Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem ???

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bmwm3,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να μην παιζει λογω του 51 attenuation.βαλτο σε G.dmt και δοκιμασε και με αλλα πιο παλια firmware.Στην δικια σου περιπτωση θα ηταν καλυτερα να επαιζε με thomson.

• Απαντ. 934
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι δοκιμές θα γίνουν όπως κάθε βράδυ μετά τις 12:00 νυχτερινής, όταν θα έχει κοιμηθεί η οικογένεια γιατί από το router τραβάει και ο δορυφορικός δέκτης και έχουμε γκρίνιες.

Πόσο πρέπει να είναι αυτό το ρημάδι το attenuation;

Ποιο μοντέλο thomson προτείνεις;

Έχω καβάτζα ένα thomson speedtouch 536.Γίνεται μετατροπή σε annex b άραγε;

Αν έκανα τη γραμμή μου pstn θα γλύτωνα πολλές φασαρίες μάλλον, αλλά δεν τολμάω γιατί δεν ξέρω τι ταλαιπωρία θα φάω από το οτε΄και πόσο καιρό θα μείνω χωρίς internet.Θα με σκοτώσουν τα παιδιά μου εξάλλου.

Δημοσ.

Δοκίμασα και με άλλα firmware (2.8.0) αλλά τζίφος.

Προφανώς ή φταίει ο συνδυασμός γραμμής-router ή λόγω ασχετοσύνης κάνω κάποια π@π@ριά στις ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου poulinos.

Δημοσ.

Οι δοκιμές θα γίνουν όπως κάθε βράδυ μετά τις 12:00 νυχτερινής, όταν θα έχει κοιμηθεί η οικογένεια γιατί από το router τραβάει και ο δορυφορικός δέκτης και έχουμε γκρίνιες.

Πόσο πρέπει να είναι αυτό το ρημάδι το attenuation;

Ποιο μοντέλο thomson προτείνεις;

Έχω καβάτζα ένα thomson speedtouch 536.Γίνεται μετατροπή σε annex b άραγε;

Αν έκανα τη γραμμή μου pstn θα γλύτωνα πολλές φασαρίες μάλλον, αλλά δεν τολμάω γιατί δεν ξέρω τι ταλαιπωρία θα φάω από το οτε΄και πόσο καιρό θα μείνω χωρίς internet.Θα με σκοτώσουν τα παιδιά μου εξάλλου.

to 51 ειναι γενικως πολυ για γραμμη.

β.τωρα σε thomson to 585 υπαρχει το v8

γ.δεν εχω δει να γινεται μετατροπη.

δ.γενικως το adsl over pots παιζει καλυτερα απο το adsl over isdn.

αν εισαι στον οτε και το κανεις θα μεινεις για λιγο χωρις ιντερνετ.γιατι και το Isdn ειναι πεταμενα λεφτα τελειως.

Δοκίμασα και με άλλα firmware (2.8.0) αλλά τζίφος.

Προφανώς ή φταίει ο συνδυασμός γραμμής-router ή λόγω ασχετοσύνης κάνω κάποια π@π@ριά στις ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου poulinos.

λαθος στις ρυθμισεις δεν γινεται.περα απο καρφωτα g.dmt η multimode δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.θα επρεπε να συγχρονιζει ακομα και με λαθος vpi/vci.μαλλον λογω γραμμης που παιζει οριακα.αφου ειπες οτι σε pstn συγχρονισε κανονικα τοτε ουτε κατι λαθοςκανεις ουτε σε λαθος υποδοχη το βαζεις.(adsl οχι στο line)

αν θες κανε μια δοκιμη χωρις να βαλεις καθολου splitter .το ρουτερ απευθειας στον τοιχο χωρις τηλεφωνα,Netmod Κτλ.

τωρα αν γινεται και τιποτε αλλο και σου ανεβαζει το attenuation τοσο δεν ξερω.(ΔΗΛΑΔΗ κανα προβλημα εσωτερικης καλωδιωσης)

Δημοσ.

Δοκίμασα και χωρίς splitter κλπ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το γαμώτο είναι ότι έχω δοκιμάσει τουλάχιστον άλλα 5-6 router στην γραμμή μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Τεσπά, θα συνεχίσω τα πειράματα για μερικές ημέρες και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

και σκετο g.dmt εβαλες?και σιγουρα το βαζεις στο adsl και οχι στο Line???αλλιως δοκιμασε το σε καναν φιλο που εχει isdn να δεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.

Αγορασα το vigor 2700vg απο ebw.Συνδεση hol.το βαζω πανω αλλα δεν συνδεεται κατευθειαν στο internet...χρειαζεται ρυθμισεις;γιατι δεν εχω username k pass hol.στο netfaster δεν εβαζα τπτ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, αφού διάβασα σχεδόν όλο το thread εδω (ζαλίστικα :blink: )να ξεκινήσω λέγοντας ενα μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν και έλυσαν τις απορίες όλων μας.

Και τώρα στο θέμα μας:

Είχα πάρει το καλοκαίρι το γνωστό modem το οποίο, απο ότι κατάλαβα μετά απο αυτά που διάβασα ήταν με mac 81. Μου έκανα αλλαγή και το καινούργιο που πήρα δοκίμασα να το σετάρω αυτές τις ημέρες!

Μάλλον είμαι άτυχος γιατι τώρα είδα οτι και αυτό ειναι με mac 81!!!!!!! :( :( :( :(

Ισχύουν τα 2 χρόνια εγγύησης να το επιστρέψω να πάρω ένα άλλο?

Λέτε να έχω πρόβλημα για την "ξανα-επιστροφή"?

Ευχαριστωωωωωω

Δημοσ.

πηγαινε το πισω και απλα πες τους οτι να μην σου ξαναφερουν με αυτη την Mac address>λογικα θα το δεχτουν αφου ξερουν και αυτοι το λογο που τα αγοραζει ο κοσμος.αλλοι το δοκιμασαν το brickaran γιατι δεν ηξεραν οτι δεν παιρνει update και το πηγαν πισω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηγαινε το πισω και απλα πες τους οτι να μην σου ξαναφερουν με αυτη την Mac address>λογικα θα το δεχτουν αφου ξερουν και αυτοι το λογο που τα αγοραζει ο κοσμος.αλλοι το δοκιμασαν το brickaran γιατι δεν ηξεραν οτι δεν παιρνει update και το πηγαν πισω

Το έδωσα πίσω το Σάββατο και σήμερα δευτέρα μου έδωσαν ένα νέο!!!

Πολύ γρήγορη και άψογοι ενημέρωση - εξυπηρέτηση με sms!!!

Ένα μπράβο να πώ στο κατάστημα.

Μία ερώτηση όμως για να είμασται σίγουροί, αυτό που μου έδωσαν έχει mac address: 00-50-7f-bf-46-d0

Φλασάρεται?????

Δημοσ.

Το έδωσα πίσω το Σάββατο και σήμερα δευτέρα μου έδωσαν ένα νέο!!!

Πολύ γρήγορη και άψογοι ενημέρωση - εξυπηρέτηση με sms!!!

Ένα μπράβο να πώ στο κατάστημα.

Μία ερώτηση όμως για να είμασται σίγουροί, αυτό που μου έδωσαν έχει mac address: 00-50-7f-bf-46-d0

Φλασάρεται?????

ως τωρα οπως εχουν πει ολοι εδωμεσα ολα flasharontai εκτος απο το 81.δεν εχει πετυχει καποιος καποιο αλλο που να μην flasharete.οποτε go for it.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους.Μολις παρελαβα και γω το ρουτερ και του αλλαξα firmaware.Εκανα την διαδικασια και εχω κανονικα συνδεση αλλα στην αρχη δεν μπηκα με cmd να παρω το pass και τωρα δεν μπορω να μπω στο interface του ρουτερ(Admin,κενο)

Τι γινεται τωρα?Με τι κωδικους θα μπω?

