Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem ???

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bmwm3,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοινως εχεις 837 Upload και 22,847 download.με 8 margin στο down και 18 attenuation.απλα θεος.respect.

βαλε και το Last firmware αν δεν το εχεις.

που να κατεβαζες και το margin στο 6.β.τρελο uptime.μια χαρα.η κλασσικη βλακεια του οτε >9 margin στο Up και δεν σε αφηνει να πας 1021.

Καλημερα.Το τελευταιο firmware εχω βαλει στο vigo2700!Oποτε να μην πειραξω τιποτα κ τα ξαναμπλοκαρω!! :rolleyes:

• Απαντ. 934
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν εχεις το τελευταιο δεν χρειαζεται να κανεις τιποτε αλλο.παιζεις τελεια .απλα ελεγα μηπως δεν ειχες το τελευταιο και ειχες κανα παλιο firmware πανω και μηπως μπορουσες με πιο καινουριο να παιξεις καλυτερα.αλλα αφου εχεις το τελευταιο εισαι οκ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έβαλα το Draytek σε μια 2αρα οτε και βλέπω τα εξής.post-199458-0-71081800-1326245238_thumb.png. Είναι όλα OK;Ποιά η γνώμη σας;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έβαλα το Draytek σε μια 2αρα οτε και βλέπω τα εξής.192.168.1.1 - 2012-01-11 - 03h-10m-25s.png. Είναι όλα OK;Ποιά η γνώμη σας;

2048/512 συγχρονιζεις αλλα το 50 attenuation?που στο καλο μενεις με σχεση το αστικο κεντρο.πρεπει να εισαι καμια 4 αρα Km λογικα η κατι εχεις κανει λαθος στην καλωδιωση.πχ αναποδα φιλτρο η δεν εχεις βαλει φιλτρο καπου

Δημοσ.

Αυτο με παραξενεψε κι εμένα.Για να είμαι ειλικρινής είμαι κάπου στα 7-8 χλμ απο αστικό κέντρο.Σημειωτέον βέβαια ότι πρίν από το draytek είχα ένα zte,που μου είχαν δώσει από τον οτε, και έδεινε snr 14-15.Τις πταίει άραγε; :confused:

Δημοσ.

snr 18?

xaxaxa δεν παει καν μεχρι εκει στην πραγματικοτητα :P

Γιατί όχι; Ο φίλος είπε πως είναι σε 2 Mbps προφίλ. Καλομάθαμε με τα "έως 24 Mbps" profiles των 6 και 9 dB SNR και ξεχάσαμε τί συνέβαινε με τα στατιστικά στα πρώτα χρόνια του ADSL; ;)

Δημοσ.

snr 18? xaxaxa δεν παει καν μεχρι εκει στην πραγματικοτητα :P

Αυτο με παραξενεψε κι εμένα.Για να είμαι ειλικρινής είμαι κάπου στα 7-8 χλμ απο αστικό κέντρο.Σημειωτέον βέβαια ότι πρίν από το draytek είχα ένα zte,που μου είχαν δώσει από τον οτε, και έδεινε snr 14-15.Τις πταίει άραγε; :confused:

Γιατί όχι; Ο φίλος είπε πως είναι σε 2 Mbps προφίλ. Καλομάθαμε με τα "έως 24 Mbps" profiles των 6 και 9 dB SNR και ξεχάσαμε τί συνέβαινε με τα στατιστικά στα πρώτα χρόνια του ADSL; ;)

πεστα συνονοματε γιατι βλεπω το ιδιο πραγμα καθε φορα.

p07apo και billkolias.

snr μπορεις να δεις και 18 μπορεις να δεις και 30.παει ανετα μεχρι εκει.

π07apo δεν εισαι 7-8 δεν θα επαιζε καν τοσο πολυ

κανα 5 αρι εισαι .

οποτε τι συμβαινει .

αν καποιος εχει μιανορμαλ γραμμη πχ 20 attenuation .

