GCMH Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έχεις δίκιο. Την πάτησα σαν αγράμματος. Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια μου συνέβη κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, φαντάζομαι πως με δύο ίδια τέτοια μόντεμ θα είναι εύκολο να στήσω Peer-to-peer VOIP. Χωρίς την μεσολάβηση εταιρίας και συνδρομής δηλαδή, έτσι δεν είναι; Θα χρειαστώ κάποια υπηρεσία dynamic DNS για να βρίσκονται τα δύο μέλη, καλά δεν το σκέφτομαι;
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έχεις δίκιο. Την πάτησα σαν αγράμματος. Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια μου συνέβη κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, φαντάζομαι πως με δύο ίδια τέτοια μόντεμ θα είναι εύκολο να στήσω Peer-to-peer VOIP. Χωρίς την μεσολάβηση εταιρίας και συνδρομής δηλαδή, έτσι δεν είναι; Θα χρειαστώ κάποια υπηρεσία dynamic DNS για να βρίσκονται τα δύο μέλη, καλά δεν το σκέφτομαι; απλα καμια φορα κολλαει το μυαλο δεν ειναι κατι. δεν το εχω κανει οποτε θα σε γελασω.παντως ναι σε vpn και τετοια αν δεν εχεις static θες υποχρεωτικα καποια υπηρεσια dyndns αλλα δεν εχω δοκιμασει ουτε vpn μεσα απο το ρουτερ ουτε peer to peer voip.αλλα σαν λογικη σωστη ακουγεται.ας πει καποιος που το εχει δοκιμασει
GCMH Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ενημέρωση σχετικά με το προηγούμενο μύνημά μου (#736): Ναι, δύο VIGOR 2700VG με την χρήση υπηρεσιών dynamic DNS μπορούν να συνδεθούν για χρήση Peer-to-peer VOIP χωρίς την χρήση εταιρίας ή συνδρομής. Εύκολο είναι. Φαντάζομαι και άλλα μοντεμ θα μπορούν να το κάνουν αν υπάρχει η δυνατότητα.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ενημέρωση σχετικά με το προηγούμενο μύνημά μου (#736): Ναι, δύο VIGOR 2700VG με την χρήση υπηρεσιών dynamic DNS μπορούν να συνδεθούν για χρήση Peer-to-peer VOIP χωρίς την χρήση εταιρίας ή συνδρομής. Εύκολο είναι. Φαντάζομαι και άλλα μοντεμ θα μπορούν να το κάνουν αν υπάρχει η δυνατότητα. καποια στιγμη ανοιξε και κανα θεμα με την διαδικασια αμα θες .
JimxxZe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Πως μπορώ να δω τον κωδικό του wifi που έχω βάλει; δεν έχω το λαπτοπ μου κοντά όπου τον έχω αποθηκεύσει σε ενα εγγραφο και θελω να συνδεθω με το κινητο στο ασυρματο αλλα δεν θυμάμαι τον κωδικό... Μπήκα στο interface του router στο wireless lan --> security εχει τον κωδικό αλλά είναι με ** και δεν φαίνεται... μπορώ να τον αλλάξω και αυτόματα θα μπει ο καινούργιος;;
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Πως μπορώ να δω τον κωδικό του wifi που έχω βάλει; δεν έχω το λαπτοπ μου κοντά όπου τον έχω αποθηκεύσει σε ενα εγγραφο και θελω να συνδεθω με το κινητο στο ασυρματο αλλα δεν θυμάμαι τον κωδικό... Μπήκα στο interface του router στο wireless lan --> security εχει τον κωδικό αλλά είναι με ** και δεν φαίνεται... μπορώ να τον αλλάξω και αυτόματα θα μπει ο καινούργιος;; ναι τον αλλαζεις και θα μπει ο καινουριος.αν εχεις συνδεθει με wireless βεβαια εννοειται οτι θα σε πεταξει εξω απο τον ρουτερ οταν πατησεις το apply και θα πρεπει να συνδεθεις με τον νεο κωδικο.η σβηνεις το δικτυο και το ξαναβρισκει ειτε βαζεις το νεο Password.
JimxxZe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ναι τον αλλαζεις και θα μπει ο καινουριος.αν εχεις συνδεθει με wireless βεβαια εννοειται οτι θα σε πεταξει εξω απο τον ρουτερ οταν πατησεις το apply και θα πρεπει να συνδεθεις με τον νεο κωδικο.η σβηνεις το δικτυο και το ξαναβρισκει ειτε βαζεις το νεο Password. Με ethernet ημουν, ενταξει τον αλλαξα και συνθεθηκα και με το κινητο! Ευκολο, σε ευχαριστώ!
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Νομίζω κι εγώ ότι είναι ο γρηγορότερος τρόπος. Γενικά το Draytek φαίνεται να έχει λίγο καλύτερη προστασία από άλλα router στο συγκεκριμένο θέμα. Κάποιες εφαρμογές που διαβάζουν το password απευθείας από τη σελίδα του web interface, δεν φαίνεται να δουλεύουν με το Draytek. Ομοίως και το backup αρχείο του configuration δεν φαίνεται να έχει σε plaintext τέτοιες πληροφορίες. Πιο γρήγορα θα κάνεις να το αλλάξεις σε κάτι καινούριο...
