ksideras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 παιδια στο θεμα μας χαλαρωστε λιγο οταν το ανοιγα δεν ειχα τετιο σκοπο
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 παιδια στο θεμα μας χαλαρωστε λιγο οταν το ανοιγα δεν ειχα τετιο σκοπο δικιο εχεις αλλα καποια "μελη" εχουν γραφτει εδω μονο και μονο για να καταστρεφουν τοπικ!
cabdik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 εχετε κάνει τις γνωμες σαν τα χαρτια υγειας.εχετε ολοι απο μια δεν καταλαβα! και γιατι θα επρεπε ολοι να εχουμε το ιδιο χαρτι υγειας? τον ιδιο πισινο εχουμε? :-D φιλε bluscorpion, η δημοκρατια ειναι για να εκφραζουν ΟΛΟΙ τις γνωμες τους. αν δε σου αρεσει, μην συμμετασχεις!!! δεν σε υποχρεωνει κανενας για τιποτα!!
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 δεν καταλαβα! και γιατι θα επρεπε ολοι να εχουμε το ιδιο χαρτι υγειας? τον ιδιο πισινο εχουμε? :-D φιλε bluscorpion, η δημοκρατια ειναι για να εκφραζουν ΟΛΟΙ τις γνωμες τους. αν δε σου αρεσει, μην συμμετασχεις!!! δεν σε υποχρεωνει κανενας για τιποτα!! :mrgreen: και τα χριστουγεννα το jumbo βγαζει κωλοpaper με τον Αγιο Βασιλη!
ksideras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 καμια αλλη συνθεση παιζει να δουμε να παρουμε καμια ιδεα?
ksideras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 E και οθόνη (πες 180) και 6950 πες 280, μια και βρίσκεις από συγκεκριμένο μαγαζί, πάμε κοντά 500 και ένα 80άρι στα 8giga ram (που δεν καταλαβαίνω που θα τα χρειαστείς για games που φτάσαμε; edit: Οτι καλύτερο μπόρεσα να κάνω στα λεφτά που λες κοντά... dvd: http://www.skroutz.gr/s/290811/Sony-AD-7260S.html 14.00 cooler: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm 31.89 gpu: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=3e59a85e-0cb1-44c6-97f5-96f30e2a5bfc 279.90 case: CoolerMaster Silencio RC-550 79.00 monitor: Dell u2311h 195.00 (εδώ επιμένω που να χτυπηθεί κάτω όλο το φόρουμ ) Σύνολο 996 βαλε τον χ6 δεν χαλασε ο κοσμος για 50 ευρω
legionarius Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μια ερώτηση να κάνω: Για ποιό λόγο χρειάζεται έναν σχετικά μικρό σε χωρητικότητα SSD; Γνωρίζω ότι γενικά δεν έχουν μεγάλη χωρητικότητα, αλλά γιατί τον χρειάζεται; Για τα games; Είναι πιο γρήγοροι;
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μια ερώτηση να κάνω: Για ποιό λόγο χρειάζεται έναν σχετικά μικρό σε χωρητικότητα SSD; Γνωρίζω ότι γενικά δεν έχουν μεγάλη χωρητικότητα, αλλά γιατί τον χρειάζεται; Για τα games; Είναι πιο γρήγοροι; Δίνει άλλο αέρα στο σύστημα. Μπουτάρεις πιο γρήγορα... Προγράμματα που του έχεις φορτώσει τα τρέχει πιο γρήγορα και γενικά κάνει πιο γρήγορη τη δουλειά σου. Φαίνεται η μεγάλη διαφορά σε μεγάλα σε μέγεθος αρχεία...
bluescorpion Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Flame Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Flame Επειδή δεν έχω μάθει να μασάω τα πλήκτρα μου στα διάφορα φόρουμς, αλλά ούτε τα λόγια μου στη καθημερινή ζωή και επειδή τύποι που το παίζουν έξυπνοι πίσω από την ασφάλεια μιας οθόνης με κάνουν και νιώθω πολύ πιο άντρας από αυτούς, διάβαζε δυο κουβέντες μια και δεν μπορώ να στις πω live... Οταν λες σε κάποιον/κάποια το παρακάτω τι θες να καταλάβει δηλαδή; Και επίσης... Οχι μιλάς σε ένα άτομο που γράφτηκε το Σεπτέμβριο του 2010 και συμμετέχει ενεργά στο φόρουμ. Δεν έβρισα, δεν πρόσβαλα και δεν είπα σε κανέναν ότι δεν ξέρει τι του γίνεται... ΑΛΛΑ ούτε απαγόρευσα σε κανένα να εκφέρει γνώμη και άποψη, ακόμα και αν ήταν λάθος κατά την άποψή μου... Οπότε θα λέω αυτό που θεωρώ σωστό και αν εσύ το θεωρείς κωλόχαρτο πρόβλημά σου και όχι δικό μου... Να κάνεις αναφορά τα ποστ μου αν τα θεωρείς λάθος και παράλογα. αυτα που λες τα ακουω βερεσε και εισαι ασχετη με πολλα θεματα και σε παρακολουθω καιρο να λες βλακειες επανελειμενα. το οτι εχω 5 ποστ δεν μου λεει κατι οπως δε μου λεει κατι που εισαι γραμμενη απο το 2010. εξυπνος δε το παιζω πισω απο την οθονη,οπως σου ανεφερα στο πιο πανω ποστ μου να βρεθουμε απο κοντα να σε κανω να σταματησεις να λες βλακειες με αποδειξεις σαν επαγγελματιας που ειμαι και οχι ανειδικευτος σαν και εσενα. το οτι θα λες εσυ αυτο που θεωρεις σωστο δε παει να πει οτι εμεις που ειμαστε γνωστες θα καθομαστε να ακουμε τις βλακειες σου γιατι το ξανα τονιζω οτι λες βλακειες και οποτε θες με πμ μπορουμε να το συζητησουμε αραξε τωρα εκει που εισαι και φαε κανα ποπ κορν διευθυντρια της dell κατι κοριτσακια σαν και εσενα τα δουλευαμε επι εποχης yahoo chat. τα ειπαμε
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Flame Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Flame Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ για τον χαρακτήρα που δείχνεις...