αν του δωσεις 2 mbit θα εχει margin πχ 25

αν του δωσεις 4 mbit επειδη πιανεις μεγαλυτερο φασμα κτλ με απλα λογια χαζα λογια το margin θα παει 23

αν του δωσεις 8 mbit Θα παει πχ 15 .

οσο ανεβαζεις ταχυτητα πεφτει το margin

τωρα ποια ειναι τα ορια

πχ η forthnet που δινει μονο 24 σου λεει.σου ανεβαζω την ταχυτητα μεχρι το margin να πεσει στα 6 η να φτασεις στα 24 mbit που ειναι το οριο .επειδη κανεις δεν φτανει σχεδον 24 Mbit συνηθως φτανει πρωτα το margin στο 6.

αντιστοιχα και οι αλλες εταιρειες απλα σταματανε στο 9 margin.για αυτο οταν σου ανεβαζουν το margin με profile πεφτει η ταχυτητα.

αν τωρα εχεις 2mbit ο οτε σου λεει.σου ανεβαζω την ταχυτητα οχι μεχρι το Margin να γινει 9 αλλα μεχρι να φτασεις τα 2 mbit ητο margin σου να φτασει στα 9.οτι γινει απο τα 2 πρωτα.

το ιδιο πχ και η cyta στο πακετο των 8mbps ποσο δινει.

οποτε επειδη τα 2 Mbps τα εχουν οι περισσοτεροι για πλακα για αυτο βλεπεις παντα κατι margin τεραστια.ενω στα 24 αρια συνηθως πρωτα μια γραμμη σταματαει λογω του margin και οχι λογο της ταχυτητας.η μονη περιπτωση που ειχα δει ηταν σε πελατη 100 μετρα αποσταση απο το dslam που η γραμμη εφτασε τα 23997 πριν το margin φτασει στο 6 που δινει η forthnet.δηλαδη η γραμμη τερματισε και ο πελατης ειχε margin κοντα στο 7 και κατι.αυτα τα λιγα.ελπιζω να ειναι κατανοητα.

Δημοσ.

πολυ συμαντικη λεπτομερια ,δεν το ηξερα!

οταν ειμασταν σε κατι 384 γραμμες εκει ολοι σταθεροι ακομα και φιλτρα να μην εβαζαν που λεει ο λογος.κατι Margin 30 αρια.η γραμμη χαλαρη

Δημοσ.

Όντως πολύ σημαντική.Προσωπικά δεν τα γνωρίζω αυτά τα πράγμματα και γι αυτό ευχαριστω για τις απαντήσεις. :rolleyes: Και μιας και το θυμήθηκα εχω και μια ακόμη απορία.Το οτι το zte δίνει χαμηλότερο snr από το draytek σημαίνει κάτι ή όχι;

Εμ ναι.Silly question.Μάλλον σύμφωνα με τα παραπάνω είναι απόλυτα φυσιολογικό το draytek να έχει μεγαλήτερο snr.Αυτό σημαίνει οτι ποιάνει την 2αρα ποιο άνετα απο το zte;Λέμε τώρα! ^_^

Δημοσ.

χαμηλοτερα σημαινει χειροτερα κατα καποιο τροπο.απλα απο ρουτερ σε ρουτερ παντα θα δεις αλλα margin attenuation sync rate λογω διαφορετικου chipset οπως και εξαρτατε τι firmware εχει κτλ.εννοειται βεβαια οτι το zte ειναι ενα τιποτα μπροστα στο draytek

Εμ ναι.Silly question.Μάλλον σύμφωνα με τα παραπάνω είναι απόλυτα φυσιολογικό το draytek να έχει μεγαλήτερο snr.Αυτό σημαίνει οτι ποιάνει την 2αρα ποιο άνετα απο το zte;Λέμε τώρα! ^_^

δεν υπαρχει silly question

ναι σωστα μαντεψες.

Δημοσ.

Καλώς.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.Για τυχόν επιπλέον απορίες θα επανέλθουμε,δεν θα ησυχάσετε τοσο εύκολα.... :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...