JimxxZe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν με αφήνει να μπω στο μενού. βάζω admin και τον κωδικο και δε το δέχεται,ενω πρίν το firmware τον είχα βάλει και ειχα μπεί. βάζω user user και πάλι δε με βάζει.. δεν μπορώ να μπώ στο μενού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 κανε ενα Reset default.η admin admin η admin τιποτα.λογικα δεν θα πρεπει να εχει το firmware Της altec πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 admin και κάτω τίποτα ήταν πέρασε το firmware; είναι εντάξει;; να προχωρήσω τώρα στις ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 admin και κάτω τίποτα ήταν πέρασε το firmware; είναι εντάξει;; να προχωρήσω τώρα στις ρυθμίσεις; αφου δεν βλεπεις altec ναι αυτο ειναι. β.μπες στο site Της vigor και δες ποιο ειναι το τελευταιο firmware.περνα το τελευταιο και μετα κανε τις ρυθμισεις.εκτος αν εχεις περασει ηδη το τελευταιο.λιγες σελιδες πιο πισω με τον giorgos19.. λεγαμε τα ιδια.και αυτος εβγαλε τις altec περασε ενα αλλο και μετα περασε και το τελευταιο..και μην ξεχασεις μετα να κλειδωσεις το wireless.και στην καρτελλα που σεταρεις το Username και password καπου πανω αριστερα γραφει κατι για client enable disable δεν θυμαμαι απεξω.εκει το κανεις Enable απο disable για να παιξει.ειναι στην σελιδα που βαζεις Username/password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 αφου δεν βλεπεις altec ναι αυτο ειναι. β.μπες στο site Της vigor και δες ποιο ειναι το τελευταιο firmware.περνα το τελευταιο και μετα κανε τις ρυθμισεις.εκτος αν εχεις περασει ηδη το τελευταιο.λιγες σελιδες πιο πισω με τον giorgos19.. λεγαμε τα ιδια.και αυτος εβγαλε τις altec περασε ενα αλλο και μετα περασε και το τελευταιο..και μην ξεχασεις μετα να κλειδωσεις το wireless.και στην καρτελλα που σεταρεις το Username και password καπου πανω αριστερα γραφει κατι για client enable disable δεν θυμαμαι απεξω.εκει το κανεις Enable απο disable για να παιξει.ειναι στην σελιδα που βαζεις Username/password. Το τελευταίο είναι σίγουρα! Και γω νομίζω είναι εντάξει. Οκ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 αμα ειναι το τελευταιο γιατι δεν θυμαμαι ποιο ειναι τοτε εισαι οκ.αλλωστε αν το εχεις περασει σωστα θα δεις και το σωστο version μεσα στο ρουτερ περα οτι δεν θα δεις altec.altec σιγουρα δεν εχεις εννοειται αφου μπηκες με admin και κενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν όλα OK με το firmware πέρασα το τελευταίο και είναι καμπάνα,μήπως υπάρχει όμως κανένα θεματάκι με το wireless?Λίγο αδύναμο το κόβω.Η ταχύτητα είναι πολύ low και μερικές φορές κόβει εντελώς το net. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Όπα άκυρο!Μάλλον έχει σχετικά μικρή εμβέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν όλα OK με το firmware πέρασα το τελευταίο και είναι καμπάνα,μήπως υπάρχει όμως κανένα θεματάκι με το wireless?Λίγο αδύναμο το κόβω.Η ταχύτητα είναι πολύ low και μερικές φορές κόβει εντελώς το net. Όπα άκυρο!Μάλλον έχει σχετικά μικρή εμβέλεια. καποιοι λενε πραγματι οτι δνε εχει τρελη εμβελεια.αυτο που μπορεις να κανεις ειναι α,δοκιμη σε αλλο καναλι β.δοκιμη μονο σε g mode γ.δοκιμη μονο σε b mode(συνηθως παιζει με καλυτερο σημα αλλα ειναι πιο αργο) δ.μακρια απο εμποδια ε.το ρουτερ οσο γινεται ψηλα οχι θαμμενο στ.το ρουτερ μακρια απο γωνιες τοιχων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Rουτερ briki!!!!!!! με σειριακο BF42XX δεν μου εχει ξανατυχει παντως. Συμπτωμα loop reboot συνεχεια χωρις να ενεργοποιειται κανενα lan!!!!! αναβανε ταυτοχρονα ολα τα λαμπακια πρασινα μετα γινοταν πορτοκαλι τα 4 δεξια και ουτω καθεξης. Παρα την διαδικασια που ακολουθειται ξαναπηγα απο Νοτια μεχρι το Μαρουσι και μου το αλλαξανε επιτοπου γιατι ειχε αργια αυριο και θα πηγαινα απο βδομαδα. Οποτε αξιζει ενα μπραβο στα παιδια.Καλη χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Rουτερ briki!!!!!!! με σειριακο BF42XX δεν μου εχει ξανατυχει παντως. Συμπτωμα loop reboot συνεχεια χωρις να ενεργοποιειται κανενα lan!!!!! αναβανε ταυτοχρονα ολα τα λαμπακια πρασινα μετα γινοταν πορτοκαλι τα 4 δεξια και ουτω καθεξης. Παρα την διαδικασια που ακολουθειται ξαναπηγα απο Νοτια μεχρι το Μαρουσι και μου το αλλαξανε επιτοπου γιατι ειχε αργια αυριο και θα πηγαινα απο βδομαδα. Οποτε αξιζει ενα μπραβο στα παιδια.Καλη χρονια. πηγες να το κανεις flash και εγινε η το πηρες ετσι >μπορει οκ να εγινε καποια στραβη η μπορει να πετυχες σε κομματι που ειχε κανα αλλο προβλημα.δεν πειραζει.αφου στο αλλαξαν ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εγω το έχω στο παραδίπλα δωμάτιο (ενδιάμεσα 2 τοίχοι) με ανοιχτές πόρτες και το σήμα έχω 3-4 γραμμές... κανονικά δεν έπρεπε να ήταν στο μέγιστο το σήμα; η απόσταση είναι πολύ μικρή... πάντως απο αποσυνδέσεις τίποτα,μια χαρά δουλέυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εγω το έχω στο παραδίπλα δωμάτιο (ενδιάμεσα 2 τοίχοι) με ανοιχτές πόρτες και το σήμα έχω 3-4 γραμμές... κανονικά δεν έπρεπε να ήταν στο μέγιστο το σήμα; η απόσταση είναι πολύ μικρή... πάντως απο αποσυνδέσεις τίποτα,μια χαρά δουλέυει. ειναι πολλα.τι τοιχος ειναι που βρισκεται το Pc που βρισκεται το ρουτερ τι καναλι παιζει κτλ.3-4 γραμμες μια χαρα σημα ειναι.εχω δει σε ευθεια με ενα τοιχο και να παιζει very low με αλλα ρουτερ.ολα ειναι λιγο σχετικα.100 Mw ειναι τι να κανουν και αυτα. και παιζει ρολο και η καρτα στο Pc/Laptop.να μην ειναι χωμενο το Pc κοντα σε γωνιες να μην ειναι θαμμενη η wi fi card και παει λεγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε! Φρέσκος κάτοχος ενός Altecnet i-Call κι ετοιμάζομαι κι εγώ να φλασάρω το επίσημο firmware της DrayTek. Μήπως κάποιος φίλος σε HOL με GSPN DSLAM (GlobeSpan/Intracom?) έχει «παίξει» με τα firmwares διαφορετικών modem codes για να μου πει αν είδε διαφορές στις ταχύτητες συγχρονισμού και ποιο ήταν το καλύτερο; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Πως μπορώ να δώ πόσοι είναι συνδεδεμένοι στο ασύρματο δικτυό μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα