poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ναι, όντως έχει τέτοια επιλογή. Αν και νομίζω το καλύτερο είναι αυτό που είπες τις προάλλες, ότι μετά από κάθε f/w upgrade καλό θα είναι να κάνουμε κι ένα full reset από το κουμπί. αν και ακουγομαι υπερβολικος αλλα ναι αυτο κανω.επειδη σε ενα νεο firmware μπορει να εχουν μπει νεες εντολες η να εχουν αλλαχτει οι υπαρχουσες μπορει αμα φορτωσω το config καποιες εντολες να μην παιξουν σωστα.ΤΟ εχω δει και με cisco (σε cli) οποτε οταν περναω νεο firmware το κανω ενα hard reset για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι στα defaults που θετει το καινουριο firmware και μετα κανω το σεταρισμα απο την αρχη ολο Manual>μετα το κανω bacKup και το κραταω για οσο καιρο εχω το ιδιο firmware.αν το ξαναλλαξω παλι απο την αρχη.για να σεταρω το Thomson ολοκληρο manual θελω max 10 λεπτα μαζι με το voip.σιγα το χρονο μια φορα στα 1000 οταν βγει firmware.Που εχω μηνες να δω καινουριο generic για το 784 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πληροφοριακά, όπως έγραψα σε αυτό το thread, βρήκα όλες τις ρυθμίσεις για το SIP account της CYTA, τις πέρασα στο Draytek και κατάφερα να έχω incoming/outgoing κλήσεις με CallerID. Δυστυχώς με απλό MpoA VC2, άρα δεν έχω Internet (καθώς στα τελευταία official firmware η Draytek έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα για χρήση πολλαπλών VCs για VoIP). Θα δοκιμάσω όμως το βράδυ ένα beta firmware που υποτίθεται επαναφέρει τη λειτουργία αυτή και ελπίζω να τα καταφέρω να ξεφορτωθώ επιτέλους το !@#$ Pirelli... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Done and done, πέρασα το beta firmware 3.2.2_RC3 (131701) και φαίνεται ότι δουλεύουν όλα (Internet και Cyta VoIP). Δυστυχώς το f/w είναι παλιότερο του 2.8.3 και έχει κάποια μικροκουσούρια αλλά μην τα θέλω και όλα δικά μου... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σε αυτό εδώ το νήμα. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες στο thread που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 σου εχω απαντησει εκει για να μην τα γραφω 2 φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ένα ένα λύνονται τα προβλήματα. Το τελευταίο που είχα ήταν με το Android tablet μου. Συγκεκριμένα αν και συνδεόταν στο Android Market δεν μπορούσε να κατεβάσει ή να αναβαθμίσει οποιαδήποτε εφαρμογή. Σύμφωνα με όσα λένε εδώ, το πρόβλημα μάλλον έγκειται σε συνδυασμό του Vigor και των εκάστοτε DNS servers. Μόλις δήλωσα τους Google DNS στο Vigor, αμέσως το Android Market άρχισε να δουλεύει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PowerUser Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με Vigor-Forthnet-Android. Όλα στα default. DNS είναι ο ρούτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Και το tablet έχει για DNS το router. Το θέμα απ' ότι κατάλαβα είναι με τους DNS που παίρνει το Vigor από τον provider, αλλά και πάλι δεν μπορώ να φανταστώ τι να φταίει, αφού όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν. Δεν ξέρω μήπως είναι και θέμα firmware. Στο syslog του Vigor όντως φαίνεται ότι γίνεται timeout το DNS query που κάνει το tablet όταν πάει να κατεβάσει κάτι από το market. Τελοσπάντων, αφού λύθηκε το πρόβλημα δεν ασχολούμαι περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PowerUser Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μπορεί να είναι θέμα περιοχής. Ο provider δίνει διαφορετικό DNS για κάθε περιοχή. Άρα, στη Θεσσαλονίκη, που είμαι εγώ, μπορεί να δίνει DNS που δουλεύει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ένα ένα λύνονται τα προβλήματα. Το τελευταίο που είχα ήταν με το Android tablet μου. Συγκεκριμένα αν και συνδεόταν στο Android Market δεν μπορούσε να κατεβάσει ή να αναβαθμίσει οποιαδήποτε εφαρμογή. Σύμφωνα με όσα λένε εδώ, το πρόβλημα μάλλον έγκειται σε συνδυασμό του Vigor και των εκάστοτε DNS servers. Μόλις δήλωσα τους Google DNS στο Vigor, αμέσως το Android Market άρχισε να δουλεύει κανονικά. πριν λιγες μερες καποιος ανεφερε το ιδιο προβλημα αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν εδω η αν ηταν σε αλλο τοπικ.και εγραφε μερικα παραπανω αλλα δεν θυμαμαι ρε γαμοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μήπως λες το post #460; http://www.insomnia.gr/topic/413712-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-vigor-2700vg-adsl2-2-modem/page__st__459 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μήπως λες το post #460; http://www.insomnia....indpost__p__460 για μενα ειναι το 461 Post του Laniel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ναι το ίδιο λέμε, απλώς έκανα λάθος το link (άσε που σε εμένα φαίνεται σαν 460). ps: αυτά τα post URL links του νέου insomnia ποτέ δεν κατάλαβα πώς δουλεύουν. Πχ. αν κάνω copy το link του post #460, μου βγάζει αυτή τη διεύθυνση: http://www.insomnia....ost__p__4567790 Και αν πατήσω πάνω της με πάει στο post #461 (το οποια μάλιστα μου εμφανίζεται σαν πρώτο post στην επόμενη σελίδα απ' αυτή του #460... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ναι το Link το ειδα οτι δεν λειτουργει απλα επειδη βλεπω και τα σβησμενα Posts ο counter μετραει διαφορετικα.εχει βαλει και την πηγη που το ειδε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Απ'ότι κατάλαβα όσο το έψαξα, το πρόβλημα δεν βρίσκεται αυτό καθ'αυτό στον router (γιατί το είχαν και άλλοι routers), αλλά στη νέα εφαρμογή του market (η παλιά δεν είχε πρόβλημα) και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα DNS requests όταν η πρόσβαση γίνεται από το WiFi (το 3G επίσης δεν έχει πρόβλημα). Φαίνεται ότι η εφαρμογή για το νέο android market δεν χρησιμοποιεί το λειτουργικό Android για τα DNS requests, αλλά έχει ένα δικό της propriety τρόπο που δεν είναι συμβατός με όλα τα router της αγοράς, αλλά με την πλειοψηφία τους. Ως εναλλακτική λύση προτείνεται η εφαρμογή Set DNS που θέτει DNS servers στη συσκευή αντί στον router. http://www.adslgr.co...574#post4582574 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 yes αυτο ειναι το θεμα.αρα δεν ειναι τοσο θεμα τοy vigor οπως λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα