infer0s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Προσπαθώ δυο μέρες τώρα να κάνω ένα plugin του wordpress να δουλέψει μέσα σε άλλο plugin . Το όνομα του είναι magic fields και καλεί την παράμετρο που ορίζεις σε ένα custom field οπουδήποτε θέλεις μέσα στο κώδικα. Εγώ συγκεκριμένα θέλω στο παρακάτω κώδικα: ><?php echo do_shortcode("[galleryview id=1 showPanels=true showCaptions=false showFilmstrip=true panelWidth=350 panelHeight=500 panelScale=nocrop transitionSpeed=800 transitionInterval=4000 fadePanels=true frameWidth=60 frameHeight=40 filmstripPosition=bottom pointerSize=8 frameScale=crop frameGap=5 frameOpacity=0.3 easingValue=swing navTheme=dark startFrame=1 pauseOnHover=false]"); ?> να αντικαταστήσω στο σημείο που λέει 'galleryview id=1', το νούμερο '1' με τον κώδικα που καλεί την τιμή που έχω βάλει στο custom field ,το έκανα με αυτή τη μορφή >'galleryview id=<?php echo get('gallery'); ?> και φυσικά δε δουλεψε ( ><?php echo get('gallery'); ?> ειναι η εντολη που καλει την τιμη απο το custom).. Δεν είμαι προγραμματιστής γι΄ αυτό δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω λαθος.Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει πργαματικα θα με έσωζε γιατί είναι πολύ σημαντικό να το καταφέρω να το κάνω να δουλέψει. Ευχαριστώ εξαρχής
dewn735 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 θα το γράψεις σαν >"galleryview id=".get('gallery')." showPanels=true...");
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.