Προς το περιεχόμενο

Παραλίες!!

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι αλυκες ειναι καθαρη?εγω για μαυρες σημαιες ηξερα.

Καθαρη δεν την λες απο την στιγμη που εχει τοσο κοσμο. Ειδικα αμα φυσαει βγαζει πολυ πραγμα.

Απο την αλλη δεν εχει καμια σχση με τις παραλιες που ειναι γυρω απο την Αθηνα.

Ειδικα αν πας καθημερινη που ο κοσμος ειναι σε λογικα πλαισια, ειναι μια χαρα τα νερα.

Μαυρη σημαια δεν πρεπει να εχει μπει ποτε. Τουλαχιστον ολο μου το σόι που μενει μονιμα εκει δεν εχει ακουσει ποτε τιποτα τετοιο.

Δημοσ.

Έχεις βάλει υγραέριο? B)

Χρήση 2/5 του κοντέρ...

Enjoy the ride...

-"Μλκ βαριέμαι" -"stfu,θα φτάσουμε όταν φτάσουμε"

Δημοσ.

To Yabanaki στην Βαρκιζα

Η εισοδος ειναι 7.5 ευρω το ατομο και ο καφες στα 3,4 ευρω εκει; Δλδ θελει το ατομο 11 ευρω για να κανει μπανιο; Βεβαια απο την αλλη αν πας με παρεα ειναι καλα γιατι εχει και κοσμο να παρεις και ματι! Αλλα δε νομιζω να δινει κανεις 7.5 ευρω. Ολοι με εκπτωτικα θα πηγαινουν σιγουρα. Αλλιως μια 4μελης οικογενεια θα ηθελες 22 ευρω μονο για την εισοδο + τους καφεδες,χυμους! Και βλεπω αρκετες οικογενειες.
Δημοσ.

Απο οσο θυμαμαι περσυ ειχε 6 ευρω εισοδο το Yabanaki, αλλα εγω ειχα πασο και εμπαινα πιο φτηνα. Και οι ξαπλωστρες ηταν δωρεαν τις καθημερινες, το παρασκευοσαββατοκυριακο τις πληρωνες 4 ευρω τις 2.

Δημοσ.

εγώ είμαι της άποψης ότι ,

αν είναι για να πας για ένα μπανάκι να τρως την ταλαιπωρία της αρκούδας, άστο για τις διακοπές..

δυστυχώς έτσι είναι..

Αν είσαι και νησιώτης όπως εγώ , και βλέπεις αυτό το βόθρο της Αττικής και των περιχώρων, τρως ακόμα μεγαλύτερο ξενέρωμα..

Κάπως υποφερτά είναι στο πόρτο ράφτυ (στον άγιο σπυρίδωνα), αλλά γίνεται χαμός κι εκεί από κόσμο..

Ωραία είναι και στο Λαύριο..

Αλλά πολύ ταξίδι ρε παιδάκι μου...

Και το πακέτο είναι η επιστροφή , οπότε ....

Δημοσ.

Οι αλυκες ειναι καθαρη?εγω για μαυρες σημαιες ηξερα.

Από φέτος πήραν γαλάζια σημαία απλά δεν έχει στηθεί ακόμα γιατί παίχτηκε μια μαλακία με την Δημαρχία or something.....googlαρε για περισσότερα. Νομίζω σήμερα θα γινόταν η "τελετή"

Σήμερα πήγα Κινέτα, γιατί η παρέα το μαλάκισε και φύγαμε κατά τις 4 για μπάνιο........Κλαιν, ok παραλία, demi θάλασσα και πολύ οικογένεια με πιτσιρίκια......ο εφιάλτης μου μαζί με το τακ τακ των ρακετών :devil:

Δημοσ.

Άντε να φτιαχτει ο δρόμος για την Πάτρα μπας και σωθούμε....

Μην μου θυμιζεις. Πληρωνεις 3.10 για Διοδια σε ΕΝΑΝ δρομο που δεν εχει τελειωσει(μια λωριδα εχει μονο) και το χειροτερο. ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. Δεν λεει να σταματησει και τα διοδια να πληρωνουμε -.-

Δημοσ.

εγώ είμαι της άποψης ότι ,

αν είναι για να πας για ένα μπανάκι να τρως την ταλαιπωρία της αρκούδας, άστο για τις διακοπές..

δυστυχώς έτσι είναι..

Αν είσαι και νησιώτης όπως εγώ , και βλέπεις αυτό το βόθρο της Αττικής και των περιχώρων, τρως ακόμα μεγαλύτερο ξενέρωμα..

Κάπως υποφερτά είναι στο πόρτο ράφτυ (στον άγιο σπυρίδωνα), αλλά γίνεται χαμός κι εκεί από κόσμο..

Ωραία είναι και στο Λαύριο..

Αλλά πολύ ταξίδι ρε παιδάκι μου...

Και το πακέτο είναι η επιστροφή , οπότε ....

αυτό για τους νησιώτες και τις ''παραλίες'' της αττικής και την ταλαιπωρία του πηγαιν-έλα ξαναπέστο! αλλά εκείνο το ''πόρτο ράφτυ'' ήταν όλα τα λεφτά!

Δημοσ.

Αν το μπάνιο δεν το δεις σαν εκδρομή δεν έχει χαίρι.

Οι αλυκές στη Χαλκίδα είναι κούκλα τις καθημερινές. Όσο για το μολυσμένη, έχω πάει πέμπτη με αέρα , το κύμα δυνατό και να μην έχει σηκωθεί καν η άμμος από κάτω και σμάρια ψαριών να κολυμπάνε . Αλλά μιλάμε πολύ ψάρι.

Αλλιώς ξυπνάς νωρίς , περνάς από ερέτρια και πηγαίνεις κάλαμο ευβοιας ή σε κάποια παραλία στο κέντρο η νότια , προς την πλευρά του Αιγαίου, λιώνεις στο μπάνιο, τρως στο ταβερνάκι, ξαναλιώνεις και γυρίζεις λιώμα αργά το βράδυ ή κοιμάσαι στη σκηνή. Αλλά η Χαλκίδα γενικότερα έχει πολλές μικρές παραλίες για μπανάκι τριγύρω χωρίς να πήζουν.

Συνοψίζοντας, ΣΚ δεν πας για μπάνιο ένα στα γρήγορα. Κάνεις εκδρομή.

Δημοσ.

Α να μην ξεχάσω να αναφερθώ στο νέο trend των παραλιών bangladeshοpaki. πάνω κάτω με κάθε λογής πραμάτεια.........ούτε στην παραλία δεν γλιτώνεις από δαύτους ffs

Η διαφήμιση με τον γλάρο για το 2011 πρέπει να λέει "όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά όχι bangladeshοpaki στις ακτές" :lol:

Είναι το μοναδικό κοινό όλων των ακτών.......δυστυχώς :mad:

Δημοσ.

Δεν θα με ενοχλούσαν αν δεν πήγαιναν πέρα δώθε συνέχεια.....πατώντας πλείστες φορές την πετσέτα μου και κρύβοντας μου τον ήλιο επιμένοντας στο να αγοράσω κάτι. Δηλαδή εντάξει στο πα μια στο πα δυο στο πα τρεις ε κάπου η υπομονή εξαντλείται. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό με τα φανάρια, "δεν θέλω μωαμεθανέ μου να μου πλύνεις το τζάμι", αυτοί εκεί επιμονή. Δεν είναι θέμα "αριανοσύνης" και ο Καλυβάτσης αν ερχόταν να μου πουλήσει σαλεπάκι (το γνωστό video των ΑΜΑΝ) τα ίδια νεύρα θα είχα :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...