krinos21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια.Εχω το εξης προβλημα: Εχω σε μορφη iso τα windows 7 στο pc και τα εκαψα με ενα προγραμμα το imgburn σε ενα DVD ωστε να κανω format στο PC και να εγκαταστησω τα windows 7.Αφου το εκανα, παω στα Bios (mobo: ASUS P5N-MX ) και βαζω σαν 1st bootable device CD-ROM) ομως δεν bootαρει.Μπορειτε να με βοηθησετε γιατι ή κανω κατι λαθος εκει ή δεν ξερω τι μου γινετε . plz help θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας.
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ακολούθησε τον οδηγό http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=11194 μπορείς να από-συμπιέσεις το iso με το winrar η παρόμοιο πρόγραμμα.
jim_p Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Το να αποσυμπιεσεις τα περιεχομενα ενος .iso, με την αναλογη εφαρμογη αποσυμπιεσης, ειναι ΚΑΚΙΣΤΗ πρακτικη γενικα και πρεπει να αποφευγεται. Γιατι? Επειδη στην περιπτωση σου υπαρχουν πραγματα που κανουν το δισκακι εκκινησιμο, τα οποια δεν τα βλεπει το προγραμμα αποσυμπιεσης, δεν τα αποσυμπιεζει, οποτε στην ουσια του χαλαει αυτη την ικανοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.