evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Τίποτα σοβαρό, κυρίως αστειευόμουν με το ότι βλέπεις παντού τρύπες στη μύτη, είτε αυτή είναι γαλλική, είτε παπαγαλίσια. Από προσωπική πείρα μπορώ να σου πω ότι το σημάδι στο δέρμα έφυγε πολύ αργά -4 χρονάκια αν το υπολογίζω σωστά. Προσωπικά θεωρώ ότι τα πίρσινγκ στο πρόσωπο είναι κακή φάση και, εφόσον δεν περνάς εφηβεία, θα σου πρότεινα να κάνεις σε άλλο μέρος αν σε ψήνουν τόσο ή ακόμη καλύτερα χτύπα κανένα τατού =ρ lol καλο αυτο για τις μυτες.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Βέβαια δεν έλαβε υπ' όψιν της τις καλές περιπτώσεις πέραν αυτών των 2 δραματικών, αλλά και πάλι, ναι, τρεμπανάλ ναούμ.
eu@ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ξερω πως εκει οι τρυπες ειναι ''ευαισθητες'' δλδ ευκολα μπορουν να κλεισουν,τρεις μερες ισως να ειναι αρκετες!!οσο για τα δοκιμαστικα,2 βδομαδες λενε πως πρεπει να τα κρατας...
archsatan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Χειρουργικό ατσάλι. Από μαγαζιά που χτυπάνε -επίσημα- τατού και πιρσινγκ. Κι όμως δικιο έχει ο τυπάς πάνω από το πόστ σου (τιτάνιο>όλ). Άμα είσια Αθήνα πάνε στο γοάιλντκατ στην πλάκα, αυτός έχει τα περισσότερα που έχω δει σε μαγαζί. Ωστόσο άμα θες για γρηγορότερο χίλινγκ βάλε μπάιοπλάστ. @ Εύ@ , τα δοκιμαστικά που λές, ούτε κάν ξέρω τί είναι ,προφανώς είναι κάποιο κόλπο ερασιτεχνών. Απλά όταν κάνεις την τρύπα μέχρι να γίνει χίιλντ καλό είναι να μην αλλάξεις μπάρα-κρίκο (τα αποσπώμενα μέρη τα αλλάζεις χωρίς κανένα πρόβλημα).
blades Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το τρύπημα για σκουλαρήκι στο φρύδι. 1) Πόσες μέρες πρέπει να αφήσεις το σκουλαρήκι πάνω στο φρύδι όταν σε "τρυπάνε" για να μην κλείσει η τρύπα; 2) Όταν δεν το φοράς φαίνεται η τρύπα; 3) Υπάρχει καμία περίπτωση να πρηστεί το σημείο; 4) Ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να κάνει τρύπα στο φρύδι γιατί σε όσα πήγα μου είπαν ότι κάνουν μόνο στα αυτιά. Α... και το τελευταίο... πονάει;;;; 1.το ειχα βγαλει μετα απο ενα μηνα για 1 μερα και σχεδον ειχε κλεισει 2.οχι εκτος αν το παρατηρησεις 3.για 1 εβδομαδα ελαχιστα ισως δε ποναει καθολου
FLiPeR_13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ακουσει οτι ποναει οσο κ μια ενεση ειναι αληθεια??
Antwni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι μωρέ, χαλαρά. Μλκα με αηδίασες!!!!!!:-(
frenzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο αυτός κάνει piercing χωρίς αναισθητικό, χωρίς αιμορραγία
Rontiven Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ακουσει οτι οταν κανεις τρυπα στο φρυδι πειραζονται καποια νευρα και σιγα σιγα μετα απο καιρο χαλαρωνουν τα νευρα και "πεφτει" το φρυδι.Ξερετε αν ισχυει?
GiwrgosHrw Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Προς τους γνωριζοντες και οχι παρα-γνωριζοντες.... Εχω εδω και 3 βδομαδες και 1 μερα που εχω κανει τρυπα στο φρυδι και εχω καποιες ερωτησεις. Καταρχας θελω να πω οτι δεν ημουν ψυχολογικα προετοιμασμενος να την κανω αλλα οταν πηγα με την κοπελα μου για να κανει στην μυτη της,η οποια ετρεμε,της ειπα πως εαν καθησει να το κανει,τοτε και εγω θα κανω στο φρυδι (Εντελως στην πλακα το ειπα ) Ελα ομως που καθησε και μπηκα να κανω τρυπα στο φρυδι! Πολυ καθαρο το μαγαζι και η κοπελα που μου την εκανε.Εψαξε το φρυδι για νευρα με UV Light και με εκανε και αναισθητικη και ολα μελι γαλα. Μου το περασε αλλα ηταν σπασμενη η μπαρα και ετσι επρεπε να τη βγαλει και να περασει καινουρια Την περασε και μου εδωσε ενα υγρο να το βαζω στο φρυδι καθε φορα τρεις φορες την ημερα. Εκανα μπανια πολλα και ετσι το αλατονερο 'ετσουξε' την τρυπα και το υγρο τελειωσε μεσα σε 2 βδομαδες. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: 1) Ποιο το παχος της (Banana) μπαρας που μου περασε πρωτη φορα και ποιο της μπιλιας? (Νομιζω 3mm ειναι της μπιλιας χωρις να ειμαι σιγουρος!) 2) Τι ειναι τα Bio flexible? 3) Τι ειναι τα Neon Balls? 4)Καλυτερα χειρουργικο ατσαλι η Τιτανιο? 5)Απο την στιγμη που τελειωσε το υγρο την τρυπα πως θα την καθαριζω? (Πρεπει?) 6) Ποιο το μηκος της μπαρας που μου περασε πρωτη φορα? (Δεν ειναι ιδια ολα την πρωτη φορα?) Ευχαριστω παρα πολυ και περιμενω απαντησεις σας
Garnele Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα αυτά που ρωτάς είναι ένα σύντομο τηλεφώνημα υπόθεση (στο μαγαζί που την έκανες προφανώς). Και για σίγουρες απαντήσεις.
GiwrgosHrw Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Θα το εκανα εαν βρισκουμουν Ελλαδα,οπου χτυπησα και την τρυπα... Τωρα ομως στο εξωτερικο που ειμαι δεν γνωριζω που να στραφω και επειτα ειναι ενα καλο θεματακι για συζητηση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.