poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ενταξει παιδια το εφτιαξα ολα καλα!!!!ευχαριστω!! καλο ειναι να λεμε πως φτιαχνεται κατι Δεν μπορείς να δηλώσεις χειροκίνητα τον DNS; βρε παιδια εκανα hard reser στο vigor και τωρα δεν εχω συνδεση dns!!!! τι ριθμιση χρειαζεται το vigor.???? ευχαριστω!!! δυσκολο να ειναι θεμα dns στο ρουτερ.εκτος αν δεν ειχε περασει καθολου τα στοιχεια μετα το hard reset>τα windows πολλες φορες δεν καταλαβαινουν οτι δεν υπαρχει προσβαση στο ιντερνετ απλα βλεπει οτι δεν γινεται resolve και σου λεει οτι φταιει ο dns.Κοινως στα windows για ολα φταιει ο Dns. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 καλο ειναι να λεμε πως φτιαχνεται κατι δυσκολο να ειναι θεμα dns στο ρουτερ.εκτος αν δεν ειχε περασει καθολου τα στοιχεια μετα το hard reset>τα windows πολλες φορες δεν καταλαβαινουν οτι δεν υπαρχει προσβαση στο ιντερνετ απλα βλεπει οτι δεν γινεται resolve και σου λεει οτι φταιει ο dns.Κοινως στα windows για ολα φταιει ο Dns. Kαλημερα.Πηγα σε ποιο παλιο ποστ που μου ειχατε πει τι να κανω:Μπαινεις στο 192.168.1.1 Πηγαινε εκει που λεει ιντερνε αξες και μετα PPPoE / PPPoA βαλε τικ στο PPPoE/PPPoA Client Βεβαιωσου οτι το Modulation ειναι στο multimode και το Protocol στο pppoe και μετα συμπληρωσε απο διπλα τα στοιχεια σου(εγγραφη στο internet) και μετα πατας το κουμπακι που λεει οκ. Παραλιψη μου να μην αναφερω πως το επανεφερα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Kαλημερα.Πηγα σε ποιο παλιο ποστ που μου ειχατε πει τι να κανω:Μπαινεις στο 192.168.1.1 Πηγαινε εκει που λεει ιντερνε αξες και μετα PPPoE / PPPoA βαλε τικ στο PPPoE/PPPoA Client Βεβαιωσου οτι το Modulation ειναι στο multimode και το Protocol στο pppoe και μετα συμπληρωσε απο διπλα τα στοιχεια σου(εγγραφη στο internet) και μετα πατας το κουμπακι που λεει οκ. Παραλιψη μου να μην αναφερω πως το επανεφερα!! σε πηρα και εγω απο τα μουτρα να απαντησεις.απλα ναι μετα απο Hard reset θελει τα παντα απο την αρχη .μαλλον δεν τα ειχες κανει η δεν ειχες κανει enable που νομιζω και να μην γινει enable παιζει αλλα πρεπει να κανεις dial εσυ το connection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 επιτέλους η περιοχή (Μποζαίτικα Πατρών) πέρασε στο νέο καφαό με τις οπτικές και το att στο baudtec(έχει συνέχεια..) έπεσε από το 52+++ στο 3.6 , αναβάθμιση σε 24άρα λοιπόν, και για να δώ τι κάνει ο παππούς που είχα στο ράφι.. συνδέεται "κολλημένα" 1023/24576 αλλά.... το πραγματικό download.. είναι σαφώς χειρότερο από του baudtec... με το τελευταίο, κατεβάζει 2.3 κολλημένα, με το vigor, 1.5 max... τσέκαρα QoS-> disabled... κάποια άλλη ιδέα? πάνω που είπα να το ξαναχρησιμοποιήσω μιας και έχω καλή γραμμή πλέον.. το βλέπω να μαζεύει και άλλη σκόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 1.5?κανε κανα Hard reset και ξανασεταρε το .επισης κανε δοκιμη με καλωδιο και qos και οτι εχει με τετοια disable.