cabdik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Flame Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Flame αυτα που λες τα ακουω βερεσε και εισαι ασχετη με πολλα θεματα και σε παρακολουθω καιρο να λες βλακειες επανελειμενα. το οτι εχω 5 ποστ δεν μου λεει κατι οπως δε μου λεει κατι που εισαι γραμμενη απο το 2010. εξυπνος δε το παιζω πισω απο την οθονη,οπως σου ανεφερα στο πιο πανω ποστ μου να βρεθουμε απο κοντα να σε κανω να σταματησεις να λες βλακειες με αποδειξεις σαν επαγγελματιας που ειμαι και οχι ανειδικευτος σαν και εσενα. το οτι θα λες εσυ αυτο που θεωρεις σωστο δε παει να πει οτι εμεις που ειμαστε γνωστες θα καθομαστε να ακουμε τις βλακειες σου γιατι το ξανα τονιζω οτι λες βλακειες και οποτε θες με πμ μπορουμε να το συζητησουμε αραξε τωρα εκει που εισαι και φαε κανα ποπ κορν διευθυντρια της dell κατι κοριτσακια σαν και εσενα τα δουλευαμε επι εποχης yahoo chat. τα ειπαμε φιλαρακι, κοψε αυτο το υφος! οι πραγματικοι επαγγελματιες προσπαθουν να βοηθησουν και δεν το παιζουν καποιοι!!! αυτοι που το παιζουν καποιοι, συνηθως -για να μην πω παντα- ειναι ενα μεγαλο τιποτα!
parsifal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Προσωπικές επιθέσεις και flames δεν είναι ευπρόσδεκτα σε αυτό το forum. Όποιος ψήνεται για τέτοιες καταστάσεις, ας βρει άλλον χώρο να τον φιλοξενεί. Όχι εδώ. Ontopic τώρα, παρακαλώ...
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Δίνει συνέχεια Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Δίνει συνέχεια Η κοινότητα του Insomnia, πάνω απ' όλα έχει δείξει ότι την διακατέχει ήθος και ευπρέπεια και συνήθως αποβάλει τα άτομα που έχουν την συμπεριφορά που δείχνεις μέχρι τώρα. Έχεις ξεκινήσει με ένα πολύ επιθετικό ύφος, και συντάσσεσαι κυρίως απέναντι στην Karmen, η οποία έχει πολλάκις αποδείξει πως ΚΑΙ συζητήσιμη είναι ΚΑΙ χαβαλέ κάνει, ΚΑΙ πάνω απ' όλα δεν το παίζει πολύξερη όπως ισχυρίζεσαι σχεδόν από το πρώτο Post σου. Κι όπως λέει και ο προλαλήσαντας, αν είσαι κάποιος "ειδικός" και "επαγγελματίας" εδώ είμαστε να ακούσουμε τα επιχειρήματά σου και τις προτάσεις σου, κι αν είναι σωστές να τις ακολουθήσουμε. Κανείς δεν είναι παντογνώστης και λάθη πάντα γίνονται απ' όλους μας. Οπότε θα σε συμβούλευα κι εγώ, να αλλάξεις το ύφος σου και να επιχειρηματολογήσεις όπως προσπαθούμε οι περισσότεροι να κάνουμε. Οι ειρωνείες και προσβολές που χρησιμοποιείς είναι πολύ χειρότερες από τις βρισιές στις οποίες αναφέρθηκες ότι δεν χρησιμοποιείς. Ελπίζω να κατανοείς το πνεύμα για να μην κάνουμε το thread εδώ μ...έλο. Αν και θα πρότεινα σε έναν mod να το κλειδώσει και να ξεκινήσει ο topic-starter ένα άλλο γιατί του το γ...ε του παιδιού. EDIT Με πρόλαβε ο parsifal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.