200 γιατι κοβει σε ποιοτητα κατασκευης το δε Optimus το παιρνεις στα 200 γιατι τα WP7 δεν πουλανε ακομη τουλαχιστον μεχρι να βγει το νεο Update που θα τα κανει ισαξιο ανταγωνιστη με τα αλλα 2 OS
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ξέρω ότι η MS ανακοίνωσε ότι όλα τα WP7 θα πάρουν το mango, αλλά δεν αρκεί αυτό, μέχρι να το δω να παίζει ικανοποιητικά και σίγουρα θα ήμουν επιφυλακτικός με την αγορά του. Συμπαθώ τα WP7 και θα αγόραζα σίγουρα, εάν ήμουν πλήρως ικανοποιημένος με αυτά που δίνει και έχει τώρα, το να πάρω κάτι ελπίζοντας σε βελτιώσεις κάμποσους μήνες μετά, μου φαίνεται παράλογο για κινητό, με την ταχύτητα που ανακοινώνονται νέα μοντέλα. Κι όσο για το πότε τελικά θα βγει το Mango, και πότε θα είναι διαθέσιμο στους ελληνικούς servers, άσε, φάγαμε καλά από τήρηση timelines και από τις άλλες εταιρίες.
privateer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 H mango beta υπαρχει για οποιον θελει να την βαλει. Οσοι την εχουν εγκαταστησει λενε οτι παει ακομη πιο γρηγορα το κινητο οποτε δεν υπαρχει θεμα ανησυχιας οτι δεν θα τρεχει καλα σε υπαρχον Hardware. Αν νομιζεις οτι προκειται να βρεις κινητο με τετοιο hardware στα 200 ευρω ακομη και σε 4-5 μηνες απο τωρα μαλλον σε βρισκω πολυ αισιοδοξο. Ακομη και τωρα (ξεκλειδωτα φυσικα) ειναι αρκετα λειτουργικα με ενα σωρο εφαρμογες. Κανεις μια επενδυση λοιπον γιατι ξερεις πως σε 2-3 μηνες που θα βγει το update θα εχεις ενα πληρες λειτουργικο εχοντας δωσει λιγα χρηματα. Μην μπλεκεις τα timelines των αλλων OS εκει μιλαμε για 100 διαφορετικα Hardwares. Επισης το update ερχεται κατευθειαν απο MS.
nickaros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Η ποιοτητα κατασκευης του x5 ειναι μια χαρα και επιπλεον η huawei δεν ειναι μια τυχαια εταιρια... ειναι απο τισ κορυφαιεσ στον κοσμο και οι εταιριες τηλεπικοινωνιας στην ελλαδα χρησιμοποιουνε ενα σωρο προιοντα της για κεραιες κινητης τηλεφωνιας κλπ κλπ
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Η ποιοτητα κατασκευης του x5 ειναι μια χαρα και επιπλεον η huawei δεν ειναι μια τυχαια εταιρια... ειναι απο τισ κορυφαιεσ στον κοσμο και οι εταιριες τηλεπικοινωνιας στην ελλαδα χρησιμοποιουνε ενα σωρο προιοντα της για κεραιες κινητης τηλεφωνιας κλπ κλπ ναι φιλε μου αλλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν! δεν πειραζει, αυτοι χανουν!
orlox Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ο ελληνας θέλει την μαρκα του. Παλια λεγανε, ειναι ομως νοκια τωρα παιζουν άλλα. Το optimus 7 παρεμπιπτόντως ειναι πολυ καλο κινητο ομως σε ios δεν συγκρινετε τωρα τουλαχιστον. Τωρα σε συγκριση μεταξύ τους http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3532&idPhone2=3596 Η διαφορα ειναι: στην μνημη nand που εχει παραπάνω το optimus 7 αλλα δεν εχει card slot. ο επεξεργαστής εχει 200 mhz παραπάνω όμως το ideos εχει τον 205 για γραφικα που ειναι μια γενια μπροστα. Σαν να συγκρίνουμε geforce με geforce 2. Για μενα πέρνεις το x5 και με το 20αρικο που περισσεύει περνεις και μια καρτα μνήμης και εισαι αρχοντας σήμερα και οχι σε 2-3 μήνες και αν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.