οπως και firewall κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 firewall disabled, qos, κλπ, αλλά ακόμη και μετά από hard reset, (με καλώδιο πάντα), τελικιάζει στο 1,8mb/s την ίδια στιγμή που τα 2 baudtec χτυπάνε 2,3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 δες για κανα αλλο firmware.δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορει να ειναι στις ρυθμισεις.Pppoe/llc παντα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Πήρα και γω το γνωστό ρούτερ γιατί μου έχει φάει τα συκώτια το echolife του οτέ και ενώ πέρασα το εργοστασιακό fw μια χαρά σε 2 λεπτά, δεν μου συγχρονίζει. Παραθέτω: > System Status System Uptime: 0:1:27 LAN Status Primary DNS: 194.109.6.66 Secondary DNS: 194.98.0.1 IP Address TX Packets RX Packets 192.168.1.1 537 1002 WAN Status GW IP Addr: --- Mode IP Address TX Packets TX Rate RX Packets RX Rate Up Time --- --- 0 0 0 0 00:00:00 [b]Message[/b] [ PPP Shutdown ] ADSL Information (ADSL Firmware Version: 142402_ ATM Statistics TX Cells RX Cells TX CRC errs RX CRC errs 0 0 0 0 ADSL Status Mode State Up Speed Down Speed SNR Margin Loop Att. ----- READY 0 0 0 0 Κάτω κάτω που λέει ready, αλλάζει και σε 2 ακόμα καταστάσεις κάποιες φορές (reset και μια ακόμα που δεν θυμάμαι) Βλέπω αυτο το PPP Shutdown στο message και δεν ξέρω τι είναι. Να ξαναπω ότι έχω ΟΤΕ και ότι τα DNS που γράφει παραπάνω στο code είναι λάθος. Δεν ξέρω πως και αν μπορώ να τα αλλάξω μήπως φταίει αυτό(Η εαν είναι καινούρια dns του οτε και δεν τα ξέρω.) Επίσης να πώ οτι το δοκίμασα φυσικά στο Multimode και μετά σε άλλα Modes και κανένα δεν δούλεψε. Δοκίμασα αρκετές φορές το wizard. δοκίμασα να βάλω το username μου [email protected] + pass και xxxxx + pass μήπως δεν ήθελε το @otenet.gr. Στο encapsulation έβαζα LLC. Τέλος να πω ότι το rj45 το έβαλα στην θύρα ADSL2+ Και ότι δοκίμασα να κάνω και manual dial αλλά δεν δούλεψε. *Από ότι διάβασα το ppp shutdown σημαίνει ότι δεν έγινε σωστά το authentication, δηλαδή κάτι κάνω λάθος. Αυτό τελικά ήταν από το λάθος username + pass αλλά πέρα από αυτό δεν άλλαξε τίποτα. Αν κάποιος καταλάβει στο κατεβατό που έγραψα τι βλακεία έκανα παρακαλώ ας βοηθήσει. Θέλω πολύ να δώ τι εστί vigor στο πρόβλημα που έχω με τις αποσυνδέσεις. Εντωμεταξύ θα προσπαθήσω και μόνος να βγάλω άκρη. **Edit: Ok όποιος το διαβάσει θα του χαρίσω γέλιο τουλάχιστον. Είμαι τόσο χαζός που 2 ώρες παιδευόμουν με AnnexB. Τώρα πειράζω λίγο το router και έχει τρελά παιχνιδάκια. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2012 από marios32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 αν και με προλαβες το πρωτο πραγμα που πηγα να σου πω ειναι προσεχε τι annex εχεις περασει.αν δεν συγχρονιζει το ρουτερ ολα τα υπολοιπα δηλαδη Username/password/pppoe/κτλ κτλ δεν σε νοιαζουν.και πηγα να σε ρωτησω.δεν συγχρονιζει η δεν παιρνει Ip διοτι αλλο το ενα αλλο το αλλο.αλλα τελικα το ελυσες μονος σου.