mrpink Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εμ, αφού τη βλέπετε ότι είναι καινούρια και τις λέτε να κατεβάσει όλα τα σπασμένα προγράμματα, δε θα κολλήσει ιό? Κατέβασε το Malwarebytes που είπε ο micos, ενημέρωσέ το πρώτα και μετά σκάναρε. Αν και μεταξύ μας, άμα δείξεις στον ιό την ορθογραφία σου, το βλέπω να πηδάει απ' το παράθυρο
mas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ναι το ξερω αυτο με τιν ορθωγραφια ... γραφω γρηγορα και βαζω οτι να ναι ...παντος ευχαριστω για την βοηθεια ασς..
mas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 γεια σας και καλο μηνα!!!! ψαχνω προγραμμα που να περνας μινηματα του κινιτου στον υπολογιστη ....ξερι κανενας καπιο προγραμμα..?? ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Η κάθε κατασκευάστρια εταιρεία έχει και δικό της πρόγραμμα που κρατάει backup στον υπολογιστή (επαφές, μηνύματα κλπ) στα κινητά της. Πήγαινε στο site τους και κατέβασε την σουίτα που έχουν ή ξέθαψε το cd που είχε μέσα η συσκευασία.
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τι λινκ να σου στείλουμε; Βρες το cd σου ή κάνε αναζήτηση στο google για το κινητό σου, που δεν λες ποιο είναι οπότε τι να σου πούμε εμείς;
mrpink Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Αν έχεις Nokia ας πούμε πας εδώ http://www.nokia.gr/support/support/pc-suite πατάς λήψη και μετά βάζεις το μοντέλο του κινητού σου για να κατεβάσεις τη σωστή έκδοση, ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων, δεν το χω κατεβάσει και ποτέ
mas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 γεια σας!!! δεν εχω τα cd του κινιτου,,,,εγω εχω to samsung gt-s5620 .....κανενα ετσι προγραμμα που να υποστιριζει ολα κινιτα ,,οτι κινητο ειναι υπαρχει.....λεω εγω τωρα. .. ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω για κάτι που να είναι για όλα τα κινητά. Η samsung έχει το Samsung pc sync (http://www.samsung.com/in/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=1903&prd_mdl_cd=GT-S5620DAAINS&prd_mdl_name=GT-S5620&srchword=GT-S5620#). Πάτα στο software.
mas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 το βρηκα... σε ευχαριστω πολυ και παλι να σαι καλα.... :)
mas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 γεια σας ψαχνω προγγραμμα που να κοβει τραγουδια και να τα κανω ρεφρεν ....στα ελληνικα αν υπαρχει κανενα...??????...ευχαρσιτω
TheELF Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 γεια σας ψαχνω προγγραμμα που να κοβει τραγουδια και να τα κανω ρεφρεν ....στα ελληνικα αν υπαρχει κανενα...??????...ευχαρσιτω Δεν αρχίζει καλλίτερα να ανεβάζεις ερωτήσεις στο σωστό θέμα;; Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε! Διάβασε και μερικές από της σελίδες του δεν ξές,μπορεί να βρεις και προγράμματα που δεν ήξερες καν ότι τα χρειάζεσαι.
mas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 διαλαδη?? ...δεν καταλαβα....αλλα δεν χερω να χρισιμοποιηω καλα αυτη την σελιδα.....συγνωμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.