Προς το περιεχόμενο

συνθεση pc για game

ksideras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι θα ηταν τοσο λαθος??? αν και τα δυο τρεχουν σε ιδιες ιντσες οθονη και σε mobile graphics proccesor??? δηλαδη εμεις γιατι συγκρινουμε gtx480 me gtx580???

δεν θα μπω στη διαδικασία να το εξηγήσω!

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν θα μπω στη διαδικασία να το εξηγήσω!

ισχυρο επιχειρημα.. παντως συγχωρεσε με αν δεν μπορω να δω την διαφορα. δεν εχω ασχοληθει καθολου με κινητα

Δημοσ.

ισχυρο επιχειρημα.. παντως συγχωρεσε με αν δεν μπορω να δω την διαφορα. δεν εχω ασχοληθει καθολου με κινητα

Λοιπόν χαλαρώστε και αν είναι, για να μην κάνουμε και μπάχαλο το τόπικ του παιδιού, πάμε στο θέμα Dell στις Οθόνες...

Δημοσ.

ισχυρο επιχειρημα..

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: αν εσυ μπορεις να δεις διαφορες μεταξυ 8ms και 2ms σε διαφορετικα panels τοτε μπραβο σου! εγω εχω προβλημα με τα ματια μου!

Δημοσ.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: αν εσυ μπορεις να δεις διαφορες μεταξυ 8ms και 2ms σε διαφορετικα panels τοτε μπραβο σου! εγω εχω προβλημα με τα ματια μου!

μα δεν ειπα οτι μπορω διοτι δεν εχω στησει ποτε διπλα διπλα οπως τα δυο μου tn που εχω και για αυτο ρωτησα να μαθω γιατι να μην γινεται..

Δημοσ.

μα δεν ειπα οτι μπορω διοτι δεν εχω στησει ποτε διπλα διπλα οπως τα δυο μου tn που εχω και για αυτο ρωτησα να μαθω γιατι να μην γινεται..

διοτι τα ips εχουν εξαγωνα pixel που ειναι πιο γρηγορα! τι αλλο θες να ακουσεις;! ^_^

Δημοσ.

διοτι τα ips εχουν εξαγωνα pixel που ειναι πιο γρηγορα! τι αλλο θες να ακουσεις;! ^_^

Αυτο ειναι ενα επιχειρημα! δεκτον! ειδες με εμαθες και κατι!!!:P

Δημοσ.

Πάλι καλά έγινε ανάλυση σε βάθος με τους επιστήμονες του φόρουμ εδώ, και τώρα μπορεί να διαλέξει οθόνη χωρίς ενδοιασμούς ο άνθρωπος. :D :D :D

Δημοσ.

Πάλι καλά έγινε ανάλυση σε βάθος με τους επιστήμονες του φόρουμ εδώ, και τώρα μπορεί να διαλέξει οθόνη χωρίς ενδοιασμούς ο άνθρωπος. :D :D :D

Σε βρισκω λιγο αρνητικο και ταυτοχρονα επιθετικο......δεν υπαρχει λογος.

Δημοσ.

Σε βρισκω λιγο αρνητικο και ταυτοχρονα επιθετικο......δεν υπαρχει λογος.

Καθόλου. Απλώς μου θυμίζει μια συγκεκριμένη στιγμή από τη σειρά "The Big Bang Theory" :P

Δημοσ.

Το ότι ίσως δεν γνωρίζεις την Dell ως εταιρία δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή ή και καλύτερη από από τις υπόλοιπες μάρκες (αν πάλι δεν θέλεις να δώσεις λεφτά για την οθόνη πάω πάσο κι ας μην συμφωνώ)

Δημοσ.

θα προτιμουσα μια samsoung h philips παρα dell και μια 6950-6970 και 8 γιγα ραμ κ amd

Ολα αυτά τα θες με 1000ευρώ;

Δημοσ.

θα προτιμουσα μια samsoung h philips παρα dell και μια 6950-6970 και 8 γιγα ραμ κ amd

Παρε μου την dell και σου δινω την δικη μου samsung και καποια διαφορα.παει???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...