vaggelisp7406 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Σε παιχνιδια πως τα παει? Λογω του χρονου αποκρισης που ειναι καπως υψηλος..Ειναι καλη στα games? Στις ταινιες? Ειναι καλυτερη στα games σε FULL HD αναλυσεις απο μια οθονη ΤΝ που εχει χρονο αποκρισης 2ms??
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Διαφορές ανάμεσα στα 2ms με τα 8ms δεν πρόκειται να δεις με τίποτα το έχουμε πει χιλιάδες φόρες . Είναι καλή για όλα και games ,ταινίες ,επεξεργασία εικόνας ,βίντεο. Και αξίζει τα χρήματα της όσο καμιά άλλη οθόνη σε αυτά τα χρήματα
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Σε παιχνιδια πως τα παει? Λογω του χρονου αποκρισης που ειναι καπως υψηλος..Ειναι καλη στα games? Στις ταινιες? Ειναι καλυτερη στα games σε FULL HD αναλυσεις απο μια οθονη ΤΝ που εχει χρονο αποκρισης 2ms?? Μια χαρά είναι στα Games... Όσο για το bold... Να μην συγκρίνεις χρόνο απόκρισης σε διαφορετικά panels
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Διαφορές ανάμεσα στα 2ms με τα 8ms δεν πρόκειται να δεις με τίποτα το έχουμε πει χιλιάδες φόρες . Λανθανεις!
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Λανθανεις! Ο ραφ στηρίζεται σε αυτό που είπα. Δεν συγκρίνεις χρόνους απόκρισης σε δύο διαφορετικά πάνελ...
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ο ραφ στηρίζεται σε αυτό που είπα. Δεν συγκρίνεις χρόνους απόκρισης σε δύο διαφορετικά πάνελ... δεν συγκρινα δυο διαφορετικα πανελς εχω το παλιο μου tn 8ms και το καινουργιο μου 2ms.. (σε gaming το βλεπω)
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 tn Και τα δύο υποθέτω; Απο πάνω συγκρίνονται TN με IPS Λογικά πάνω σε αυτό απάντησε
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 tn Και τα δύο υποθέτω; Απο πάνω συγκρίνονται TN με IPS Λογικά πάνω σε αυτό απάντησε δεν συγκρινα δυο διαφορετικα πανελς εχω το παλιο μου tn 8ms και το καινουργιο μου 2ms.. (σε gaming το βλεπω)
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ναι το καινούριο σου ποιο είναι, γιατί αρχίζω και μπερδεύομαι. Μάλλον λέμε ίδια πράγματα με άλλο τρόπο... Εχει IPS η νέα σου οθόνη ή όχι;
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ναι το καινούριο σου ποιο είναι, γιατί αρχίζω και μπερδεύομαι. Μάλλον λέμε ίδια πράγματα με άλλο τρόπο... Εχει IPS η νέα σου οθόνη ή όχι; αχχχχχχχχχχχχ γυναικες! ρε καρμεν δεν σου ειπα στο τελευταιο ποστ πως και τα δυο ειναι tn??? γραφω παραπανω οτι ειδα την διαφορα απο το παλιο μου tn στο καινουργιο μου tn, που στην τελικη στο πρωτο πρωτο μου ποστ ανεφερα ποιο ειναι το καινουργιο τα ιδια λεμε εμεις το παιδι ποιο πανω δεν εχει ξεκαθαρισει τι εννοουσε
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 αχχχχχχχχχχχχ γυναικες! ρε καρμεν δεν σου ειπα στο τελευταιο ποστ πως και τα δυο ειναι tn??? γραφω παραπανω οτι ειδα την διαφορα απο το παλιο μου tn στο καινουργιο μου tn, που στην τελικη στο πρωτο πρωτο μου ποστ ανεφερα ποιο ειναι το καινουργιο Ωραία άρα λέμε τα ίδια. Οπότε λογικά να συγκρίνεις τα 2ms του ενός tn Με τα 8ms του άλλου και λογικά να βλέπεις κάποιες διαφορές. Ο ραφ από πάνω απάντησε για τα 2 διαφορετικά πάνελς... Αυτό είπα εγώ
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ωραία άρα λέμε τα ίδια. Οπότε λογικά να συγκρίνεις τα 2ms του ενός tn Με τα 8ms του άλλου και λογικά να βλέπεις κάποιες διαφορές. Ο ραφ από πάνω απάντησε για τα 2 διαφορετικά πάνελς... Αυτό είπα εγώ περα απο αυτο, γιατι να μην δεις διαφορα απο τα 8ms ips sta 2ms tn??? αφου ουσιαστικα ειναι η ιδια "ιδιοτητα"
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 περα απο αυτο, γιατι να μην δεις διαφορα απο τα 8ms ips sta 2ms tn??? αφου ουσιαστικα ειναι η ιδια "ιδιοτητα" ωραια τοτε συγκρινε τα fps του galaxy s2 με του galaxy 3! γιατι οχι, αφου και τα 2 android τρεχουν;
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 ωραια τοτε συγκρινε τα fps του galaxy s2 με του galaxy 3! γιατι οχι, αφου και τα 2 android τρεχουν; γιατι θα ηταν τοσο λαθος??? αν και τα δυο τρεχουν σε ιδιες ιντσες οθονη και σε mobile graphics proccesor??? δηλαδη εμεις γιατι συγκρινουμε gtx480 me gtx580???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.