Προς το περιεχόμενο

Crazysundays - E-shop 10/07/2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα στις προσφορες ξεχωριζω την καμερα FINEPIX T300 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.564841&sid=1 που μοιαζει να εχει καλα χαρακτηριστικα αν και δεν μπορεσα να βρω στο ιντερνετ κανενα review. Αν γνωριζει καποιος περισσοτερα μπορει να πει αν τα controls της ειναι manual γιατι εχω σιχαθει τις υπεραυτοματες που δε μπορεις να ρυθμισεις ουτε shutter speed ουτε aperture ουτε τιποτε.

Δημοσ.

Βασικα στις προσφορες ξεχωριζω την καμερα FINEPIX T300 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.564841&sid=1 που μοιαζει να εχει καλα χαρακτηριστικα αν και δεν μπορεσα να βρω στο ιντερνετ κανενα review. Αν γνωριζει καποιος περισσοτερα μπορει να πει αν τα controls της ειναι manual γιατι εχω σιχαθει τις υπεραυτοματες που δε μπορεις να ρυθμισεις ουτε shutter speed ουτε aperture ουτε τιποτε.

Απο την 2η φωτο μπορεις να δεις οτι δεν εχει manual settings

αυτο που μου αρεσε ομως...

1GB MEMORY CARD SD δωρο.. :D.....

Ξεστοκαρισμα τρελο!!!

Δημοσ.

Κάνει δουλειά? Σκέφτομαι να τη χτυπήσω (δεν κάνω overclocking) για να μειώσω θόρυβο και θερμοκρασία. Έχει κάποιος εμπειρία?

Την H60 πιστεύω ότι την δίνει σε καλή τιμή .

Δημοσ.

Έτυχε να είμαι στον υπολογιστή 12 ακριβώς και να μπω στην σελίδα τους. Μου έκανε εντύπωση ότι 12 ακριβώς το ξαναλέω είχε 3 προϊόντα της προσφοράς ήδη εξαντλημένα...

Δημοσ.

Είχα διαβάσει και στο thelab που ανέφερε κάποιος άλλος παρόμοιο σκηνικό.

Με το που πήγε 12 ακριβώς, πάτησε refresh και είχε ήδη εξαντληθεί ένα laptop που είχαν σε προσφορά...

Ο δέκτης που έχουν αξίζει τίποτα;

Δημοσ.

Δεν είναι και τρελή προσφορά (-5€ από τη χαμηλότερη τιμή στην Αθήνα). Το θέμα είναι αν αξίζει σαν ψύκτρα.

Έχω την Η50 και μπορώ να πω οτι αξίζει για ψύκτρα. Καλή ψύξη με λιγότερο θόρυβο σε ένα σύστημα ι7 920@3,8Ghz

Reviews άπειρα.

Link

EDIT: Ήταν καλή περίπτωση, αλλά με τέτοια διαθεσιμότητα, ας μην το έβαζαν καθόλου.

Δημοσ.

Έχω την Η50 και μπορώ να πω οτι αξίζει για ψύκτρα. Καλή ψύξη με λιγότερο θόρυβο σε ένα σύστημα ι7 920@3,8Ghz

Reviews άπειρα.

Link

EDIT: Ήταν καλή περίπτωση, αλλά με τέτοια διαθεσιμότητα, ας μην το έβαζαν καθόλου.

+1 λεω και γω την Η60 ! πολυ καλή για την τιμή της

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση αλλά δυστυχώς χτύπησε το bug των 12:00 και εξαντλήθηκε...fear.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...