προσοχη στο annex γιατι παιρνει και τα 2 (crossflash)_ τα dns θα τα παρει αυτοματα οταν συνδεθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ναι ρε γαμώτο, με έτρωγε, λέω δεν μπορεί όλα σωστά τα έχω. Ε μετά βλέπω το Β και λέω ντάξει δεν γίνεται να μην το πρόσεξα. Μέχρι τώρα έχω 8:30 ώρες uptime και δεν χρειάστηκε να κάνω restart. Είναι φανταστικό το router . Το μόνο που με ξενέρωσε λίγο είναι ότι στο port fwd έχει μέχρι 10 slots και άμα θες να δώσεις tcp & udp πρέπει να χαλάσεις 2. Κατα τ΄αλλα όλα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 δες για κανα αλλο firmware.δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορει να ειναι στις ρυθμισεις.Pppoe/llc παντα ε? "and the Winner is.." Από default το έχει PPPoA/VC_mux, και το είχα αφήσει εκεί, το βάζω PPPoE/LLC και με κλειστό το QoS, εκτοξεύτηκε στα 2,6mb/s -όσα και το καινούργιο ZTE, και πάλι ευχαριστώ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ναι ρε γαμώτο, με έτρωγε, λέω δεν μπορεί όλα σωστά τα έχω. Ε μετά βλέπω το Β και λέω ντάξει δεν γίνεται να μην το πρόσεξα. Μέχρι τώρα έχω 8:30 ώρες uptime και δεν χρειάστηκε να κάνω restart. Είναι φανταστικό το router . Το μόνο που με ξενέρωσε λίγο είναι ότι στο port fwd έχει μέχρι 10 slots και άμα θες να δώσεις tcp & udp πρέπει να χαλάσεις 2. Κατα τ΄αλλα όλα κομπλέ. Αυτή τη στιγμή δεν έχω συνδεδεμένο το Vigor και δεν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο μενού, πάντως με βεβαιότητα σου λέω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί κι εγώ είχα αρχικά την ίδια εντύπωση, όμως τελικά δεν ήταν σωστή. Νομίζω πως στο κάθε ένα από τα 10 slots, μπορείς να βάλεις μέχρι 20 (edit: τελικά 10) rules ή κάτι τέτοιο. Οπότε συνολικά έχεις μια 200άρα (100άρα) rules που βεβαίως είναι υπεραρκετά (ακόμα και αν οι ρυθμίσεις για TCP και UDP πρέπει όντως να γίνονται ξεχωριστά). edit: ορίστε και το σχετικό screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τότε τα 10 που είδα εγώ είναι απλά στο Port Redirection μενού του ΝΑΤ. Δηλαδή μπορώ να ανοίξω πόρτες και από το Open Ports ε; Αν είναι έτσι τοτε ναι δεν υπάρχει πρόβλημα, και είναι και λογικό, γιατί δεν μπορεί τέτοιο router να δίνει μόνο 10 πόρτες. Edit: Το δοκίμασα κιόλας, ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα έπρεπε να το ψάξω για να το βρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τελικά είχα δίκιο για τα 200 rules Μόλις παρατήρησα κάτω αριστερά στο screenshot ότι τα slots είναι 20 και όχι 10. Άρα επί 10 rules έκαστο, ίσον 200 rules συνολικά. Το port redirection που ανέφερες χρησιμοποιείται για άλλη δουλειά και όχι για forwarding. Επιπλέον αν για τον οποιοδήποτε λόγο απαιτείται redirection, τότε πρέπει να γίνει και forwarding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ναι ε ; Νόμιζα το redirection είναι για να ανοίξεις πόρτες. (Για τι δουλειά είναι; , αν μπορείς να εξηγήσεις παρακαλώ ) Απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί στην αρχή είχα βάλει τα rules στο redirection και φαίνονταν ανοιχτές οι πόρτες. Πχ 22,80,21 κλτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα