poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 οκ το κλεινω και εγω το off topic.*εχω voip και δεν βλεπεις διαφορα.τωρα για το vigor απλα τα εχεις δοκιμασει ολα.δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις πανω.ta modes τα αλλαξες firmware αλλαξες.οταν λεω firmware δοκιμασε και αλλο firmware οχι μονο αλλο Modem code. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarda Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 εχεις κάποιο άλλο generic firmware να μου προτείνεις? Πάντως πλέον το παλεύω για "ερευνητικούς" λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 δες σεκανα ftp της vigor μηπως υπαρχει πιο παλιο firmware.Πιο παλιο οχι διαφορετικο Modem code.γιατι αν θυμαμαι καλα νομιζω οτι στο site της vigor απλα εχουν το τελευταιο firmware απλα με τα διαφορετικα Modem codes.εσυ δες για αλλο firmware.αν δεν εχει τοτε να δουμε ειτε με το αρχικο annex b οταν του αλλαζεις το annex Η απο κανα google. εχεις κάποιο άλλο generic firmware να μου προτείνεις? Πάντως πλέον το παλεύω για "ερευνητικούς" λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarda Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Λοιπόν, αποτελέσματα των πειραμάτων. με firmware 2.7.3 έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά. Το κυρίως προβλημα όμως, είναι ασυμβατότητα του συγκεκριμένου κέντρου με το φλασαρισμενο vigor. Το τσέκαρα και με τεχνικό του ΟΤΕ με τεστερ κλπ. Μένει τώρα ένα θέμα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το vigor μόνο σαν ρουτερ και σαν μοντεμ να εχω το ΖΤΕ σε bridge mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 εβαλες αλλο Modem code η πιο παλο firmware?καλυτερη συμπεριφορα τι εννοεις?ειναι σταθερο η δεν συγχρονιζει παλι? ασυμβατοτητες δυστυχως υπαρχουν παντα. οχι δεν μπορεις να κανεις το vigor οσο ξερω να κανει κληση Pppoe σαν ρουτερ.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το κανεις access point για το ασυρματο κομματι στην θεση του zte. Λοιπόν, αποτελέσματα των πειραμάτων. με firmware 2.7.3 έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά. Το κυρίως προβλημα όμως, είναι ασυμβατότητα του συγκεκριμένου κέντρου με το φλασαρισμενο vigor. Το τσέκαρα και με τεχνικό του ΟΤΕ με τεστερ κλπ. Μένει τώρα ένα θέμα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το vigor μόνο σαν ρουτερ και σαν μοντεμ να εχω το ΖΤΕ σε bridge mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarda Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δοκίμασα πολλά αλλά κατέληξα στο 2.7.3.3 (113112). Συγχρόνισε υψηλότερα από τα υπόλοιπα και ήταν πιο σταθερό. Το πρόβλημα το εντόπισα στην διαχείριση του SNR από την μεριά του ρούτερ. Για κάποιο λόγο μου κρατάει το SNR του UP στο 22db και πάνω με αποτέλεσμα χαμηλό συγχρονισμο στο UP με όλα τα επακόλουθα. Οταν έκανα τις δοκιμές είχα τελείως ξεκλείδωτο το snr από το προφίλ μου και μπορούσα και κλείδωνα ελευθερα όπου καθοτανε. Δεν έχω τις γνώσεις και δεν ξέρω εάν μπορώ να "πειράξω" μονο το snr του Up ώστε να μπορέσει να συγχρονίσει πιο ψηλά. Στο Down δεν έχει κανένα πρόβλημα. συγχρονίζει στο max. Θα ηθελα από το Vigor να χρησιμοποιήσω το Vpn που έχει, για remote εργασια από το σπίτι και αφου δεν είναι σταθερό σαν μοντεμ έλεγα να το κάνω μόνο ρουτερ. Δυστυχώς ατύχησα και πρέπει να βρω άλλη (οικονομική) λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 δοκιμασε να βαλεις adsl2 αντι για adsl2+ η g.dmt για να δεις αν θα σου κανει το ιδιο.το εχω πετυχει αυτο που λες.γενικα δεν ξερω αν μπορεις να πειραξεις το snr στο vigor.vpn μπορεις να κανεις και μεσα απο τα windows η απο κανα team viewer.δεν εχει wan υποδοχη για να το κανειςνα κανει κληση οσο ξερω.και κριμα με τοσα Modem codes να εχεις θεμα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarda Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εχει στο μενού του "call PPPoE" άλλα δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με το ZTE σε bridge.Δεν βαριέσαι, συμβαίνουν αυτά. Με το VPN των WIN θα μπορέσω να τρέξω εφαρμογή client - server? (με την ασφάλεια ενος vpn μέσω router?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τι καλά να είχε και Call Blocking... (όπως νομίζω έχει το 2710vn). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εχει στο μενού του "call PPPoE" άλλα δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με το ZTE σε bridge. Δεν βαριέσαι, συμβαίνουν αυτά. Με το VPN των WIN θα μπορέσω να τρέξω εφαρμογή client - server? (με την ασφάλεια ενος vpn μέσω router?) μηπως φταιει το zte?αν και καποια port θα πρεπει να παιξει σαν Wan Λογικα.εκτος αν εννοει κατι αλλο.δεν ξερω αν θα εχει την ιδια ασφαλεια αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ομετασχηματιστής ζεστένεται πάρα πολύ σε εμένα, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλοσ αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 μηπως στο κανει τωρα με τις ζεστες?γιατι πριν 20 ημερες τα δωματια ηταν στους 20 βαθμους και τωρα βλεπεις κατι 30αρια να βαρανε μερικοι στο δωματιο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 μηπως στο κανει τωρα με τις ζεστες?γιατι πριν 20 ημερες τα δωματια ηταν στους 20 βαθμους και τωρα βλεπεις κατι 30αρια να βαρανε μερικοι στο δωματιο τους. Όχι το έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό, πριν πιάσουν οι ζέστες οι πολλές! Να ζεσταίνεται το modem σαν συσκευή το καταλαβαίνω αλλά ο μετασχηματιστής "καίει"και δεν είμαι υπερβολικός σε αυτό που λέω (και δεν κάνουν και άλλοι 2 μετασχηματιστές απο άλλα 2 modem που έχω....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ας απαντησει καποιος που το εχει προχειρο απλα ναι ειναι λιγο παραξενο.γενικα οι μετασχηματιστες δεν βραζουν σε οσα ρουτερ εχω δει.ζεστοι ναι να καινε οχι.εκτος αν εχει παθει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarda Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ο μετασχηματιστής δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα. Το router, ναι, ανεβάζει θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα