Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem ???

billkolias
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bmwm3,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 934
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επισης αν ισχυει οτι ισχυει σε αλλα ρουτερ που ειναι με tftp τοτε αν καποιος δεν ξερει τον κωδικο αλλα το ξεκινησει με πατημενο το Reset ωστε να μην bootarei αλλα να μπει σε tftp mode τοτε δεν θα ζητησει καθολου password.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

που γραφει modem code ?

τεσπα δεν υπαρχουν update το μοντεμ ειναι παλιο.last update 2009!

αν δεν το βαλατε να καθεται αναποδα θα σας πρηξει με το wifi/crasharismata γιατι ανεβαζει θερμοκρασια! :P

εννοω που γραφει modem code πανω στο μοντεμ?

πως ξερουμε ποιο απ ολα τα firmware ειναι το σωστο?

εννοω που γραφει modem code πανω στο μοντεμ?

πως ξερουμε ποιο απ ολα τα firmware ειναι το σωστο?

δεν γραφει καπου modem code στο modem για να διαλεξεις καποιο.δεν υπαρχει σωστο η λαθος firmware>εσυ διαβαζεις το αρχειακι που σου λεει ποιο ειναι το Generic και περνας εκεινο.αν εχεις προβληματα συγχρονισμου και μονο τοτε διαλεγεις καποιο αλλο modem code που ειναι για συγκεκριμενο dslam καισου λεει διπλα  ποτε να το χρησιμοποιησεις.δεν ειναι οτι βαζεις αλλο Modem code αν εχεις αλλο ρουτερ.ολα τα ρουτερ παιρνουν ολα τα Modem codes.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το firmware 2.8.3 με modem code 1411301. Έκανα πριν λίγες μέρες φορητότητα από WIND σε HOL κι έχω φάει μεγάλο hit στις ταχύτητες συγχρονισμού. Μήπως κατά τύχη έχει δοκιμάσει κανείς σας modem codes διαφορετικά από αυτό που γράφω πιο πάνω και είχε καλύτερα αποτελέσματα σε HOL; Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το firmware 2.8.3 με modem code 1411301. Έκανα πριν λίγες μέρες φορητότητα από WIND σε HOL κι έχω φάει μεγάλο hit στις ταχύτητες συγχρονισμού. Μήπως κατά τύχη έχει δοκιμάσει κανείς σας modem codes διαφορετικά από αυτό που γράφω πιο πάνω και είχε καλύτερα αποτελέσματα σε HOL; Ευχαριστώ!

συνονοματε ριξε δοκιμη εσυ γιατι καθε γραμμη ειναι διαφορετικη.αλλα καταρχην ξεκιναμε αλλο ρουτερ.αμα δεις ιδιο συγχρονισμο και με αλλα ρουτερ το Modem code δεν θα σου αλλαξει κατι εντυπωσιακο.μονο αν δεις διαφορα μεγαλη απο ρουτερ σε ρουτερ εχει νοημα να αλλαξεις Modem code.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω port forward μια σειρά πόρτες στο συγκεκριμένο modem; Το manual δεν αναφέρει τίποτα.

Για παράδειγμα θέλω να κάνω forward τις πόρτες 9000-9999 στο 192.168.1.50.

Edit:

Τελικά βρήκα από που γίνεται. Από το μενού Open Ports για όποιον ενδιαφέρεται.

Αλλά ρε γαμώτο είναι δυνατόν να σου δίνει μόνο 10 πεδία για να συμπληρώσεις; Δηλαδή αν εγώ θέλω 30 πόρτες που δεν είναι σε σειρά;

αν θες 30 Ports και δεν εχει 30 πεδια τοτε κανεις dmz και τα ανογεις ολα.αν ειναι στην σειρα απλα δινεις start port 1000 και end port 3000.

επισηςσε πολλα ρουτερ οταν τελειωσουν τα πεδια εμφανιζονται νεα πεδια απο κατω οταν φτασεις στο τελευταιο.

καπως ετσι παιζει και το Thomson.ανα καθε port forward Rule μπορεις να βαλεις πολλα port forwards Μεσα απλα δεν ξερω αν υπαρχει οριο γιατι απο default εχει πανω απο 20-30 port forward rule φτιαγμενα μονο του τα οποια ειναι απλα disabled.

• 2 μήνες μετά...

Τέρμα το φρικαλέο wireless module του Vigor, το σιχάθηκα. Θα πάρω ένα τέτοιο κουτί να το κουμπώσω πάνω στο μηχανάκι και τέλος: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006PYGWG6/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

Τέρμα το φρικαλέο wireless module του Vigor, το σιχάθηκα. Θα πάρω ένα τέτοιο κουτί να το κουμπώσω πάνω στο μηχανάκι και τέλος: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006PYGWG6/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

μπορεις να βρεις και πιο φτηνα απο αυτα και πιο μεγαλα με εξωτερικες κεραιες για καλυτερα αποτελεσματα.οπως υπαρχουν και τα air live που παιζουν πιο δυνατα απο 100mw.αν εχεις κανα παλιο ρουτερ που σου κανει το wifi του τοτε μπορεις να το κανεις και εκεινο access point.

Πραγματικα ειναι πολυ χαλια το wireless,ακομη και σε 2710 δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος.

γενικοτερα μην περιμενετε οτι με ενα ρουτερ θα καλυψετε 10 οροφους οπως νομιζουν πολλοι.επισης πολλες φορες βλεπω τα ρουτερ σε λαθος σημειο με αποτελεσμα μειωμενη αποδοση.πχ σε γωνιες.πισω απο επιπλα κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...