val007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 κουτι Zalman Z9 €55.00 http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=996&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μην του βάζεις ATI κάρτα γραφικών. Πάρε μια NVidia καλύτερα, και όσο για την οθόνη... θα πρότεινα καμιά Samsung ή LG. Απαπαπαπαπα...... +1 Στην προταση της Καρμεν. και εαν θελεις λιγοτερα χρηματα απλα βγαλε τον ssd.
pano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Oρίστε και από μένα μια σύνθεση επίσης από το visionstudio Για οθόνη προσωπικά θα έδινα κάτι παραπάνω στην όλη σύνθεση και θα έβαζα την DELL,κυρίως λόγω του άριστου service που έχει η εταιρεία.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Pano ωραια και δυνατη η συνθεση απο intel πλευρα αλλα χωρις ssd....που προσωπικα δνε με χαλαει αυτο. Αλλαξε και την καρτα γραφικων με αυτη ATI Radeon HD6950 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) ΤΙΜΗ 213.65 € να πεσουν λιγο τα χρηματα για να παει η διαφορα στα μεταφορικα.
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Karmen σε εχω δει απειρες φορες να προτεινεις την Dell.. γιατι ρε παιδια σας αρεσει τοσο πολυ??? δηλαδη σιγα! εγω την προηγουμενη φορα που την προτεινες εκανα μια μικρο research και αυτο που βρηκα ηταν οτι μονο αρνητικα βγαζει.. ειδικα αυτο το light bleeding η πως το λενε τελος παντων το ειδα σε κατι φωτο και τρομαξα.. και τα σχολια δεν ειναι δα και τοσο καλα.. επισης σας εχω ακουσει να λετε αρνητικα σχολια για την δικη μου την lg w2486l και να υποστηριζετε οτι ακομη και για led τα χρωματα της ειναι χαλια και η φωτεινοτητα της το ιδιο.. δεν νομιζω πως την εχουν χρησιμοποιησει αυτοι που τα λενε αυτα. τελος τι κολλημα ειναι αυτο με τα IPS??? εχουν καλυτερα χρωματα??? εγω διαφωνω.. αυτο ειναι πολυ υποκειμενικο οπως ειπε και το παιδι παραπανω οτι δεν του αρεσε η 24ara Dell. το μονο που εχουν ειναι καλυτερο view angle αλλα ελεος με τις καινουργιες οθονες πλεον αυτο δεν ειναι θετικο..
poedeer7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Karmen σε εχω δει απειρες φορες να προτεινεις την Dell.. γιατι ρε παιδια σας αρεσει τοσο πολυ??? δηλαδη σιγα! εγω την προηγουμενη φορα που την προτεινες εκανα μια μικρο research και αυτο που βρηκα ηταν οτι μονο αρνητικα βγαζει.. ειδικα αυτο το light bleeding η πως το λενε τελος παντων το ειδα σε κατι φωτο και τρομαξα.. και τα σχολια δεν ειναι δα και τοσο καλα.. επισης σας εχω ακουσει να λετε αρνητικα σχολια για την δικη μου την lg w2486l και να υποστηριζετε οτι ακομη και για led τα χρωματα της ειναι χαλια και η φωτεινοτητα της το ιδιο.. δεν νομιζω πως την εχουν χρησιμοποιησει αυτοι που τα λενε αυτα. τελος τι κολλημα ειναι αυτο με τα IPS??? εχουν καλυτερα χρωματα??? εγω διαφωνω.. αυτο ειναι πολυ υποκειμενικο οπως ειπε και το παιδι παραπανω οτι δεν του αρεσε η 24ara Dell. το μονο που εχουν ειναι καλυτερο view angle αλλα ελεος με τις καινουργιες οθονες πλεον αυτο δεν ειναι θετικο.. προσωπικα αυτο που ειδα εγω στην dell σε συγκριση με το eizo tn που ειχα ειναι μεγαλη διαφορα στα χρωματα και ειδικα στο μαυρο αλλα και στις γωνιες.. Μπορει να εχει λιγο bleeding και ανομοιομορφια στο πανελ αλλα τα tn ειναι ολα αψογα? απο μενα ενα +1 στην προταση του pano και χωραει και εναν ssd μεχρι το 1000αρικο αν θελει. Απο μενα καλυτερα ιντελ σ'αυτα τα χρηματα.Και καλυτερη gpu και cpu
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 προσωπικα αυτο που ειδα εγω στην dell σε συγκριση με το eizo tn που ειχα ειναι μεγαλη διαφορα στα χρωματα και ειδικα στο μαυρο αλλα και στις γωνιες.. Μπορει να εχει λιγο bleeding και ανομοιομορφια στο πανελ αλλα τα tn ειναι ολα αψογα? Ε καλα λιγο ανομοιομορφια λιγο bleeding.. αυτη δεν ειναι οθονη... αυτη ειναι τα ΣΤΙΓΜΑΤΑ! δεν εχω συναντισει tn με bleeding ποτε
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Για καποιον που εχει οθονη με καλες ιντσες,22 και πανω για να εχει και καλη αναλυση 1920Χ1080 για τα παιχνιδια,ας ειναι και ΤΝ το πανελ.απο την στιγμη που τον ικανοποιει δεν χρειαζεται να την αλλαξει. Για καποιον ομως που θελει να αγορασει τωρα οθονη ας παει στην DELL.το service της να βαλεις μεσα,φτανει.βγαλε ολα τα αλλα. Εχουμε και την φθηνοτερη τιμη της Ευρωπης.η διαφορα των panels εχει αναλυθει πολλες φορες,δεν χρειαζεται να γινει και σε αυτο το νημα. Τωρα για το ποια ειναι καλυτερη,θα το καταλαβεις εαν βαλεις την dell ας πουμε διπλα στην δικη σου η στην δικη μου..... Ε καλα λιγο ανομοιομορφια λιγο bleeding.. αυτη δεν ειναι οθονη... αυτη ειναι τα ΣΤΙΓΜΑΤΑ! δεν εχω συναντισει tn με bleeding ποτε Δεν εχεις συναντησει ΤΝ με bleeding ποτε??????τι ματι εχεις αγορι μου?
pano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Φίλε Thanos βεβαίως και δέχομαι τις παρατηρήσεις σου,αλλά τον ssd και με ΑΜD σύνθεση να έφτιαχνα πάλι δεν θα τον έβαζα,γιατί προσωπικά τον θεωρώ ένα πολύ ακριβό αξεσουάρ και όχι κάτι αναγκαίο,π.χ θα του έβαζα μια ακόμη πιο δυνατή κάρτα ή και τίποτα για να κρατήσει τα λεφτά της διαφοράς στην τσέπη του. Την xfx δεν την έβαλα επίτηδες, γιατί δεν διάβασα καλά λόγια για την συγκεκριμένη υλοποίηση http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150523 (αυτή είναι η κάρτα στην πραγματικότητα),και επίσης η gigabyte έχει 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση που το θεωρώ σημαντικό για ένα τόσο ακριβό και ευπαθές θα μπορούσα να πω εξάρτημα. Από κει και πέρα ας αποφασίσει ο ts ότι θέλει,σύμφωνα με την τσέπη του και την προτίμησή του.
poedeer7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ε καλα λιγο ανομοιομορφια λιγο bleeding.. αυτη δεν ειναι οθονη... αυτη ειναι τα ΣΤΙΓΜΑΤΑ! δεν εχω συναντισει tn με bleeding ποτε το eizo m1900 που ειχα εγω παντως ειχε πολυ Bleeding και με λιγη γωνια φαινοταν παρα πολυ.
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Για να απαντήσω περι Dell μια και έλειπα και δεν είδα... Από τα χεράκια μου ή τα ματάκια μου αν θέλετε έχει περάσει πολύυυυυυυυυυυ hardware. Και ειδικά οθόνες οι οποίες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Αρα έχω δει, έχω δουλέψει και μπορώ να συγκρίνω. Η Dell ΝΑΙ με έχει κατακτήσει και με εικόνα και με τιμή και με εγγύηση...
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Για να απαντήσω περι Dell μια και έλειπα και δεν είδα... Από τα χεράκια μου ή τα ματάκια μου αν θέλετε έχει περάσει πολύυυυυυυυυυυ hardware. Και ειδικά οθόνες οι οποίες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Αρα έχω δει, έχω δουλέψει και μπορώ να συγκρίνω. Η Dell ΝΑΙ με έχει κατακτήσει και με εικόνα και με τιμή και με εγγύηση... Δεκτον..
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Φίλε Thanos βεβαίως και δέχομαι τις παρατηρήσεις σου,αλλά τον ssd και με ΑΜD σύνθεση να έφτιαχνα πάλι δεν θα τον έβαζα,γιατί προσωπικά τον θεωρώ ένα πολύ ακριβό αξεσουάρ και όχι κάτι αναγκαίο,π.χ θα του έβαζα μια ακόμη πιο δυνατή κάρτα ή και τίποτα για να κρατήσει τα λεφτά της διαφοράς στην τσέπη του. Την xfx δεν την έβαλα επίτηδες, γιατί δεν διάβασα καλά λόγια για την συγκεκριμένη υλοποίηση http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150523 (αυτή είναι η κάρτα στην πραγματικότητα),και επίσης η gigabyte έχει 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση που το θεωρώ σημαντικό για ένα τόσο ακριβό και ευπαθές θα μπορούσα να πω εξάρτημα. Από κει και πέρα ας αποφασίσει ο ts ότι θέλει,σύμφωνα με την τσέπη του και την προτίμησή του. Μαζι σου.Και για την καρτα καλα τα λες. Γιατι δινει τον κωδικο HD-695X-ZNFC και στο site της xfx εχει αυτη με αυτο τον κωδικο 6950 HD-695A-CNFC ενω αυτη που δειχνει το newegg ειναι με τον κωδικο 6950 HD-695X-ZNFC ομως και στο vision. Edit πρεπει να πατησεις επανω στο site της XFX εκει που λεει standar edition 800mhz κατι για να δεις αυτην που λεω.γιατι ενω βαζω διαφορετικα Links δειχνει την ιδια καρτα.
benign Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Για να απαντήσω περι Dell μια και έλειπα και δεν είδα... Από τα χεράκια μου ή τα ματάκια μου αν θέλετε έχει περάσει πολύυυυυυυυυυυ hardware. Και ειδικά οθόνες οι οποίες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Αρα έχω δει, έχω δουλέψει και μπορώ να συγκρίνω. Η Dell ΝΑΙ με έχει κατακτήσει και με εικόνα και με τιμή και με εγγύηση... Iiyama εχεις δει Καρμενακι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.