NickTheGreek3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια. Εδω και μερικους μηνες αντιμετωπιζω προβλημα με το pc μου. Αρχικα, οταν ανοιγα ενα οποιοδηποτε βιντεο στο internet στο firefox π.χ. στο youtube, αυτο φορτωνε λιγο και μετα κολουσε το pc και εκανε επανακινηση. Αντιθετα μπορουσα να παρακολουθησω βιντεο σε internet explorer και google chrome. Μετα απο μερικες βδομαδες το προβλημα εξαπλωθηκε σε ολους τους browsers που ειχα και σε ολους οσους κατεβασα μηπως λειτουργουσαν εκει (safari, opera κτλ). Το παραξενο ειναι οτι τα βιντεο που ηταν αποθηκευμενα στο pc μου επαιζαν κανονικα. Μεχρι και σημερα αναγκαζομαι να κατεβασω τα βιντεο που θελω να δω. Επισης παρατηρησα οτι καποια βιντεο χαμηλης ποιοτητας στο internet παιζαν κανονικα. Μετα απο λιγο κολουσαν ασχετες ιστοσελιδες που περιηχαν διαφημισεις τυπου βιντεο. Αυτα πριν 3-4 μηνες. Εδω και κατι μερες πλεον αρχιζουν να κολανε και καποια παιχνιδια που εχω και δεν ξερω πια τι να κανω. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Σημειωση: Μερικες βδομαδες πριν εμφανιστει το προβλημα ειχε καει η οθονη μου και απο τοτε χρησιμοποιω μια παλια 15αρα απο αυτες τις τεραστιες. Επισης εχω κανει format το pc οποτε δεν ειναι ιος.
Arctic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Λογικά θέμα hardware-οδηγών είναι. Τι θερμοκρασίες πιάνεις; Από τι αποτελείται ο υπολογιστής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.