Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem ???

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bmwm3,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά είχει γίνει annex B, δουλεύει κανονικά στην ISDN γραμμή απλά εξακολουθεί να γράφει ANNEX A στο system status.

το διάβασα αλλού τυχαία αυτό, ότι εξακολουθεί να αναφέρεται σαν Α, μέχρι να το δοκιμάσω για να δω ότι δουλεύει, ειλικρινά οι οδηγίες βοηθάνε πολύ αλλά από την άλλη δημιουργούν και μεγάλο εκνευρισμό αν δεν είναι απολυτα ακριβείς...

η μόναδική διαφορά που παρατήρησα από το παλιό είναι ότι στο upload μου κλειδώνει στα 960000 με 980000 αντι των 1020000, αντίθετα στο download κλειδώνει πολύ ελάχιστα καλύτερα, 20-21mbps αντι των 19mbps που κλείδωνε το προηγούμενο, αυτα με 9 SNR, (είμαι πολύ κοντα στον ΟΤΕ)

• Απαντ. 934
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα μπορουσες να δοκιμαζες και αλλο firmware με αλλο modem code για να δεις.τωρα αυτο για το status Που λεει annex a δεν το ξερω να σου πω αφου εχω annex a γραμμη.καποιος που εχει annex b ας μας πει τι του γραφει.

Δημοσ.

ADSL Firmware Version  : 142402_B Annex A

Και η γραμμη είναι ISDN

και κλειδώνει έτσι:

Online Status

System Status System Uptime: 1:59:27 LAN Status Primary DNS:  195.170.0.1 Secondary DNS:  195.170.2.2   IP Address TX Packets RX Packets         192.168.1.254 16907 25804       WAN Status GW IP Addr:  80.106.108.55   Mode IP Address TX Packets TX Rate RX Packets RX Rate Up Time    PPPoE 87.203.123.211 10975 333 10577 383 1:58:12 ADSL Information       (ADSL Firmware Version:  142402_B)   ATM Statistics TX Cells RX Cells TX CRC errs RX CRC errs    43586 49061 0 3   ADSL Status Mode State Up Speed Down Speed SNR Margin Loop Att.    ADSL2+(G.992.5) SHOWTIME 963000 18556000 9 1

Δημοσ.

αν πας στο site της draytek υπαρχει περιπτωση το ιδιο firmware να τοδεις με αλλο modem code .μπορεις να τα δοκιμασεις να δεις αν θα πετυχεις κατι καλυτερο στο upload.

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας . Αγορασα ενα 2700 απο αγγελια εδω , και δεν προσεξα οτι ανηκει στην καταραμενη παρτιδα 81. Ετσι απο την φουρια μου τωρα ειναι κολλημενο με τα φωτακια του lan μονιμα πορτοκαλι και το φωτακι του adsl να αναβοσβηνει πρασινο . 

Υπαρχει ελπίδα επαναφορας ή μολις αποκτησα ενα νεο διακοσμητικο για το γραφειο μου;;;

Δημοσ.

ευχομαι να εχει εγγυηση να το πας πισω. γιατι δεν εχω ακουσει καποιον να εχει καταφερει να το αναστησει.για αυτην την παρτιδα παντα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σε ολους

Εχω ενα Draytek 2710N αλλά τα επαιξε σε 2,5 χρόνια, το θέμα ειναι να μην δώσω πολλά λεφτα σε καινούργιο και ειπα να πάρω το 2700, του EBW. Tο πρόβλημα ειναι οτι εχω ISDN γραμμή και με το 2710 κλείδωνα απο 16500/1024 - 18200/1024. Επειδή γράφεται οτι με την μετατροπή από PSTN σε ISDN πέφτει η ταχύτητα συγχρονισμού της γραμμής, και κάποιοι αναφέρουν για συχνές αποσυνδέσεις,  ας αναφέρει κανείς που το εχει κάνει ISDN και το δουλεύει ετσι, τι εχει παρατηρήσει και με ποιό Modem Code ειχε καλύτερα αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γειά σε ολους

Εχω ενα Draytek 2710N αλλά τα επαιξε σε 2,5 χρόνια, το θέμα ειναι να μην δώσω πολλά λεφτα σε καινούργιο και ειπα να πάρω το 2700, του EBW. Tο πρόβλημα ειναι οτι εχω ISDN γραμμή και με το 2710 κλείδωνα απο 16500/1024 - 18200/1024. Επειδή γράφεται οτι με την μετατροπή από PSTN σε ISDN πέφτει η ταχύτητα συγχρονισμού της γραμμής, και κάποιοι αναφέρουν για συχνές αποσυνδέσεις,  ας αναφέρει κανείς που το εχει κάνει ISDN και το δουλεύει ετσι, τι εχει παρατηρήσει και με ποιό Modem Code ειχε καλύτερα αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

την καλυτερη δοκιμη για το ποιο Modem code παιζει καλυτερα θα την κανεις εσυ δυστυχως γιατι ο καθενας πεφτει σε διαφορετικο dslam και αλλο παροχο οποτε καθε modem code συμπεριφερεται διαφορετικα.υπαρχουν siemens,marconi,alcatel,intracom, και αλλα τοσα dslam

Δημοσ.

την καλυτερη δοκιμη για το ποιο Modem code παιζει καλυτερα θα την κανεις εσυ δυστυχως γιατι ο καθενας πεφτει σε διαφορετικο dslam και αλλο παροχο οποτε καθε modem code συμπεριφερεται διαφορετικα.υπαρχουν siemens,marconi,alcatel,intracom, και αλλα τοσα dslam

Αυτό το ξέρω η βασική μου ερώτηση αν ξέρεις εσύ η καποιος αλλος ειναι αν χάνουμε σε ταχύτητα συγρονισμού οταν το μετατρέψουμε από PSTN σε ISDN γιατί για μένα εχει μεγάλη σημασία..

Δημοσ.

Αυτό το ξέρω η βασική μου ερώτηση αν ξέρεις εσύ η καποιος αλλος ειναι αν χάνουμε σε ταχύτητα συγρονισμού οταν το μετατρέψουμε από PSTN σε ISDN γιατί για μένα εχει μεγάλη σημασία..

σορρυ νομιζα οτι το ειχες αγορασει ηδη.αυτο δεν ξερω να στο πω .σε linksys το εχω δοκιμασει και πραγματι εχανα στο Upload οχι στο down γιατι εκει υπαρχει λιγο διαφορα στις συχνοτητες.

Δημοσ.

σορρυ νομιζα οτι το ειχες αγορασει ηδη.αυτο δεν ξερω να στο πω .σε linksys το εχω δοκιμασει και πραγματι εχανα στο Upload οχι στο down γιατι εκει υπαρχει λιγο διαφορα στις συχνοτητες.

Ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σε χρόνο Dt  poulinos, θα το παραγγείλω αυριο απο το EBW θα προσέξω μόνο με την MAC για το 81 που εχει αναφερθεί.

Το δικό μου το Draytek 2710Ν που τάπαιξε, το ειχα 2,5 χρόνια ακου τί τρελλό κάνει, δουλεύει κανονικά και οταν πάω νά μπω στο web interface κάνει reboot, δηλαδή δεν μπορώ να κάνω καμμιά αλλαγή στίς ρυθμίσεις, Με το Firmware Update tool με χίλια βάσανα του πέρασα πάλι το firmware αλλά τίποτε...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σε χρόνο Dt  poulinos, θα το παραγγείλω αυριο απο το EBW θα προσέξω μόνο με την MAC για το 81 που εχει αναφερθεί.

Το δικό μου το Draytek 2710Ν που τάπαιξε, το ειχα 2,5 χρόνια ακου τί τρελλό κάνει, δουλεύει κανονικά και οταν πάω νά μπω στο web interface κάνει reboot, δηλαδή δεν μπορώ να κάνω καμμιά αλλαγή στίς ρυθμίσεις, Με το Firmware Update tool με χίλια βάσανα του πέρασα πάλι το firmware αλλά τίποτε...

τωρα γιατ ο 2700 ελπιζω να μην σε παρω στο λαιμο μου.γιατι αλλο Linksys αλλο draytek.

για το 2710 θα ελεγα να δοκιμασεις να του περασεις αλλο Firmware πιο παλιο μπας και στρωσει και να του κανεις και κανα 2 hard reset.επισης και σε αλλο pc το κανει αυτο?

και κατι ασχετο αλλα U never know.αν δεν μπεις στο μενου παιζει κανονικοτατα χωρις θεμα?

Δημοσ.

τωρα γιατ ο 2700 ελπιζω να μην σε παρω στο λαιμο μου.γιατι αλλο Linksys αλλο draytek.

για το 2710 θα ελεγα να δοκιμασεις να του περασεις αλλο Firmware πιο παλιο μπας και στρωσει και να του κανεις και κανα 2 hard reset.επισης και σε αλλο pc το κανει αυτο?

και κατι ασχετο αλλα U never know.αν δεν μπεις στο μενου παιζει κανονικοτατα χωρις θεμα?

Λογισμικά του πέρασα 3 εκδόσεις αλλά τίποτε. Αν δεν μπώ στο menu δουλεύει, αλλά τελευταία παρατήρησα οτι κάνει αποσυνδεσεις και κλειδώνει αρκετά χαμηλα, 3 μέρες το ψάχνω ειμαι και ηλεκτρονικός δεν το βλέπω να σώνεται, εβαλα πάνω αυτό που ειχα παλιά ενα 10 ετών speedtouch 585i καί πάει φυσέκι, αλλά επειδή εδώ εχω χίλια  μύρια στο δύκτιο, με ενδιαφέρει το port redirection και το DMZ που με το speedtouch δουλειά δεν γίνεται...

Το 2710 αν το βάλω χύμα δηλαδή χωρίς γραμμη DSL μόνο με το ρεύμα και ενα καλώδιο UDP με τον υπολογιστή , με αφήνει που και πού να μπώ στο web intrerface αν το βάλω πάνω στο adsl με 3 καλώδια lan από πίσω δεν μπαίνεις με τίποτε.

Απο την αλλη το εχω 2,5 χρόνια τοχα πληρώσει 165€ δεν λει να ξαναπάρω πάλι draytek με τόσα λεφτά.....

Η αντιπροσωπεία θέλει 20€ για να το δεί μόνο και πόσο να φτιαχτεί ( τι να φτιάξουν δηλαδή )  ολο το PCB αλλάζουνε.

Ειπα να πάρω κανένα αλλο αλλά διαβάζω ολα κάτι προβλήματα εχουνε, τουλάχιστον αυτό 23€ και αν χαλάσει τι ειχαμε τι χάσαμε....

Δημοσ.

το Thomson εχει dmz απο cli για να παιξει.
to port forward του και σε αλλο Port Παιζει αλλα οκ δεν συγκρινεται με vigor.μηπως Ο μετασχηματιστης του vigor δεν δινει σωστα ρευμα?
ποσα χρονια εγγυηση εχει?2 το vigor?αντιπροσωπεια ποιος ξερει ποσο θα κανει.εκτος αν βρεις τιποτα ebay.αλλιως περιμενε να παρεις vigor Οταν πας σε vdsl;)
καλα ναι 23 ευρω ειναι πολυ φτηνο απλα ειναι παλιο μοντελο και ειναι 802.11g.επισης μηπως ειναι καιρος να καταργησεις και την Isdn για να παιξεις παραπανω σε ταχυτητα??

Δημοσ.

το Thomson εχει dmz απο cli για να παιξει.

to port forward του και σε αλλο Port Παιζει αλλα οκ δεν συγκρινεται με vigor.μηπως Ο μετασχηματιστης του vigor δεν δινει σωστα ρευμα?

ποσα χρονια εγγυηση εχει?2 το vigor?αντιπροσωπεια ποιος ξερει ποσο θα κανει.εκτος αν βρεις τιποτα ebay.αλλιως περιμενε να παρεις vigor Οταν πας σε vdsl;)

καλα ναι 23 ευρω ειναι πολυ φτηνο απλα ειναι παλιο μοντελο και ειναι 802.11g.επισης μηπως ειναι καιρος να καταργησεις και την Isdn για να παιξεις παραπανω σε ταχυτητα??

Ενοοείς εντολές telnet ξέρεις πως? Παλιά που το ειχα ψαξει δεν εκανα δουλειά. Στο DMΖ εχω ενα DVR οταν περάσει απο to ΝΑΤ αργεί πολύ η εικόνα. Τωρα για το port redirection, εχω τέσσερεις συσκευές που θέλω να τίς ελέγχω μέσω ftp, σε πληροφορώ λοιπόν οτι το ftp δεν δουλευει με το Speedtouch οταν εχω μία εξωτερική πόρτα πχ 7831 να την κάνει forward στην εσωτερική 21, ειχα διαβάσει τότε τον λόγο, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς κάτι με την επίστοφή των data, μόνο τα καλά router τυπου Draytek το κάνουν αυτό.

Οσον αφορά τον μετ/τή, τό πρώτο που εκανα ηταν αυτό εβαλα αλλον, τα ιδια. ( Οπως σου ειπα ειμαι ηλεκτρονικός ). Το ανοιξα και μέσα μήπως ειχε ξερασει κανένας πυκνωτής αλλά ηταν ολοι εντάξει. Μου εχει μπεί οτι ειναι θέμα τροφοδοσίας λόγω ελειψης ενέργειας οταν ζορίζεται το κάνει αλλά δεν βγαίνει ακρη με τόσους προσέσορες μέσα.

Εγγύηση 2 χρόνια , ειμαι στα τρία παρά 3 μήνες πάπαλα απο εγγύηση, από ebay δεν βρήκα κάτι οι τιμές ειναι υψηλές..

Τώρα οσον αφορά το VDSL, εδώ που ειμαι εγώ 25 χιλιόμετρα απο το Χανιά σε χωριό και πως εχουμε και εως 24 θαύμα ειναι. Οταν ξεκίνησα το internet εδώ ειχα βάλει HELLASPAK αν θυμάται κανείς παλιός...

Τώρα για το 802.11g, σε πληροφορώ οτι εκτός το 2710Ν ειχω και ενα Netgear access point σε πόρτα του router, οταν ημουν στα 3 μέτρα ναι ειχε διαφορά αλλά στα αλλο δωμάτια του σπιτιου σε κάποια μέτρα παραπάνω και τα δύο συγχρόνιζαν στην ιδια ταχύτητα μη σου πώ οτι το Netgear κλειδωνε σε παραπάνω ταχύτητα, και στο Iphone και το Galaxy Tab. Ouτως η αλλως  ολα μου τα computer εδω ειναι καλωδιακά δυκτιωμένα με Gigabit Switch.

και τελευταία οσον αφορά το ISDN, μέ εξυπηρετεί πολύ γιατί λόγω χρήσης πολλές φορές δουλέυω και τα 2 κανάλια, και εχω ετσι την εγκατάσταση σε ολα τα σημεία και οι δύο γραμμές με συσκευές..

Μια ερώτηση νά κάνω δεν εχω καταλάβει απολύτως. Το θέμα του Admin password που το βρίσκουμε με την Mac με το προγραμματάκι εχει να κάνει τίποτε με το φλασάρισμα, γιατί διάβασα οτι για το φλασάρισμα 2 φορές που γίνεται με το Firmware upgrade software, αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται.

Κατάλαβα οτι το admin password το θέλει κάποιος για να μπεί στο router και νά κάνει οτι θέλει, εχω καταλάβει σωστά?

Εγώ ουτως η αλλως θέλω να το κάνω ISDN.

Ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...