jimarass Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν θα με ενοχλούσαν αν δεν πήγαιναν πέρα δώθε συνέχεια.....πατώντας πλείστες φορές την πετσέτα μου και κρύβοντας μου τον ήλιο επιμένοντας στο να αγοράσω κάτι. Δηλαδή εντάξει στο πα μια στο πα δυο στο πα τρεις ε κάπου η υπομονή εξαντλείται. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό με τα φανάρια, "δεν θέλω μωαμεθανέ μου να μου πλύνεις το τζάμι", αυτοί εκεί επιμονή. Δεν είναι θέμα "αριανοσύνης" και ο Καλυβάτσης αν ερχόταν να μου πουλήσει σαλεπάκι (το γνωστό video των ΑΜΑΝ) τα ίδια νεύρα θα είχα Ναι όλα τα είχαμε, να πρέπει να ανεχόμαστε και επίμονους πωλητές μας έλειπε. Σαπούνια όλοι :devil: Απλα δες ποσο μοιαζουμε με τους τουρκους σε εμφανισιακα χαρακτηριστικα , καθως και ποσες τουρκογενεις λεξεις εχουμε. Περα απο αυτο, νομιζω χανεις το point μου. Δεν εχει σχεση το απο ποια φυλα προερχομαστε, δεν με νοιαζει καποιος να νομιζει οτι ειναι απευθειας προγονος του Περικλη, αυτο που με πειραζει ειναι να αναφερεται υποτιμητικα σε αλλες 'φυλες'. Όλες οι φιλές έχουν ισοδύναμοι DNA, δηλαδή όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι.Κάπου διάβασα ότι μια παρέα χιμπατζίδες έχουν μεγαλύτερη διασπορά DNA από ένα λευκό και ένα μαύρο άνθρωπο. ΑΛΛΑ οι κοινωνίες διαφέρουν και μάλιστα πολύ! Και εγώ μόλις βλέπω ινδοπακιστανούς που ζουν σε μια μπουρδελοκοινωνία που βιάζει γυναίκες και καθαρίζουν τα σκατά στον κώλο τους με το χέρι που τρώνε χωρίς πιρούνι, τότε τους θεωρώ κοινωνικά κατώτερους και όταν με ενοχλούν, ΣΑΠΟΥΝΙΑ. Η ανωτερώτητα των Ελλήνων είναι στην κοινωνία. Το ίδιο και η ανωτερώτητα των Δυτικών έναντι των Ελλήνων φυσικά.
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Σοβαρά τώρα κανένας δεν ξέρει "βολικές" γραμμές mmm για κοντινές παραλιες εδώ στην αττική ? Δηλαδή σώνει και ντε με την μηχανή να κουβαλας σακίδια κτλ? άντε και το πήγαινε νταξ... αλλα το "έλα" μες στην χαλάρωση και χωρίς ενέργεια πως να κάτσεις συγκεντρωμένος στο δίκυκλο? ξεκούραση πάμε να κάνουμε η δουλειά/ταλαιπωρία? Λοιπόν, τέρμα τέρμα λαιμός βουλιαγμένης στα βράχια. Θα κατέβεις κάτω από μονοπάτι , φόρα κάτι στιβαρό μη τσακιστείς και μαζεύουμε τις πέτσες σου από τα βράχια. Λίγος κόσμος εως καθόλου ανάλογα , επικίνδυνη όμως μη φύγεις κάτω. Βασικά καλές είναι όλες οι παραλίες εδώ γύρω αν πας καθημερινή ή πρωί 9 η ώρα και φύγεις 1-2 Σοβαρά τώρα κανένας δεν ξέρει "βολικές" γραμμές mmm για κοντινές παραλιες εδώ στην αττική ? Δηλαδή σώνει και ντε με την μηχανή να κουβαλας σακίδια κτλ? άντε και το πήγαινε νταξ... αλλα το "έλα" μες στην χαλάρωση και χωρίς ενέργεια πως να κάτσεις συγκεντρωμένος στο δίκυκλο? ξεκούραση πάμε να κάνουμε η δουλειά/ταλαιπωρία? Λοιπόν, τέρμα τέρμα λαιμός βουλιαγμένης στα βράχια. Θα κατέβεις κάτω από μονοπάτι , φόρα κάτι στιβαρό μη τσακιστείς και μαζεύουμε τις πέτσες σου από τα βράχια. Λίγος κόσμος εως καθόλου ανάλογα , επικίνδυνη όμως μη φύγεις κάτω. Βασικά καλές είναι όλες οι παραλίες εδώ γύρω αν πας καθημερινή ή πρωί 9 η ώρα και φύγεις 1-2
Mika Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Η απάντηση είναι απλούστατη δεν μοιάζουμε καθόλου με τους τούρκους συμφωνω , πιο πολυ σε Σκανδιναβούς φερνουμε.
florevil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Στα Στυρα πηγαινε...Ειναι και κοντα απο την Αθηνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.