jimarass Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Γρήγορα τα φώτα σας για οργανωμένη παραλία, δηλαδή να έχουμε ομπρέλες , αλλά με πεντακάθαρα νερά. Τιμές κρίσης , μη μου πείτε κανένα Αστέρα! Θα πάμε πρωί. Ευχαριστώ!!!! :cool: Αυτό είναι η παραλία Καλάμια στην Κόρινθο?? http://www.youtube.com/watch?v=kMmADoO0aS4
chill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αλυκές, Χαλκίδας 2:05 διόδια 90km από κέντρο Αθηνών Οργανωμένη τεράστια παραλία με διάφορα μαγαζιά, χωρίς χρέωση ομπρέλες, ξαπλώστρες, πουφ....απλά πληρώνεις τον καφέ σου σε εξαιρετικά normal τιμές. Πεντακάθαρα νερά, άμμος στην παραλία και εξαιρετικά ρηχή θάλασσα (περπατάς για ώρα προτού κολυμπήσεις, εγώ το γουστάρω τρελά αυτό) . Αν δεν βαριέσαι την διαδρομή και πας πρωί που είναι πιο χαλαρά θα το απολαύσεις τρελά. Μακράν αγαπημένος...."κοντινός" προορισμός για το εφετινό καλοκαίρι.
Tenshi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αλυκές, Χαλκίδας 2:05 διόδια 90km από κέντρο Αθηνών +2.05 για επιστροφή + ~15ευρώ η βενζίνη Κατα τ'αλλα συμφωνώ με την επιλογή.Κατα τις 10-11 το πρωι βρίσκεις άνετα πάρκινγκ και δέν έχει κόσμο,οπότε αργά το μεσημεράκι που θα γίνεται ο κακός χαμός, πετιέσαι για σουβλάκια μέχρι την Χαλκίδα.Επιστρέφεις για απογευματινό μπανάκι,όταν δηλαδή οι Ούννοι αρχίσουν να την κάνουν για Αθήνα...
chill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Parking θα βρεις ρε συ. Όλα τα μαγαζιά έχουν parking στο πίσω μέρος....του πούστη. Το πρωινό το ανέφερα ακριβώς για να αποφύγει την μάχη για ξαπλώστρες. 10 -11 βρίσκει κανένας σε τζιτζί θέση. Όσο περνάει η ώρα.......κακός χαμός όπως τα είπες. Για φαγητό δεν είναι ανάγκη να πάει Χαλκίδα, έχει πολύ καλό φαγητό και στα μαγαζιά της παραλίας. Το κόστος είναι ένα θέμα......μεταφορικά+διόδια+καφές+ποτά+μάσα (δική σου + 1 αν συνοδεύεις γκομενέτο.....είμαι παλαιάς κοπής αρσενικό γουστάρω να πληρώνω ) αλλά imo για μια φορά την βδομάδα το αξίζει. Κάθε φορά που πάω σε άλλη παραλία.......πάντα μα πάντα λέω "γαμώ το κέρατο μου γιατί δεν πήγα Αλυκές". Και γενικότερα όποιον έχω πάει εκεί μετά θέλει συνέχεια.
jimarass Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 +2.05 για επιστροφή + ~15ευρώ η βενζίνη Έχεις βάλει υγραέριο?
Marria Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Η παραλία δεν είναι καθαρή όμως! Oσες εχω φορες εχω παει στην οργανωμενη του ΕΟΤ καθαρη ηταν, εξαλλου την πληρωνεις
-nick- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 εξαλλου την πληρωνεις Δεν δεχομαι να πληρωσω για παραλια. Ειναι παρανομο να εχουν εισοδο. Αντιδραστε επιτελους ρε παιδια σε τετοιες φασεις!!!
Marria Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν δεχομαι να πληρωσω για παραλια. Ειναι παρανομο να εχουν εισοδο. Αντιδραστε επιτελους ρε παιδια σε τετοιες φασεις!!! Θα συμφωνησω μαζι σου, στην ιδια παραλια εξαλλου εχει και δωρεαν εισοδο. Εκει βεβαια εχει βρωμια και δυσωδια. Στην αλλη που ειναι οργανωμενη εχει ντους, καφετερια, τουαλετες, μπαγκαλοου που μπορεις να μεινεις και μερες, ξαπλωστρες, πραγματα που σε μια δωρεαν παραλια δεν βρισκεις.
green gordon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Οι αλυκες ειναι καθαρη?εγω για μαυρες σημαιες ηξερα.
black_widow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν πάω σε παραλίες εντός Αττικής , σιχαίνομαι υπερβολικά . Σαλαμίνα - Αίγινα ούτε για αστείο. Κάπου με νερά της προκοπής ( χωρίς υπερβολικά ποσοστά εντερόκοκκων και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ) και χωρίς είσοδο και τουαλέτες της προκοπής ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.