Juicer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πιστεύω ότι είμαι στο σωστό section Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την κατοχύρωση κάποιου/ων domain names. Από μια μικρή έρευνα στο Internet διαπίστωσα χιλιάδες προσφορές από διάφορους "παρόχους" και με μια σημαντική διαφοροποίηση στις τιμές. Αυτό που θέλω είναι η κατοχύρωση δυο domain names ένα .gr και ένα .com που όμως σκοπεύω να χρησιμοποιήσω σε μερικούς μήνες. Δεν χρειάζομαι δηλαδή hosting για την ώρα και θέλω να μπορώ να πάω όπου θέλω στο μέλλον ΧΩΡΙΣ υποχρεώσεις σε κανένα. Ξέρει κανείς να μου υποδείξει πως και τι και ή δυνατόν και τις καλύτερες τιμές; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
mikelamar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Οι τιμές για domain ΜΟΝΟ είναι στανταρ για gr+com 20€ gr/2 years 10€ com/year Απο όπου κ να το πάρεις το ίδιο κανει. Προτείνω www.papaki.gr ή www.tophost.gr Έχω πάρει κ απο τα δυο κ δεν έχω κάποιο παράπονο.
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Στα προηγούμενα links να προσθέσω www.dnhost.gr www.godaddy.com (για τα com domains)
Juicer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αν δηλαδή κάνω registration ένα domain στα παραπάνω link θα μπορώ μετά να το κάνω host όπου θέλω;
Rapsos13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ναι και βέβαια. Το domain και το hosting ειναι διαφορετικά πράγματα. Όταν αγοράσεις το hosting το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συνδεθείς στο control panel εκεί που έχεις αγοράσει το domain και να προσθέσεις τους name servers που θα σου έχει δώσει η εταιρία που κάνεις hosting
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.