Προς το περιεχόμενο

Εταιρεία παροχής υπηρεσιών

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Β2C services , εαν ο "πελάτης" είναι άνεργος ή φοιτητής , περνάει αλλιώς στα βιβλία σου , και μπορείς να κάνεις σημαντική έκπτωση.

Το έχω σκεφτει , όταν κάποιος αποδεδειγμένα έχει κάρτα ανεργίας / κάρτα φοιτητή , πέρνωντας τα στοιχεία του , να πληρώνει 40 Ευρώ.

Το χρήμα φίλε μου , σε ότι κάνεις , πρέπει να είναι το αποτέλεσμα , όχι ο αυτοσκοπός. αλλιώς προσκυνάς άλλον Θεό , και αργά ή γρήγορα θα αποτύχεις.

Αν δεν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις , δεν τα καταφέρνεις , απλά επιβιώνεις , ότι και να κάνεις.

κακα τα ψεμματα

αλλα για σε πληρωνει

με το 80% της συνεδριας ο αλλος

τοτε θα πρεπει να του δινεις

πολλα

μα

παρα πολλα

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ δεν θα μιλήσω για το αν η ιδέα σου είναι καλή η όχι ως ιδέα...

Αυτό που θα πω είναι ότι σύμφωνα με την δικη μου προσωπική άποψη τζάμπα το συζητάμε.

Γιατί όπως είπα σύμφωνα με την προσωπική άποψη δεν θεωρώ πως είσαι σε θέση να κανεις κάτι τέτοιο..

Γιατί παραβλέποντας το avatar και τα παλιότερα topic σου πχ "δεν την παλεύω" κτλ

Φαίνεται από τα όσα γραφεις στο συγκεκριμένο τοπικ το ότι δεν κατέχεις ούτε τα οικονομικά ούτε τα νομικά και γενικότερα σου λείπει το backround πέρα από τις εξειδικευμένες γνώσεις για να διαχειριστείς μια τέτοια επιχείρηση. Με λαϊκισμούς μπακάλικους υπολογισμούς κτλ δεν γίνεται εταιρία..

Επίσης από τα προηγούμενα σου thread κρίνω πως δεν έχεις και το κεφαλαιο όχι για να ανοίξεις εταιρία αλλα ουτε για να ανοίξεις ένα απλό μικρό σουβλατζίδικο σε μια παρακμιακή τρυπα. (μην το πάρεις προσβλητικά ούτε εγώ έχω τα χρήματα αυτά)

Οποτε τι καθόμαστε και το συζητάμε?

για να σου δώσουμε μια ψεύτικη ελπίδα ότι κάποια στιγμή ίσως βρείς λύτρωση εκεί?

Τα οποια προβλήματα έχεις προσπάθησε να τα λύσεις με ρεαλιστικούς τρόπους αποδέξου την πραγματικότητα και πορεύσου με τα χαρτιά που σου δόθηκαν όσο άσχημα και να είναι καμια φορα και με το χειρότερο χαρτί στην ζωή κάτι καταφέρνεις στο τέλος.. αρκεί να αποδεχτείς την κατάσταση σου και να παίξεις σοβαρά.

Δημοσ.

Εγινε παίδες , μια σκέψη έκανα....

Δεν θέλω να δωθεί συνέχεια , ευχαριστώ πολύ όλους σας :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...