nem52 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καθόλου. Απλώς μου θυμίζει μια συγκεκριμένη στιγμή από τη σειρά "The Big Bang Theory" Name it! ξερω ολα τα επεισοδια απ'εξω! πες να δω αν εχεις δικιο και να γελασω κιολας!
legionarius Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Name it! ξερω ολα τα επεισοδια απ'εξω! πες να δω αν εχεις δικιο και να γελασω κιολας! The Big Bang Theory, 1x02, πήγαινε στο 19:00 λεπτό.
ksideras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ολα αυτά τα θες με 1000ευρώ; ναι γιατι δεν γινετε??
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ναι γιατι δεν γινετε?? E και οθόνη (πες 180) και 6950 πες 280, μια και βρίσκεις από συγκεκριμένο μαγαζί, πάμε κοντά 500 και ένα 80άρι στα 8giga ram (που δεν καταλαβαίνω που θα τα χρειαστείς για games που φτάσαμε; edit: Οτι καλύτερο μπόρεσα να κάνω στα λεφτά που λες κοντά... dvd: http://www.skroutz.gr/s/290811/Sony-AD-7260S.html 14.00 cooler: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm 31.89 gpu: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=3e59a85e-0cb1-44c6-97f5-96f30e2a5bfc 279.90 case: CoolerMaster Silencio RC-550 79.00 monitor: Dell u2311h 195.00 (εδώ επιμένω που να χτυπηθεί κάτω όλο το φόρουμ ) Σύνολο 996
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 προτεινω να ξεκινησουμε Poll με τιτλο "να κανουμε ban οποιον πει/σκεφτει κατι αρνητικο για την dell " ψηνεστε?
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 προτεινω να ξεκινησουμε Poll με τιτλο "να κανουμε ban οποιον πει/σκεφτει κατι αρνητικο για την dell " ψηνεστε? Μέσα
bluescorpion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Για να απαντήσω περι Dell μια και έλειπα και δεν είδα... Από τα χεράκια μου ή τα ματάκια μου αν θέλετε έχει περάσει πολύυυυυυυυυυυ hardware. Και ειδικά οθόνες οι οποίες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Αρα έχω δει, έχω δουλέψει και μπορώ να συγκρίνω. Η Dell ΝΑΙ με έχει κατακτήσει και με εικόνα και με τιμή και με εγγύηση... συγγνωμη που θα το πω αλλα δεν ξερεις τι σου γινεται. οποτε θες να κανονισουμε να τεσταρουμε οθονες με προγραμματα επεξεργασιας εικονας και παιχνιδιων. καλο απογευμα
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 συγγνωμη που θα το πω αλλα δεν ξερεις τι σου γινεται. οποτε θες να κανονισουμε να τεσταρουμε οθονες με προγραμματα επεξεργασιας εικονας και παιχνιδιων. καλο απογευμα Απαγορευονται απο τους κανονες του φορουμ οι προσωπικες επιθεσεις και η εν γενει αγενεια.Μπορουσες να πεις ''συγνωμη ,αλλα διαφωνω καθετα μαζι σου''.Εκτος και κανεις επιθετικο καμακι.
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ελα ρε! πυρ κατά βούληση λεμε! συγγνωμη που θα το πω αλλα δεν ξερεις τι σου γινεται. απ'οτι φαινεται εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται και δεν ξερεις σε ποια μιλας! (οχι τωρα αλλα πιο πριν )
bluescorpion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Απαγορευονται απο τους κανονες του φορουμ οι προσωπικες επιθεσεις και η εν γενει αγενεια.Μπορουσες να πεις ''συγνωμη ,αλλα διαφωνω καθετα μαζι σου''.Εκτος και κανεις επιθετικο καμακι. ειδες πουθενα καμια βρισια? τα ειπαμε ελα ρε! πυρ κατά βούληση λεμε! απ'οτι φαινεται εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται και δεν ξερεις σε ποια μιλας! (οχι τωρα αλλα πιο πριν ) σε πια μιλαω? στην διευθυντρια της dell? εχετε κάνει τις γνωμες σαν τα χαρτια υγειας.εχετε ολοι απο μια
bluescorpion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 bluescorpion χαλάρωσε λίγο λέω εγώ χαλαρός είμαι πάντα κυρία διευθύντρια
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 σε πια μιλαω? στην διευθυντρια της dell? εχετε κάνει τις γνωμες σαν τα χαρτια υγειας.εχετε ολοι απο μια διευθύντρια ειναι αλλα οχι της dell! τουλαχιστον εμεις εχουμε γνωμη κι ας ειναι και σαν κωλοχαρτο! και η συγκεκριμενη οθονη ειναι οντως απο τις καλυτερες!και ποτε ειπε ο benign οτι εβρισες; δειχνε λιγο σεβασμο!
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 χαλαρός είμαι πάντα κυρία διευθύντρια Επειδή δεν έχω μάθει να μασάω τα πλήκτρα μου στα διάφορα φόρουμς, αλλά ούτε τα λόγια μου στη καθημερινή ζωή και επειδή τύποι που το παίζουν έξυπνοι πίσω από την ασφάλεια μιας οθόνης με κάνουν και νιώθω πολύ πιο άντρας από αυτούς, διάβαζε δυο κουβέντες μια και δεν μπορώ να στις πω live... Οταν λες σε κάποιον/κάποια το παρακάτω τι θες να καταλάβει δηλαδή; συγγνωμη που θα το πω αλλα δεν ξερεις τι σου γινεται. Και επίσης... σε πια μιλαω? στην διευθυντρια της dell? εχετε κάνει τις γνωμες σαν τα χαρτια υγειας.εχετε ολοι απο μια Οχι μιλάς σε ένα άτομο που γράφτηκε το Σεπτέμβριο του 2010 και συμμετέχει ενεργά στο φόρουμ. Δεν έβρισα, δεν πρόσβαλα και δεν είπα σε κανέναν ότι δεν ξέρει τι του γίνεται... ΑΛΛΑ ούτε απαγόρευσα σε κανένα να εκφέρει γνώμη και άποψη, ακόμα και αν ήταν λάθος κατά την άποψή μου... Οπότε θα λέω αυτό που θεωρώ σωστό και αν εσύ το θεωρείς κωλόχαρτο πρόβλημά σου και όχι δικό μου... Να κάνεις αναφορά τα ποστ μου αν τα θεωρείς λάθος και παράλογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.