Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem ???

billkolias
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bmwm3,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας.Ολα ενταξει με το ρουτερ,αλλα θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως πρεπει να κανω 1ον να ασφαλισω το δικτυο μου με κωδικο κ 2ον το ονομα της συνδεσης μου γενικα.(δηλαδη εκει που λεει default κ στο Οικιακο μου δικτυο να μπει ας πουμε το ονομα μου.)Ευχαριστω. :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 934
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα σας.Ολα ενταξει με το ρουτερ,αλλα θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως πρεπει να κανω 1ον να ασφαλισω το δικτυο μου με κωδικο κ 2ον το ονομα της συνδεσης μου γενικα.(δηλαδη εκει που λεει default κ στο Οικιακο μου δικτυο να μπει ας πουμε το ονομα μου.)Ευχαριστω. :rolleyes:

αυτο με το default δεν το καταλαβα.εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας σε μια καρτελλα που θα γραφει κατι για wireless lan>εκει θα βρεις τι θα εκμπεμπει το ασυρματο πχ κωστας μητσος μαρια ελενη και απο κατω θα λεει για κωδικο.θες να ειναι wpa ή wpa/wpa2 ή σκετο wpa2 και θα εχει και για κωδικο.θελει κωδικο απο 8-64 χαρακτηρες.

λογικα το wireless θα πρεπει να ειναι στο basic setup- wireless lan αν θυμαμαι καλα απεξω.

αυτο με το default δεν το καταλαβα.εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας σε μια καρτελλα που θα γραφει κατι για wireless lan>εκει θα βρεις τι θα εκμπεμπει το ασυρματο πχ κωστας μητσος μαρια ελενη και απο κατω θα λεει για κωδικο.θες να ειναι wpa ή wpa/wpa2 ή σκετο wpa2 και θα εχει και για κωδικο.θελει κωδικο απο 8-64 χαρακτηρες.

λογικα το wireless θα πρεπει να ειναι στο basic setup- wireless lan αν θυμαμαι καλα απεξω.

Καλημερα σωτηρα μου!Λοιπον κοιτα πριν λιγο τι εκανα κ πες μου εαν τα εκανα σωστα:ανοιξα το μενου του ρουτερ,παω wireless lan,security,k εκει που λεει SSID 1 στο mode απο disable το εκανα WPA2/PSK !απο κατω στο Pre-Shared Key(PSK)εβαλα:τον κωδικο μου με γραμματα.Εκανα ok.

Για το default που μου εβγαινε πηγα wireless lan,general setup k εκει στο SSID βρισκετε στην μεση απο κατω εγραψα το ονομα μου!Εκει βεβαια εχει κ αυτο Hide SSID με επιλογη τικαρισματος.

Αυτο δεν ξερω πρεπει να το τικαρω;

α.δεν τσεκαρεις το hide ssid.το αφηνεις ξετσεκαρισμενο.κατα τα αλλα νομιζω τα εκανες σωστα.ψαξε για ασυρματο δικτυο και λογικα θα πρεπει να βρεις το ονομα που εχεις βαλει και να συνδεεσαι με τον κωδικο που εβαλες.

α.δεν τσεκαρεις το hide ssid.το αφηνεις ξετσεκαρισμενο.κατα τα αλλα νομιζω τα εκανες σωστα.ψαξε για ασυρματο δικτυο και λογικα θα πρεπει να βρεις το ονομα που εχεις βαλει και να συνδεεσαι με τον κωδικο που εβαλες.

Ωραια μεχρι εδω,Πηγα τωρα στο λαπτοπ ανοιξα την διαχειριση ασυρματων δικτυων,βλεπω το ονομα μου που ειχα δωσει πριν,παταω πανω,δεξι κλικ,βγαινω ιδιοτητες κ εκει μου ανοιξε ενα παραθυρο.

