poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 εγω απο εδω κατεβασα μεσα απο το site draytek! http://www.draytek.com.au/downloads.php?type=Vigor2700_series απλα μπορουσες καιευρωπη δεν ειναι αναγκη να προσπαθεις να κατεβασεις αρχειο απο την αλλη πλευρα του κοσμου.λογικα τα ιδια files εχουν παντου. Sorry αν ρωτώ χαζά πράγματα μιας και δεν είμαι ειδικός οπως ηδη εχετε καταλάβει. Εννοείς poulinos εφόσον μπαινει με admin και κενό έχει ξεκλειδώσει ? Γτ και πριν όταν κάνουμε την διαδικασία με admin και εκείνο το κωδικο που δημιουργούσαμε με terminal πάλι δεν εμπαινε ? Το λογότυπο της Altec θα υπήρχε σε κάποιο σημείο της εικόνας που επισύναψα υποθέτω ? Και εγώ έχω την εντύπωση οτι απο την ίδια πηγή το κατέβασα αλλά δεν μπορώ με τπτ να θυμηθώ ποιο ακριβώς είναι.Εδώ δεν θυμάμαι βασικότερα πράγματα εδώ και τόσους μήνες που είχα δοκιμάσει την διαδικασία. Απλά η ημερομηνια 2009 στο μενού με μπερδεψε κ είπα μηπως εμεινε πίσω. Ελπίζω να παίζει κανονικά αύριο που θα το δοκιμάσω. Σας ευχαριστώ ήδη για τις απαντήσεις και μπορεί να σας ξαναπρήξω σύντομα ναι εφοσον ειναι admin και κενο εχει σβηστει το firmware Της altec.στην altec εμπαινες με admin αλλα επρεπε να τρεξεις ενα προγραμμα και με βαση την Mac address να βρεις το Password του admin το οποιο δεν χρειαζεται αφου αλλαζεις firmware.ναι σε καποιο σημειο της εικονας υπαρχει ενα λογοτυπο Icall altec δεν θυμαμαι και νομιζω ειναι και λιγο διαφορετικα τα χρωματα.επισης θα ειχε αλλο firmware μεσα και επισης δεν θα εβλεπες την δυνατοτητα να κανεις firmware update μεσα απο το μενου αμα ειχε μεινει της altec.για firmware αν και δεν προκεται να βγαλουν πιο νεο μπορεις να δεις απλα στο site της vigor ανα πασα στιγμη.εκει εχει το τελευταιο firmware και εχει και firmwares με διαφορετικα modem codes οσο θυμαμαι.την ημερομηνια στο router πρεπει η να την φτιαξεις εσυ η να βαλεις καποιον Ntp server για να συγχρονιζεται το ρολοι αυτοματα..εχω πχ εχω βαλει Ntp.forthnet.gr αλλα υπαρχουν απειροι.ναι θα παιξει μια χαρα.οτι χρειαζεται μας λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, είχα αγοράσει το συγκεκριμένο ρούτερ το καλοκαίρι.. την προηγοέμενη βδομάδα λόγω κακοκαιρίας είχε γίνει διακοπή ρεύματος στην περιοχή και είχε επανέλθει μετά. Σήμερα ενώ το ρούτερ δούλευε κανονικά ξαφνικά τα λαμπάκια έσβησαν και απο τότε δεν ανάβει τίποτα, το ρούτερ είναι νεκρό! Δυστυχώς δεν είμαι εγώ στο σπίτι αλλά ο αδερφός μου και δεν γνωρίζει και πολλά πράγματα.. μου είπε ότι έβγαλε τα καλώδια μετά τα ξαναέβαλε αλλά πάλι τίποτα, του είπα να μυρίσει να δει αν κάηκε και μου είπε ότι μάλλον ναι μυρίζει κάπως καμμένο... Τι έγινε κάηκε; γιατί έτσι ξαφνικά δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 α.μπορει να εχει καει ο μετασχηματιστης αν και αμα μυριζει καμενο μαλλον το ρουτερ ειναι.β.γιατι ολοι ρωτανε το ιδιο πραγμα?μα γιατι χαλασε ετσι ξαφνικα??ε τι θελετε να κανει να βγαλει χερακι και να πει θα καω??/μεταξυ αστειου και σοβαρου.πιθανοτατα οταν ηρθε το ρευμα ηρθε με παραπανω ταση τα κλασσικα της δεη και του την εχωσε το ρευμα.θα μπορουσε να ειχε καει απευθειας αλλα μπορει απλα να την ακουσε καποιο part και σιγα σιγα απλα game over Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Άρα τι κάνω παραγγέλνω καινούριο ρούτερ; Μετασχηματιστή για τον συγκεκριμένο υπάρχει ξεχωριστός να αγοράσω; Αλλα αν έχει καεί το ρούτερ τσάμπα τα χρήματα... Έτσι ξαφνικά γιατί έρχεται μια ΔΕΗ και σου καίει το πράγμα αν ημουν εκει θα τα εβγαζα ολα απο την πρίζα μέχρι να έρθει το ρεύμα αλλά ήταν ο αδερφός μου και προφανώς δεν το σκέφτηκε.. Τον Αύγουστο το είχα πάρει και είχα ξαναγράψει εδώ στο θέμα και είχα λίγο δυσκολευετεί για το firmware τώρα απο την αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ο μετασχηματιστης θα ειναι ακριβος οποτε δεν αξιζει να παρεις το ρισκο.με την δεη ειναι γνωστα αυτα.εχω δει και σπιτι ολοκληρο να εχουν καει τα παντα απο κεραυνο.καλο θα ηταν ενα πολυπριζο ασφαλειας η κανα Ups να βαλεις τα παντα πανω.θα το καταφερεις το firmware μην ανησυχεις.