viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δεν θα με ενοχλούσαν αν δεν πήγαιναν πέρα δώθε συνέχεια.....πατώντας πλείστες φορές την πετσέτα μου και κρύβοντας μου τον ήλιο επιμένοντας στο να αγοράσω κάτι. Δηλαδή εντάξει στο πα μια στο πα δυο στο πα τρεις ε κάπου η υπομονή εξαντλείται. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό με τα φανάρια, "δεν θέλω μωαμεθανέ μου να μου πλύνεις το τζάμι", αυτοί εκεί επιμονή. Δεν είναι θέμα "αριανοσύνης" και ο Καλυβάτσης αν ερχόταν να μου πουλήσει σαλεπάκι (το γνωστό video των ΑΜΑΝ) τα ίδια νεύρα θα είχα αν σε ενοχλουν εκει μπες στον προαστιακο που σου σκανε με την φυσαρμονικα στην μαπα "παρακαλω" να σου λεει το γυφτακι...
chill Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ένας από τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ ΜΜΜ είναι η κατάληψη τους από αλλοδαπούς που εκτός από ενοχλητικοί αγνοούν και στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Άστο μην το ψάχνεις, κάθε καρυδιάς καρύδι έχει έρθει στην Ελλάδα, απλά ήλπιζα ότι στις παραλίες δεν θα είχαν κάνει κατάληψη.....mea culpa!
KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δεν θα με ενοχλούσαν αν δεν πήγαιναν πέρα δώθε συνέχεια.....πατώντας πλείστες φορές την πετσέτα μου και κρύβοντας μου τον ήλιο επιμένοντας στο να αγοράσω κάτι. Δηλαδή εντάξει στο πα μια στο πα δυο στο πα τρεις ε κάπου η υπομονή εξαντλείται. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό με τα φανάρια, "δεν θέλω μωαμεθανέ μου να μου πλύνεις το τζάμι", αυτοί εκεί επιμονή. Δεν είναι θέμα "αριανοσύνης" και ο Καλυβάτσης αν ερχόταν να μου πουλήσει σαλεπάκι (το γνωστό video των ΑΜΑΝ) τα ίδια νεύρα θα είχα http://www.youtube.com/watch?v=vQ9kgGAeV9g
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ένας από τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ ΜΜΜ είναι η κατάληψη τους από αλλοδαπούς που εκτός από ενοχλητικοί αγνοούν και στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Άστο μην το ψάχνεις, κάθε καρυδιάς καρύδι έχει έρθει στην Ελλάδα, απλά ήλπιζα ότι στις παραλίες δεν θα είχαν κάνει κατάληψη.....mea culpa! Κατα τα άλλα προς Βάρκιζα και Λαγονήσι μεριά Ναύπλιο ή Κάλαμο για μονοήμερη.
FedonasP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 offtopic /on Ναι αυτοι σου φταινε αριε Ωχ μανία με το αριανιλικι... επειδή κανένας δεν έχει συναίσθηση του τι είναι ούτε παιδεία αμέσως να βαλθεί να μας βγάλει ανακατεμένους όπως τρέχει η μύγα στο σκατό... έχω μπουχτίσει πια με τέτοιες σκέψεις εδώ στην αθηνα.. πραγματικά τόσο μεγάλη εθνοφοβια και αντιπατριωτισμό μονο εδώ έχω συναντήσει και πουθενά αλλου σε ολόκληρη την ελλάδα αλλα και το εξωτερικό... Δηλαδή εσείς όλοι που τρώγεστε για το ότι είμαστε βουβουσνιοιαραποτουρκοροσοι τι πιστεύετε ότι ξαφνικά με το που κατακτήθηκαν οι ελληνικές περιοχές από τους ρωμαίους πως όλοι οι έλληνες κόψανε το πουλί τους και πως όλες οι ελληνίδες εκπορνεύτηκαν και τρέξανε να κάνουν παιδιά με οποιον ξένο βρίσκαν μπροστά τους???? μην τρελαθούμε κιόλας... σε πατριαρχικές οικογενειας ζούσαμε μέχρι πολύ πρόσφατα!!! για πιο λόγο μιλάμε εμείς ελληνικά και όχι οι σκοπιανοί οι βούλγαροι και οι τούρκοι? επειδή είμαστε τα μονα ανακατέματα με κόμπλεξ?? διαβάστε και κανένα βιβλίο λαογραφίας κοινωνιολογίας και τέλος (κυριολεκτικά τέλος) ιστορίας.. δεν κάνει κακό... -offtopic off Παιδιά καλο θα ήταν (θα το εκτιμούσα εγώ τουλάχιστον αν και πιστεύω και άλλοι) να παραθέτατε και διαφορους τρόπος μεταφοράς στις συγκεκριμένες παραλιες.. γιατί αν είναι κοντά στο κέντρο ίσως συμφέρει να γλιτώσεις βενζίνες κτλ να χρησιμοποιείς κτελ η αλλα Μ.Μ.Μ Τέλος έχετε καμια πρόταση για το πως να κανεις μπάνιο μονος σου? πρώτη φορα λέω να το επιχειρήσω (εννοώ σε παραλία ) θέλω να πω πρακτικά πράματα πχ το πορτοφόλι που να το βάλεις αν είσαι μονος σου και θες να κανεις μια βουτιά? υπάρχουν μήπως τίποτα αδιάβροχα πουγκάκια που να μην ενοχλούν στην κολύμβηση η τίποτα τέτοιο? Η απλα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον κόσμο τις παραλίας και τους γύρο σου?
-nick- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 μην τρελαθούμε κιόλας... σε πατριαρχικές οικογενειας ζούσαμε μέχρι πολύ πρόσφατα!!! για πιο λόγο μιλάμε εμείς ελληνικά και όχι οι σκοπιανοί οι βούλγαροι και οι τούρκοι? επειδή είμαστε τα μονα ανακατέματα με κόμπλεξ?? διαβάστε και κανένα βιβλίο λαογραφίας κοινωνιολογίας και τέλος (κυριολεκτικά τέλος) ιστορίας.. δεν κάνει κακό... Απλα δες ποσο μοιαζουμε με τους τουρκους σε εμφανισιακα χαρακτηριστικα , καθως και ποσες τουρκογενεις λεξεις εχουμε. Περα απο αυτο, νομιζω χανεις το point μου. Δεν εχει σχεση το απο ποια φυλα προερχομαστε, δεν με νοιαζει καποιος να νομιζει οτι ειναι απευθειας προγονος του Περικλη, αυτο που με πειραζει ειναι να αναφερεται υποτιμητικα σε αλλες 'φυλες'.
FedonasP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Η απάντηση είναι απλούστατη δεν μοιάζουμε καθόλου με τους τούρκους (1) Το να μοιάζαμε δεν θα σήμαινε κάτι (2) Το να μοιάζαμε να στο πω αλλιώς γιατί να μην σημαίνει ότι κάποιοι τούρκοι έχουν λίγο έλληνα μέσα τους? (3) Τουρκικες λέξεις έχουμε γιατί τους είχαμε 400 πάνω από το κεφάλι μας.. αλλα και πάλι δεν είναι χαρακτηριστικά της γλώσσας μας.. περισσότερο ιδιώματα είναι και περιφρονητικές λέξεις.. καμια σχέση με τον θησαυρό μας και την γραμματεία μας.. (Δεν ενσωματώθηκαν δηλαδή)(4) Και το πιο υγιές και φυσιολογικό πράγμα είναι να μιλάς υποτιμητικά για άλλες φυλές όταν τις συγκρίνεις με την δικη σου... μιλάει ποτε ένας παναθηναϊκός με καλά λόγια για έναν ολυμπιακό? Η φυλή σου είναι η ομάδα σου σε αυτή ανήκεις εξαιτίας της υπάρχεις και υποχρεούσαι να την αναπτυξεις και να την καλυτερεύσεις! Εμενα μου την σπάει να μιλάνε άτομα της φυλής μου υποτιμητικά για την ίδια μας την φυλή με σκοπό να υπερασπίσουν άλλες φίλες που εκ των πραγμάτων δεν συγκρίνονται μαζί μας έστω και στην τωρινή μας κατάσταση που είναι αρκετά χαλια... Το βρίσκω εξαιρετικά τραγική ειρωνεία...
-nick- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Και το πιο υγιές και φυσιολογικό πράγμα είναι να μιλάς υποτιμητικά για άλλες φυλές όταν τις συγκρίνεις με την δικη σου... μιλάει ποτε ένας παναθηναϊκός με καλά λόγια για έναν ολυμπιακό? Η φυλή σου είναι η ομάδα σου σε αυτή ανήκεις εξαιτίας της υπάρχεις και υποχρεούσαι να την αναπτυξεις και να την καλυτερεύσεις! Εμενα μου την σπάει να μιλάνε άτομα της φυλής μου υποτιμητικά για την ίδια μας την φυλή με σκοπό να υπερασπίσουν άλλες φίλες που εκ των πραγμάτων δεν συγκρίνονται μαζί μας έστω και στην τωρινή μας κατάσταση που είναι αρκετά χαλια... Το βρίσκω εξαιρετικά τραγική ειρωνεία... Προφανως και διαφωνω με το χωρισμο σε ομαδες και στρατοπεδα, αυτο ειναι που μας εχει φαει σαν ανθρωποτητα. Εγω δεν μιλαω υποτιμητικα για τη φυλη -γενικα, αν υπαρξει λογος θα κραξω και την ιδια μου τη φυλη, τιποτα δεν ειναι στο πυρ το απυροβλητο- , αλλα δεν μιλαω υποτιμητικα και για αλλες φυλες. Εξαλλου ειναι χαζο να τσουβαλιαζεις ολοκληρες ομαδες ανθρωπων. Ελληνας απο Ελληνα διαφερει, το ιδιο και Τσεχος απο Τσεχο κλπ. Κρινω ατομικοτητες , οχι τσουβαλιασμενες ομαδες.
