Προς το περιεχόμενο

Παρομοιο site με youtube

solarsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

Εχω το εξης προβλημα.Θέλω μια video host εταιρια, που να μπορω να αφαιρω το embed link.Δηλαδη καποιος που θα δει το video στο blog μου να μην μπορει να αντιγραψει το link του βιντεο.ξέρω καποιος προγραμματιστης μπορει να το κανει, αλλα εδω μιλαμε για τον μεσο χρηστη.

Υπαρχει τετοια εταιρια?Ξερω το youtube δεν αφηνει.Δεν εχω προβλημα να πληρωσω host σε αυτη την εταιρια, αρκει να κανω τη δουλεια μου.

Να'στε καλα.

Δημοσ.

Το in.gr το κανει στα videos που εχει στο youtube, οποτε γινεται... Δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο, HTML κτλ. Βεβαια αν πατησεις view source και ψαξεις για "youtube" μπορεις να βρεις το λινκ! Δες το κωδικα που χρησιμοποιουν εκει

Δημοσ.

Δεν έχω και γω ιδεα φιλε μου, γι'αυτο ζητησα μια εταιρια που να προσφερει αυτη την δυνατοτητα κι ας ειναι επι πληρωμη.

Δημοσ.

Το ξέρω οτι ακουγεται μπακαλικο και πολλοι γνωστες εδω μεσα θα γελασουν, αλλα γιατι δε κανεις copy-paste το κωδικα περιξ του λινκ που εχουν στο in.gr? Λιγο πανω-λιγο κατω, θα το καταφερεις! :X

Σιγουρα θα βρεθει καποιος εδω μεσα να σε βοηθησει παντως πιο αποτελεσματικα απο εμενα!

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλαρακι, αλλα δε μπορω να βρω το κωδικα.Δεν ειμαι γνωστης html.Τα βασικα ξερω.Αν ηξερα λες να θελω να πληρωσω?Αλλα ρε συ ειναι σιγουρο οτι δε θα μπορεσω.

Δημοσ.

υπαρχουν πολλες λυσεις, απο απλες μεχρι επαγγελματικες.

πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ πως θες να φαινεται και θα σου πω....

για παραδειγμα αυτο εδω ειναι η πιο απλη μορφη που υπαρχει.

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/197394/oi-megales-niles-tou-perasmenou-mina

απο κει ξεκιναμε δηλαδη. το πιο απλο και ευκολο. μετα ανεβαινουμε level για τη δυσκολια που

θα ψαξει ο αλλος να βρει το λινκ

Δημοσ.

υπαρχουν πολλες λυσεις, απο απλες μεχρι επαγγελματικες.

πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ πως θες να φαινεται και θα σου πω....

για παραδειγμα αυτο εδω ειναι η πιο απλη μορφη που υπαρχει.

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/197394/oi-megales-niles-tou-perasmenou-mina

απο κει ξεκιναμε δηλαδη. το πιο απλο και ευκολο. μετα ανεβαινουμε level για τη δυσκολια που

θα ψαξει ο αλλος να βρει το λινκ

Γεια σου φίλε μου.Ευχαριστω για την βοηθεια.

Λοιπον εμενα με ενδιαφερει να αποκρυψω τον κωδικα του youtube.Τα βίντεο που ανεβάζω δηλαδη δε θελω να αναδημοσιεύονται από αλλον.Αν αυτο γίνεται είναι το ιδανικότερο.

Δημοσ.

το καλύτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα διακριτικό watermark στο βιντεο σου γιατι δεν μπορεις να αποφύγεις την αναδημοσίευση του απο καποιον τριτο.

Δημοσ.

Γεια σου φίλε μου.Ευχαριστω για την βοηθεια.

Λοιπον εμενα με ενδιαφερει να αποκρυψω τον κωδικα του youtube.Τα βίντεο που ανεβάζω δηλαδη δε θελω να αναδημοσιεύονται από αλλον.Αν αυτο γίνεται είναι το ιδανικότερο.

κοιτα 100% τροπος που να μη μπορει καποιος να αντιγραψει το βιντεο σου, δεν υπαρχει!

απο κει και περα παιζεις με το βαθμο δυσκολιας.

αυτο που σου εδειξα, σου κανει? ή θες ακομα πιο δυσκολο-κρυμμενο?

Δημοσ.

κοιτα 100% τροπος που να μη μπορει καποιος να αντιγραψει το βιντεο σου, δεν υπαρχει!

απο κει και περα παιζεις με το βαθμο δυσκολιας.

αυτο που σου εδειξα, σου κανει? ή θες ακομα πιο δυσκολο-κρυμμενο?

Άρχοντα σ'ευχαριστω.Εκανα account SmugMug και κρυβει τον κωδικα.Το μονο που δεν ξέρω να κανω είναι πως βγαζω το logo του βιντεο κ ας πουμε να βαλω ενα δικο μου πανω.Τι αλλο μπορω να κανω?

Το SmugMug βασικα εχει επιλογη χωρις share button και απλα βγαζει replay στο τελος του βιντεο.

Ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...