refas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 φιλος..μπορεις σ παρακαλω να μ πεις οταν λενε παραπανω 'να καθαριζουμε''εννοουνε να βγαζουμε το σκουλαρικι και να το καθαριζουμε η ετσι οπως ειναι απανω στο φρυδι...εχει μια μερα που το εχω.....σ ευχαριστω
kebinB Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 φιλος..μπορεις σ παρακαλω να μ πεις οταν λενε παραπανω 'να καθαριζουμε''εννοουνε να βγαζουμε το σκουλαρικι και να το καθαριζουμε η ετσι οπως ειναι απανω στο φρυδι...εχει μια μερα που το εχω.....σ ευχαριστω φυσικά και δεν θα το βγάλεις. πιθανότητα να ματώσει. απο πάνω με μια μπατονέτα και το υγρό/κρέμα σου έδωσε
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 fucidin βαλε αρχηγε στις 2 ακρες και τριψτο απαλα ωστε να παει η κρεμα πανω στην πληγη.
evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το θέμα είναι να έχει έλλειψη αντανακλαστικού του πνιγμού. μυθος ειναι θεμα θελησης και εξασκησης οντοπικ, μια στην μυτη θα ηθελα να κανω αλλα φοβαμαι γτ στα αυτια που ειχα κανει μου εκανε τρομερη αλλεργια στην αρχη και ακομα και τωρα αμα εχω καιρο να φορεσω σκουλαρικια μετα ψιλοερεθιζονται
Garnele Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αυτό συμβαίνει γιατί στα αυτιά φοράς μάλλον ό,τι να ναι ποιότητας σκουλαρίκια. Οπουδήποτε αλλού αντιθέτως συνήθως φοράς μόνο τιτάνιο. Έχω το ίδιο πρόβλημα σε αυτές στα αυτιά, αλλά στις υπόλοιπες είμαι κομπλέ. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να μην κάνεις στη μύτη, αλλά ο παραπάνω δε συμπεριλαμβάνεται.
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Tα καλα σκουλαρικια ειναι απο τιτανιο???Μολις πριν λιγες μερες ξανα-εκανα στο φρυδι και θελω να παρω κατι οσο πιο ποιοτικο....Που μπορω να προμηθεφτω καλα σκουλαρικια???Μην μου πουλησουν καμια βλακια για τιτανιο και τρεχω....
Garnele Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Χειρουργικό ατσάλι. Από μαγαζιά που χτυπάνε -επίσημα- τατού και πιρσινγκ.
evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αυτό συμβαίνει γιατί στα αυτιά φοράς μάλλον ό,τι να ναι ποιότητας σκουλαρίκια. Οπουδήποτε αλλού αντιθέτως συνήθως φοράς μόνο τιτάνιο. Έχω το ίδιο πρόβλημα σε αυτές στα αυτιά, αλλά στις υπόλοιπες είμαι κομπλέ. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να μην κάνεις στη μύτη, αλλά ο παραπάνω δε συμπεριλαμβάνεται. ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι;
Garnele Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Τίποτα σοβαρό, κυρίως αστειευόμουν με το ότι βλέπεις παντού τρύπες στη μύτη, είτε αυτή είναι γαλλική, είτε παπαγαλίσια. Από προσωπική πείρα μπορώ να σου πω ότι το σημάδι στο δέρμα έφυγε πολύ αργά -4 χρονάκια αν το υπολογίζω σωστά. Προσωπικά θεωρώ ότι τα πίρσινγκ στο πρόσωπο είναι κακή φάση και, εφόσον δεν περνάς εφηβεία, θα σου πρότεινα να κάνεις σε άλλο μέρος αν σε ψήνουν τόσο ή ακόμη καλύτερα χτύπα κανένα τατού =ρ
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 το σκουλαρικι αμα το βαρεθεις το βγαζεις και στην χειροτερη σου αφηνει κοκκινιλα,το tattoo???αστο καλυτερα.....το θεωρω κατι πολυ δυνατο το tattoo,οχι δεν μ'αρεσουν τα σκουλαρικια οποτε να παω να χτυπησω ενα τατουαζ.
-WISE- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 το σκουλαρικι αμα το βαρεθεις το βγαζεις και στην χειροτερη σου αφηνει κοκκινιλα,το tattoo???αστο καλυτερα.....το θεωρω κατι πολυ δυνατο το tattoo,οχι δεν μ'αρεσουν τα σκουλαρικια οποτε να παω να χτυπησω ενα τατουαζ. καλα η δικια σου γνωμη δεν μετραει οποτε οκ. ειναι ολοκληρη συζητηση αν βαρεθεις την τρυπα,αν βαρεθεις το ταττοο και λοιπα.
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ναι αλλα εισαι ασχημος!χεχε.ρε την τρυπα την κλεινεις,το tattoo πως βγαινει???
-WISE- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ρε συ για να φτασεις σε σημειο να κανεις ταττοο το σκεφτεσαι 100 φορες.οποτε αποφασιζεις πιο ωριμα.(τις περισσοτερες φορες φανταζομαι..) με τις τρυπες ειναι αλλιως.3υπνας μια μερα και τρυπιεσαι..
Septum Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Γιατί αν κρίνω από μιά φίλη μου πού τυχαίνει να είναι καί πολύ αθυρόστομη άστα να πάνε.Αυτή πήγε καί έβαλε στη γλώσσα ένα καί όταν την ρώτησα γιατί το έβαλε καί αν την πονάει ή αθεόφοβη μού είπε.Ναί αλλά κάνει ωραίες πίπες!Κόκκαλο εγώ. Έπρεπε να της πεις "Δε σε πιστευω"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.