Στην ασφαλεια που λεει παω τυπος ασφαλειας:WPA2/Ατομικο, τυπος κρυπτογραφισης:AES, κ απο κατω εβαλα το κλειδι ασφαλειας δικτυου που ηθελα.Μετα οκ.Σωστα δεν τα εκανα φιλε μου;

σωστα .και αμα εχεις βγαλει το καλωδιο θα πρεπει να συνδεθει κανονικα και να εχει ιντερνετ.

Ναι ωραια εχω βγαλει το καλωδιο κ μπαινω πλεον ασυρματα!Βρε τι περιπετεια περασα οσο το σκεφτομαι!!Σιγα σιγα με την βοηθεια σας μπαινω σε αυτα τα πραγματα,διοτι ποτε δεν ειχα ασχοληθει.Την τυφλα μου ειχα.Και παλι ευχαριστω παρα πολυ!!Αλλο κατι πιστευω δεν χρειαζετε απο ρυθμισεις γενικα ετσι;

οχι κατι αλλο δεν χρειαζεται να κανεις.αναβαθμιση εκανες τα στοιχεια τα εβαλες το wireless το εφτιαξες.μην πει κανεις για port forward θα τον κανω ban:P.

οχι κατι αλλο δεν χρειαζεται να κανεις.αναβαθμιση εκανες τα στοιχεια τα εβαλες το wireless το εφτιαξες.μην πει κανεις για port forward θα τον κανω ban:P.

Ξερεις τωρα πως κατεβαζει;Σφαιρα παει κ το δικο μου κ της γυναικας μου!!Πριν περιμενα κ 20 δευτερολεπτα....Πρεπει τελικα αυτο το ρουτερ να ειναι πολυ καλο οπως μου το προτεινατε!!!Και ευτυχως σας ακουσα.Να ΄στε καλα.

ειναι πολυ καλο πολυ φτηνο απλα το απαραιτητο ειναι να κανεις το Update για να δεις ολη την δυναμη.

Α εχθες ξεχασα να σου πω οτι ειχα κατεβασει την εκδοση αυτη κ εχω:Vigor2700 V2.8.3 AnnexA 1411301.

δεν θυμαμαι ποια ειναι η τελευταια αλλα το βασικο ηταν να φυγεις απο την εκδοση της altec.αμα πας στο site Της vigor λογικα θα δεις ποια ειναι η τελευταια.αν και νομιζω τα Link που εχουν βαλει τα παιδια ειναιγια την τελευταια εκδοση

δεν θυμαμαι ποια ειναι η τελευταια αλλα το βασικο ηταν να φυγεις απο την εκδοση της altec.αμα πας στο site Της vigor λογικα θα δεις ποια ειναι η τελευταια.αν και νομιζω τα Link που εχουν βαλει τα παιδια ειναιγια την τελευταια εκδοση

Ναι απλως οταν μπηκα εκει ειχε πολλες επιλογες της v2.8.3 και εγω διαλεξα αυτην.Παντως ηταν αν θυμαμαι καλα η τριτη στην σειρα απο πανω!!Και ολες ειχαν την ιδια ημερομηνια.

Τελος παντων να μην σε ζαλιζω περισοτερο.Ευχαριστω!!!!!!!!!

με βαση τα νουμερα μπορεις να δεις αν ειναι η πιο καινουρια η οχι.οσο μεγαλυτερο νουμερο τοσο πιο νεα.λογικα το ιδιο θα ηταν.οποτε no worries.

με βαση τα νουμερα μπορεις να δεις αν ειναι η πιο καινουρια η οχι.οσο μεγαλυτερο νουμερο τοσο πιο νεα.λογικα το ιδιο θα ηταν.οποτε no worries.

Αααα ενταξει το καταλαβα κ αυτο.Εγω τελικα εχω βαλει την προτελευταια εκδοση!Η τελευταια ειναι η εξης: Vigor2700 V2.8.3 AnnexA 142201.zip

Οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...