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Με ethernet ημουν, ενταξει τον αλλαξα και συνθεθηκα και με το κινητο! Ευκολο, σε ευχαριστώ! ε ναι δεν ειναι κατι δυσκολο.ειδικα αμα εισαι με ethernet Νομίζω κι εγώ ότι είναι ο γρηγορότερος τρόπος. Γενικά το Draytek φαίνεται να έχει λίγο καλύτερη προστασία από άλλα router στο συγκεκριμένο θέμα. Κάποιες εφαρμογές που διαβάζουν το password απευθείας από τη σελίδα του web interface, δεν φαίνεται να δουλεύουν με το Draytek. Ομοίως και το backup αρχείο του configuration δεν φαίνεται να έχει σε plaintext τέτοιες πληροφορίες. Πιο γρήγορα θα κάνεις να το αλλάξεις σε κάτι καινούριο... ακομα και να γινεται τζαμπα θα φαει τον χρονο του.αφου μπορει να μπει μεσα το να αλλαξει το Pass σε ενα νεο ειναι πραγματι ειναι οτι πιο fast
Str Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 το κέρατό του για μηχάνημα είμα και γω όμως χαζός ρε παιδί μου έχοντας ένα δεύτερο στην μπάντα, απείραχτο, θέλησα να του περάσω ένα ANNEX b για ένα θείο μου που έχει isdn. και τι κάνω ο χαζός? μπάινω με Pass word από το altekpass στο webinterface, βάζω στο web interface upgrade filmware το πρώτο αρχειάκι (για αννεξ β) και περιμένω σκαλώνει το μηχάνημα και είμαι τώρα μιά ώρα, καμια κατοστή φορές με το filware upgrade utility να προσπαθώ να περάσω το κανονικό filmware που κατέβασα οι παρατηρήσεις: είναι ανοικτό-κρατάω reset-κλείνω-ξανανοίγω-μετά από 5-10 δευτ αφήνω και το reset (θεωρώ πως έχω μπεί σε tftp mode) πατάω send στο utility (192,168,1,1 και σωστό password) και 100 φορές θα μου βγάλει request time out operation aborded τι σκατά δε θυμάμαι καλά? έχω ψάξει και εδώ και στο adslgr και το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να μην έχει δημιουργήσει σε κανέναν πρόβλημα!!!
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ελπιζω να μην ειναι η εκδοση που δεν μπορει να flasharistei με την Mac 80 h 81 δεν θυμαμαι ποια απο τις 2 ηταν η προβληματικη. το κέρατό του για μηχάνημα είμα και γω όμως χαζός ρε παιδί μου έχοντας ένα δεύτερο στην μπάντα, απείραχτο, θέλησα να του περάσω ένα ANNEX b για ένα θείο μου που έχει isdn. και τι κάνω ο χαζός? μπάινω με Pass word από το altekpass στο webinterface, βάζω στο web interface upgrade filmware το πρώτο αρχειάκι (για αννεξ β) και περιμένω σκαλώνει το μηχάνημα και είμαι τώρα μιά ώρα, καμια κατοστή φορές με το filware upgrade utility να προσπαθώ να περάσω το κανονικό filmware που κατέβασα οι παρατηρήσεις: είναι ανοικτό-κρατάω reset-κλείνω-ξανανοίγω-μετά από 5-10 δευτ αφήνω και το reset (θεωρώ πως έχω μπεί σε tftp mode) πατάω send στο utility (192,168,1,1 και σωστό password) και 100 φορές θα μου βγάλει request time out operation aborded τι σκατά δε θυμάμαι καλά? έχω ψάξει και εδώ και στο adslgr και το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να μην έχει δημιουργήσει σε κανέναν πρόβλημα!!! αλλιως θα σου λεγ αδοκιμασε σε αλλο Pc.δοκιμασε επισης με κλειστα firewall και καρφωτες ip.
Str Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ούτε 80 ούτε 81 έχει πουθενά η mac όσο για καρφωμένες IP, θέλει κάποια συγκεκριμένη? ξεκινάνω δοκιμές σε άλλο pc και χωρίς fw thnx ΚΑΙ ΠΑΛΙ ρε m8
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 δοκιμασε πχ ip 192.168.1.33 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 επισης προσεχε πως θα περασεις τα firmware.καπου εχουν γραψει την διαδικασια για να αλλαξεις το annex.το αρχικο αρχειο που κανει Reset το ρουτερ ειναι διαφορετικο απο τοy annex b.και μετα περνας το firmware kτλ.
Str Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 λοιπόν για να μην την πατήσουν οι λίγοι χαζοί σαν εμένα: άλλαξα pc, έκλεισα FW, και προσπάθησα να στείλω fw με κατάληξη .all ξεκίνησε να στέλνει (1η ένδειξη ότι ο πουλινός είναι γαμάτος) αλλά κόλλησε στο 1/5 περίπου μετά δοκίμασα να στείλω και το .rst και τέλειωσε μιά χαρά το πρόβλημα τώρα είναι πως μπαίνω στο interface και μου γράφει: filmware version 2.8.3_1411402 adsl fimware version 1411402_B_Annex A αυτό τώρα είναι ισδν ή απλό? και θα ήθελα να το δοκιμάσω εδώ στο σπίτι γιατί εκεί που θα πάει θα είναι γραφείο και δε θα ήθελα να κόβω το ίντερνετ για δοκιμές...
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 αν συγχρονιζει σε σενα που εχεις annex a δεν εχει γινει η αλλαγη.απλα χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι νομιζω οτι ακομα και οταν αλλαζεις firmware καποιοι ειχαν πει οτι δειχνει annex a?μπορει να θυμαμαι και λαθος.το Rst στελνεις πρωτα για να μηδενισει και μετα θα στειλεις το isdn firmware Που θα εχεις κατεβασει απο το site Της vigor>μην στειλειες το Pstn firmware. μπες στο Site της vigor και δες το τελευταιο για anenx b.οπτοε το κανεις Rst με το αρχειο που λενε εδωμεσα το οποιο ειναι για annex b και μετα περνας το annex b.Λογικα σε σενα δεν θα πρεπει να συγχρονιζει μετα.το καλωδιο στην dsl οχι στο Line.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα