Προς το περιεχόμενο

Αμα παρω κιτητο απο καναδα και το φερω Ελλαδα θα λειτουργει?

Κατε95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειμαι Καναδα για διακοπες και θελω να παρω το Iphone 3 της θειας μου μαζι στην Ελλαδα αλλα δεν ξερω αμα θα δουλευει και δεν θελω να το παρω και να μην το χρησιμοποιησω...

Μπορει καποιος να με βοηθησει?

ευχαριστω <3 :)

Δημοσ.

Άμα ΔΕΝ είναι κλειδωμένο στο δίκτυο τηλεφωνίας της θειας σου, ναι θα παίξει και στην Ελλάδα. Για να δεις αν ειναι κλειδωμένο, βάλε μια sim άλλης εταιρείας και δες αν συνδεεται στο δίκτυο της άλλης εταιρείας.

Αν είναι κλειδωμένο, πάλι θα παίξει στην Ελλάδα ΑΛΛΑ πρέπει πρώτα να βρεις κάποιον να στο ξεκλειδώσει (ή να το κάνεις μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου).

Δημοσ.

Αν βάλεις κάρτα sim ελληνικού παρόχου ενώ είσαι εξωτερικό, τσέκαρε πρώτα πως δεν υπάρχει φραγή στο roaming.

Δημοσ.

για να μην ξεκινήσω θέμα ποστάρω και εγώ εδώ την ερώτηση μου.

ένας φίλος μου θα πάει NY το καλοκαίρι. Σκέφτομαι να του πω να μου φέρει ένα iPhone. 4 ή 3gs δεν ξέρω ακόμα.

εαν είναι branded το κινητό Πχ at&t ή Verizon γίνεται να το ξεκλειδώσω με jailbreak? ή πρέπει να είναι "unlocked"από τη μανα του?

Δημοσ.

Κατ'αρχήν αν είναι branded θα πρέπει να το πάρει με συμβόλαιο, όποτε προφανώς δεν συμφέρει. Αλλιώς μόνο από ιδιώτη.

Υπάρχει μια πιθανότητα να κάνω και λάθος βέβαια.

Δημοσ.

Παιδια εβαλα την σιμ του αδερφου μου και επιασε σημα απο μια εταιρια εδω.. Τι λετε θα δουλευει? Υπαρχει τροπος να το δω απο μεσα αμα θα πιανει? Δηλαδη κατι σχετικο με 3(ερια...) κατι τετοιο που ακοω να λενε... ή το Iphone το εχει αυτο σιγουρα?

Ευχαριστω παντως

Αν βάλεις κάρτα sim ελληνικού παρόχου ενώ είσαι εξωτερικό, τσέκαρε πρώτα πως δεν υπάρχει φραγή στο roaming.

Βαζω του αδερφου μου και δεν πιανει καμια εταιρια και μου ειπε ο αδερφος μου οτι πρεπει να παμε σε αυτην την εταιρια που ειχε η θεια μου το κινητο και να τους πουμε να μας το ξεκλειδωσουν... ειναι αυτο που πρεπει να κανω σωστα?

Άμα ΔΕΝ είναι κλειδωμένο στο δίκτυο τηλεφωνίας της θειας σου, ναι θα παίξει και στην Ελλάδα. Για να δεις αν ειναι κλειδωμένο, βάλε μια sim άλλης εταιρείας και δες αν συνδεεται στο δίκτυο της άλλης εταιρείας.

Αν είναι κλειδωμένο, πάλι θα παίξει στην Ελλάδα ΑΛΛΑ πρέπει πρώτα να βρεις κάποιον να στο ξεκλειδώσει (ή να το κάνεις μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου).

Δηλαδη θα πρεπει να παω στην εταιρια και να ζητησω να μου το ξεκλειδωσουν για να το παρω ελλαδα? Και θα μου το φτιαξουν σωστα?

Δημοσ.

Παιδια εβαλα την σιμ του αδερφου μου και επιασε σημα απο μια εταιρια εδω.. Τι λετε θα δουλευει? Υπαρχει τροπος να το δω απο μεσα αμα θα πιανει? Δηλαδη κατι σχετικο με 3(ερια...) κατι τετοιο που ακοω να λενε... ή το Iphone το εχει αυτο σιγουρα?

Ευχαριστω παντως

Βαζω του αδερφου μου και δεν πιανει καμια εταιρια και μου ειπε ο αδερφος μου οτι πρεπει να παμε σε αυτην την εταιρια που ειχε η θεια μου το κινητο και να τους πουμε να μας το ξεκλειδωσουν... ειναι αυτο που πρεπει να κανω σωστα?

Δηλαδη θα πρεπει να παω στην εταιρια και να ζητησω να μου το ξεκλειδωσουν για να το παρω ελλαδα? Και θα μου το φτιαξουν σωστα?

Jailbrake και unlock και μονος σου το κανεις,ειναι πανευκολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...