οκ τα καταφερα.Ρυθμιζεται καπως η ισχυ του wifi ή ειναι τερμα?

Επισης βλεπω οτι μου συγχρωνιζει λιγοτερο απο το προηγουμενο.

1.Hard reset πως κανουμε?

2.Για να δοκιμασω αλλο firmware ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?

Επεξ/σία από gwgos21
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Μολις παρελαβα και γω το ρουτερ και του αλλαξα firmaware.Εκανα την διαδικασια και εχω κανονικα συνδεση αλλα στην αρχη δεν μπηκα με cmd να παρω το pass και τωρα δεν μπορω να μπω στο interface του ρουτερ(Admin,κενο)

Τι γινεται τωρα?Με τι κωδικους θα μπω?

οκ τα καταφερα.Ρυθμιζεται καπως η ισχυ του wifi ή ειναι τερμα?

Επισης βλεπω οτι μου συγχρωνιζει λιγοτερο απο το προηγουμενο.

1.Hard reset πως κανουμε?

2.Για να δοκιμασω αλλο firmware ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?

το admin Pass οπως λενε δεν χρειαζεται αφου το Update το κανεις μνε tftp.κανονικα θα πρεπει μετα το firmware να εχει τα default στοιχεια που συνηθως ειναι ειτε admin admin ειτε admin /κενο.

το wifi Οσο θυμαμαι δεν ρυθμιζεται.ειναι στο τερμα και δεν βρισκω λογο να μειωθει αφου ειναι 100 Mw ρουτερ.ποσο πιο κατω να το βαλει καποιος?συνηθως πιο πολυ ρυθμιζονται οσα ειναι παραπανω απο 100mw.

hard reset ειτε μεσα απο το μενου ειτε απο κουμπακι που εχουν ολα τα ρουτερ πανω που συνηθως το πατας για 4-5 seconds και μετα εχει μηδενισει.

3.περνας το firmware μεσα απο το Interface απευθειας αφου πλεον θα υπαρχει επιλογη.δεν χρειαζεται να το κανεις με τον προηγουμενο τροπο εκτος αν σε βολευε.απλα στο παλιο firmware Το firmware update το ειχε κοψει η altec για να μην μπορει καποιος να αλλαξει το firmware για αυτο και το εκανες με τftp .πλεον το ρουτερ εχει επιλογη για firmware update κανονικα.απλα νομιζω φορτωνεις το αρχειο το all και σου βαζει το νεο firmware>το firmware συνηθως εχει ενα Rst και ενα all.νομιζω ειναι το all.το αναφερει καποιος 2-3 σελιδες πιο πισω στο παρον θεμα

οτι κλειδωνει λιγοτερο δεν ειναι παραξενο.απο ρουτερ σε ρουτερ και απο firmware σε firmware θα δεις διαφορες.επισης αν θυμαμαι καλα καποια Firmware βγαινουν σε 2-3 διαφορετικες εκδοσεις.ειναι το ιδιο firmware απλα το καθε ενα απο το αλλο εχει μερικες διαφορες στον τροπο που συγχρονιζει το ρουτερ με το dslam.οποτε δοκιμασε το ιδιο firmware σε αλλη εκδοση να δεις ποιο θα παιξει καλυτερα.αλλιως αμα δεν δεις διαφορες ειτε το αφηνεις ετσι ειτε βαζεις πιο παλιο firmware(previous version).to update με ethernet θα το κανεις οχι με καλωδιο.δεν ειναι κατι δυσκολο.οσες φορες θες μπορεις να αλλαξεις firmware.

Δημοσ.

Ξέρετε μήπως ποιος είναι ο τρόπος σεταρίσματος του wds σε repeater; Έχω δύο Vigor 2700vg, ένα ξεκλείδωτο και ένα μη και προσπαθώ να επεκτείνω την εμβέλεια του σήματος. Το πρόβλημα όμως έιναι ότι όταν το βάζω σε wds bridge ή repeater mode, δεν συνδέεται στο ιντερνετ το δεύτερο access point.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...