τωρα θα ειναι πιο ευκολο που ειναι δευτερη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Θα το παραγγείλω τώρα... το θέμα είναι αν συνδέσει απλά τα καλώδια ο αδερφός μου όπως τα εχω φτιάξει εγώ στο καμμένο θα έχει ίντερνετ κανονικά με το παλιό firmware που έχει απο μόνο του το ρούτερ ή πρέπει να συνδεθεί στο 192.168.1.1 και να φτιάξει τις ρυθμίσεις; Τουλάχιστον να έχει ιντερνετ προσωρινά μέχρι να πάω εγω στις διακοπές να το φτιάξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 θα πρεπει να περασει username /password μεσα στο ρουτερ για να παιξει ακομα και με το παλιο firmware εκτος αν εχει καποια εταιρεια που δεν εχει username/password Οποτε εκει ισως παιξει ετσι.δεν ειναι κατι να περασει ενα Username/password βεβαια.ευκολο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Σ ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! κάτι ακόμα ο οδηγός ξεκλειδώματος που έχει στο site της ebw ισχύει; http://www.ebw.gr/el/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-ensyrmato-kai-asyrmato-router-firewall-VoIP-Gatewa γιατί δεν παρακολουθούσα στενά το θέμα και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι απο τότε που το είχα φτιάξει εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 δεν εχει αλλαξει κατι.απλα περα απο τις οδηγιες εκει υπαρχει και θεμα εδω στο Insomnia για να το ξεκλειδωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία θα κοιτάξω τις προηγούμενες σελίδες, σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 οπου κολλησεις εδω ειμαστε.αν τωρα θες να το κανεις με την διαδικασια που το εκανες και πριν απο την www.ebw.gr οκ then.απλα δενχρειαζεται να βρεις το Password του admin γενικοτερα που ισως να γραφουν στο δικο τους guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εγινε θαύμα! Το άνοιξε μου λέι σήμερα ο αδερφός μου έτσι να δεί αν επρόκειτο να ανάψει και τελικά άναψε και τώρα λειτουργεί κανονικά! Τι συνέβη και το έκανε αυτό εχθές; Υπερθερμάνθηκε ίσως; Αλλά τώρα που είναι χειμώνας; Το θέμα είναι τώρα θα αντέξει ή θα ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Γενικά πάντως είναι αλήθεια πως το μηχάνημα ζεσταίνεται αρκετά. Καλό θα είναι να μην το έχετε πάνω σε υφάσματα, καναπέδες κλπ. Το αν θα αντέξει ή θα χαλάσει μία και καλή, μάλλον δεν μπορεί να το πει κανένας με σιγουριά. Άλλωστε υπάρχει (έστω και μικρή) περίπτωση να έφταιγε το τροφοδοτικό και όχι το ίδιο το router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εγινε θαύμα! Το άνοιξε μου λέι σήμερα ο αδερφός μου έτσι να δεί αν επρόκειτο να ανάψει και τελικά άναψε και τώρα λειτουργεί κανονικά! Τι συνέβη και το έκανε αυτό εχθές; Υπερθερμάνθηκε ίσως; Αλλά τώρα που είναι χειμώνας; Το θέμα είναι τώρα θα αντέξει ή θα ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα...; πολλες φορες αν και συνηθως το βλεπω με pc αυτο μπορει να μην αναβει πχ ενα Pc να το εχεις κλεισει να το ξαναπατας να αναψει και τιποτα.μετα απο μια ωρα το ξαναπατας παλι τιποτα.μετα του βγαζεις το καλωδιο απο το ρευμα για 1-2 λεπτα και το ξαναβαζεις και ξεκιναει το μηχανημα κανονικα.ισως κατι παρομοιο να εγινε και με το φορτιστη.δεν ξερω που μπορει να οφειλεται αυτο.λες και οταν τοβγαζεις απο το ρευμα η το κλεινεις αδειαζουν οι πυκνωτες δεν ξερω τι γινεται.ας μας πει καποιος ηλεκτρονικος.αν θα χαλασει δεν το ξερει κανεις.αν μυρισε πραγματι καμενο κατι δεν θα παει καλα ισως μελλοντικα .μπορει να αντεξει και 5 χρονια.κανεις δεν ξερει. Γενικά πάντως είναι αλήθεια πως το μηχάνημα ζεσταίνεται αρκετά. Καλό θα είναι να μην το έχετε πάνω σε υφάσματα, καναπέδες κλπ. Το αν θα αντέξει ή θα χαλάσει μία και καλή, μάλλον δεν μπορεί να το πει κανένας με σιγουριά. Άλλωστε υπάρχει (έστω και μικρή) περίπτωση να έφταιγε το τροφοδοτικό και όχι το ίδιο το router. δεν αλλαξε τροφοδοτικο .ποιος ξερει.αν και αν μυρισε καμμενο πιο πολυ παει το μυαλο μου σε κατι στο ρουτερ αν το μυρισε απο εκει.απο την αλλη επρεπε να το γραψεις με κεφαλαια να μην βαζουν το ρουτερ πανω σε υφασματα η κατω απο υφασματα κτλ.εχω δει να βαζουν πραγματα απο πανω η δυο τρια αλλα μηχανηματα απο πανω και μετα το ρουτερ να βραζει.και μετα σου λενε χαλασε.εμ γιατι αραγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser1964 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Για ποιο λόγο να το ξεκλειδώσουμε;Θα δούμε κάτι παραπάνω σε ταχύτητα;Γενικά δώστε tips γιατί απλά το έβαλα πάνω όπως μου ήρθε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα