sifis_1908 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 χαιρετω το φορουμ!!! δυστυχως τα οικονομικα μου μου δινουν αυτες τις επιλογες.αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο πειτε μου παρακαλω. αν καποιος γνωριζει αυτες τις συσκευες ας μου αν αξιζει να επιλεξω καποιο.το χρειαζομαι 1)για πλοηγηση στο ιντερνετ 2)κανα παιχνιδι angry birds πχ 3)live streaming αν ειναι δυνατον αλλιως ok δε πειραζει 4)εφαρμογες προκαταβολικα ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αγόρασε το Sony Ericsson Xperia X10 Mini , πιστεύω ότι είναι καλύτερο. 123,50 έχει
nick#18 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 +1 στο x10 mini ειναι καλυτερο σε αρκετους τομεις απο το racer και το alcatel εκτος απο το λογισμικο που ειναι με custom ui της sony ericsson -.-
orlox Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Το πιο οικονομικο που εχει streaming (aka flash στο 99% των περιπτωσεων) ειναι το ideos x5 Το καλυτερο που μπορεις να βρεις στα χρηματα που θες ειναι ενα zte blade ή optimus one μτχ και τα 2 ειναι πολυ καλα με το blade να εχει αρκετα καλυτερη οθονη αλλα το optimus one 2.3 απο μαμα LG και αρκετες εφαρμογες δωρο οπως office. Μπορεις σε ορισμενες περιπτωσεις να κανεις stream μεσω εναλακτικου browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.