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Και το πιο υγιές και φυσιολογικό πράγμα είναι να μιλάς υποτιμητικά για άλλες φυλές όταν τις συγκρίνεις με την δικη σου... μιλάει ποτε ένας παναθηναϊκός με καλά λόγια για έναν ολυμπιακό? Η φυλή σου είναι η ομάδα σου σε αυτή ανήκεις εξαιτίας της υπάρχεις και υποχρεούσαι να την αναπτυξεις και να την καλυτερεύσεις! Το fail που υπαρχει σε αυτα τα λογια ειναι τοσο μεγαλο, που παραλιγο να κρασαρει το pc μου.
FedonasP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Προφανως και διαφωνω με το χωρισμο σε ομαδες και στρατοπεδα, αυτο ειναι που μας εχει φαει σαν ανθρωποτητα.Εγω δεν μιλαω υποτιμητικα για τη φυλη -γενικα, αν υπαρξει λογος θα κραξω και την ιδια μου τη φυλη, τιποτα δεν ειναι στο πυρ το απυροβλητο- , αλλα δεν μιλαω υποτιμητικα και για αλλες φυλες. Εξαλλου ειναι χαζο να τσουβαλιαζεις ολοκληρες ομαδες ανθρωπων. Ελληνας απο Ελληνα διαφερει, το ιδιο και Τσεχος απο Τσεχο κλπ. Κρινω ατομικοτητες , οχι τσουβαλιασμενες ομαδες. Δεν διαφωνώ ... τα λόγια μου ήταν πολύ γενικά επειδή δεν ήθελα να να επεκταθώ σε λεπτομέρειες λόγο off topic.. απλά διάβαζα κάτι πριν είδα και εσένα να πετάς αυτό το καρφάκι στον άλλον και φούντωσα Το fail που υπαρχει σε αυτα τα λογια ειναι τοσο μεγαλο, που παραλιγο να κρασαρει το pc μου. Το τι είναι fail φαίνεται από την συμπεριφορά μας που είναι είναι το αντίθετο απότι περιέγραψα (και χαρακτηρίζεις fail εσύ) και μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού στα greeklish, στις γκρίζες ζώνες, στο ξεπούλημα της χώρας.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FAIL.. και αν παρα τα όσα γίνονται δεν δέχεσαι να το καταλάβεις τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. ======================================================================================================== Έχω διαβάσει στο internet καλά λόγια για το καβούρι (την περιοχή απέναντι από ένα ntivani hotel δεν θυμάμαι καλά το όνομα του... ) καθαρά είναι? με την συγκοινωνία πως πας? πχ από κέντρο?
kfyros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 αυτό για τους νησιώτες και τις ''παραλίες'' της αττικής και την ταλαιπωρία του πηγαιν-έλα ξαναπέστο! αλλά εκείνο το ''πόρτο ράφτυ'' ήταν όλα τα λεφτά! μην αφήσεις κουβέντα (λέξη) να πέσει χάμω και εσύ ρε παιδάκι μου !! και μου αρέσει που κράζω και τους ανορθόγραφους κιόλας, τρομάρα μου..
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Σοβαρά τώρα κανένας δεν ξέρει "βολικές" γραμμές mmm για κοντινές παραλιες εδώ στην αττική ? Δηλαδή σώνει και ντε με την μηχανή να κουβαλας σακίδια κτλ? άντε και το πήγαινε νταξ... αλλα το "έλα" μες στην χαλάρωση και χωρίς ενέργεια πως να κάτσεις συγκεντρωμένος στο δίκυκλο? ξεκούραση πάμε να κάνουμε η δουλειά/ταλαιπωρία?
DhZou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δηλαδή σώνει και ντε με την μηχανή να κουβαλας σακίδια κτλ? άντε και το πήγαινε νταξ... αλλα το "έλα" μες στην χαλάρωση και χωρίς ενέργεια πως να κάτσεις συγκεντρωμένος στο δίκυκλο? ξεκούραση πάμε να κάνουμε η δουλειά/ταλαιπωρία? Εγώ πάω με τη μηχανή ελεύθερο κάμπινγκ στη Νότια Εύβοια σουκου συνήθως ή από Παρασκευή βράδυ. Χαλαρώνεις μια χαρά και μετά τσιτώνεις στο γυρισμό (αλλά δεν πήζεις στην κίνηση) για να μπεις στο κλίμα να πας για δουλειά τη Δευτέρα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Aν δεν παινεψουμε το σπιτι μας να πεσει να μας καψει Aκολη: Σελιανιτικα: Στην πραξη ειναι πιο ομορφα αποτι φαινονται τα 2 μερη, τα βιντεο ειναι κακης ποιοτητας, ουτε καν ενδεικτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.